Leonidas33
AVClub Addicted Member
- 30 November 2007
- 1,735
Kαι uplink αναμεταδοσεων των εξωτερικών συνεργειων των καναλιων μπορεις να πιασεις αν πεσεις στην χρονική στιγμη και στην συχνοτητα.
ειχαμε αναμεταδωσεις του Alter στα 72UHF (όπως το εβγαζε ο δεκτης.)
Σε ολες τις μπαντες.Δεν ειναι όλες κατελειμενες καθε στιγμη σε καθε περιοχη,και αναμεταδωτη.Απο κει και περα ειναι πως μπορει να το εντοπισει ο καθε δεκτης.
Παραδειγμα,το χειμωνα στον Αγιο Στεφανο ειχε εντοπιστει μια διαφημιστική καρτα καταστηματος που πουλα ηλεκτρονικο εξοπλισμο,και το ιδιο βραδυ ειχαμε αναμεταδωσεις του Alter στα 72UHF (όπως το εβγαζε ο δεκτης.) με Nικολουλη.
Μετα τίποτε,και ποιος ασχολειται να ψαχνει,αν και εφοσον...
Στις προσωρινες εκπομπες τα δεδομενα αλλαζουν συνεχως,δεν ειναι αξια αναφορας περα απο μια ενδειξη οτι κατι γινεται...
62 θα εννοούσε.
εγω πιανω τα τρια δοκιμαστικα του σταρ αλλα ανοιγει μονο το sd καναλι/ξερει κανεισ να μου πει γιατι δεν μπορω να ανοιξω το 2 καναλι που ειναι se hd mpeg2?
εγω πιανω τα τρια δοκιμαστικα του σταρ αλλα ανοιγει μονο το sd καναλι/ξερει κανεισ να μου πει γιατι δεν μπορω να ανοιξω το 2 καναλι που ειναι se hd mpeg2?
φιλε μου theox δεν ξερω απο που μπορω να δω αν το dvb-t τησ τηλεορασησ μου υποστηριζει κ hd.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.