Έτοιμος για νέα dSLR

Σαφώς!Και η ανακάλυψη ότι η compact σου δεν έχει δυνατότητες να βγάζει

ότι βλέπει το μάτι σου είναι πολλές φορές επώδυνη...

Καλά το παληκάρι απο το Πήλιο είναι όλα τα λεφτά. Και μάλιστα μου θυμίζει κάτι μαμάκες που εξυπηρετούσα στις προηγούμενες δουλειές μου (όπως ένας που θύμωσε μαζί μου γιατί δεν μπορούσα να του βρω ασύρματο πολύμπριζο!!!! Και μου είπε καλά τι μαγαζί ηλεκτρονικών είναι εδώ αμα δεν έχετε εσείς την τεχνολογία; )

ncups said:
Φωτογραφία=Γράφω το φως.

Αν δεν έχει φως την ώρα που πετάς, ό,τι θέση και να έχεις τι να βγάλεις;

Στη Ρόδο (για διακοπές υποθέτω ότι πας) έχει υπέροχες ευκαιρίες για φωτογράφηση!!!

Δεν ρωτούσα για την νύχτα που θα πηγαίνω γιατί δεν έλπιζα ούτως ή άλλως. Ρωτούσα για τον γυρισμό, όπου θα γυρίζω το Σάββατο το πρωϊ απο Κω. Και δυστυχώς δεν θα είμαι διακοπές. Αυτή είναι η δουλειά μου: χονδρική αναλωσίμων. Αλλά θα μου περισσέψει αρκετός χρόνος και την Παλία πόλη θα την κάνω... "κόσκινο". Η δουλειά μου είναι και ο λόγος που αγόρασα την μηχανή αυτή. Επισκέπτομαι Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Χρυσούπολη, Αλεξανδρούπολη, Ορεστειάδα, Διδυμότοιχο (σύντομα και Σέρρες) και απο την άλλη, Κατερίνη, Γιαννιτσά, Βέροια, Νάουσα, Αριδαία, Έδεσσα, Βόλο (σύντομα και Λάρισα), απο νησιά Σκιάθο - Σκόπελο και Ρόδο -Κω. Σε όλα αυτά τα μέρη βλέπω τόσες πολλές εικόνες που θα ήθελα να μεταφέρω στον κόσμο και κυρίως απο τον περεξηγημένο Έβρο.

ΥΓ: οχι, ο κύριος στην δουλειά δεν μου ζητούσε πολύμπριζο χωρίς καλώδιο, για να περάσει δικό του. Zητούσε ασύρματη μετάδοση ρεύματος! Έχει επιτευθχεί εως μερικά mW, όχι όμως για 10A και πάλι απολύτως πειραματικά.

Ωραία!Αν έχει κατάλληλο καιρό, οι φωτογραφίες σου θα είναι υπέροχες!

Απλώς λέω ότι νωρίς το πρωί και το απόγευμα έχει τον καλύτερο φωτισμό!

Δάτς όλ!

Το όνειρο του φωτογράφου!Να ταξιδεύει και να γνωρίζει τοπία και ανθρώπους!

Re: Απάντηση: Re: Έτοιμος για νέα dSLR

Εχει τύχει βράδυ στο Λυκαβητό να βρεθώ μπροστά σε ένα τσούρμο τουρίστες από την Ιαπωνία (ξέρετε...εκεί που φτιάχνονται οι Canon:ears:) να φωτογραφίζουν όλοι μαζί την Ακρόπολη!
Με φλάς φυσικά:flipout::flipout:

Οι έρμ'μοι οι Ταϋλανδέζοι να ξέρουν άραγε έστω να τις κρατάνε?
Ή έαν τους τη δώσεις θα την πιάσουν από τη μεριά του φακού? :afro: