Ετσι, απο περιεργεια ρωταω. Ποιος ΔΕΝ εχει δει το 300?

Re: Απάντηση: Ετσι, απο περιεργεια ρωταω. Ποιος ΔΕΝ εχει δει το 300?

Εεεεεε, μα με έπρηξαν ολοι στα "ακομα να το δεις????????????? πωωωωωωπωωωω ζημιαααααα".

:furious3:

Αλήθεια δεν το είδες ακόμα;;;;;

Ζημιά!
:violent-smiley-030: :flipout:

Απάντηση: Re: Ετσι, απο περιεργεια ρωταω. Ποιος ΔΕΝ εχει δει το 300?

Μια απο τα ιδια στον panny οταν βγει σε dvd....:ernaehrung004:

Στην σειρα κι εγω ... στον sanyo οταν ερθει η ωρα.
Κι αν ειναι σε HD ακομα καλυτερα.

+1 και θα πω όχι και στο DVD βεβαίως δεν έχω δει ούτε τα : Alexander , Troy και το Μονομάχο μόνο σκηνές για συγκριτικά…δεν μου μιλάει η θεματολογία ;)

Δηλώσεις Φράνκ Μίλλερ:'Eπιτεθήκαμε στο Ιράκ ,επειδή πολεμάμε τον ολοκληρωτισμό.Το κάνουμε για να συντρίψουμε τον παγκόσμιο φασισμό..Ετσι και αλλοιώς το Ιράκ μάς χτύπησε πρώτο.Για κάποιους ανεξήγητους λόγους κανείς δεν καταλαβαίνει ότι είμαστε ενάντια στην βαρβαρότητα τού 6ου αιώνα,που αντιπροσωπεύουν οι σύγχρονοι εχθροί μας.Αυτοί αποκεφαλίζουν ανθρώπους,κακομεταχειρίζονται τίς γυναίκες τους και γενικότερα δεν έχουν καμιά σχέση με τον πολιτισμό μας.Ο δικός τους πολιτισμός δεν έχει προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα.´.Και άλλα πολλά.
Εξ αρχής πίστευα ότι οι υπερφυσικοί ´ήρωες´του´Μίλερ παρέπεμπαν σε έναν ατομικιστικό ψευτοηρωισμό,που παραπέμπει στίς άγριες σελίδες τού ναζισμού.Καμιά σχέση με τούς πολίτες τής Αρχαιας Ελλάδας,ακόμα και της Αρχαίας Σπάρτης
Παρ´ότι γενικά δεν ταυτίζω την τέχνη με τούς δημιουργούς της στην συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα δεν μέ αφορά,αφού δεν πρόκειται κάν για τέχνη.Απλά αισθάνομαι ότι ο Μίλερ με δικαιώνει γι όσα πίστευα γι´αυτόν.Και δικαιώνει με τίς δηλώσεις του αυτούς που τον κατέκριναν επειδή παρουσιάζει τούς Πέρσες σαν u.f.o τουλάχιστον.

Σπύρο, έχεις διαβάσει άλλες δουλειές του Μίλλερ;
Μην κρίνουμε τον άνθρωπο από τους 300 και μόνο, που σαν έκταση και βάθος δεν πλησιάζει καν το Sin City.
Μιλάω πάντα για τα κόμικς, φυσικά.

Kατι μου λεει λοιπον οτι οι Αμερικανοι βλεποντας την ταινια
ταυτιζουν τα παλληκαρια του Λεωνιδα με τους ενδοξους στρατιωτες τους
που πολεμαν τους κακους Περσες
κατι τετοια ελεγε ο Δανικας και ολοι τον χλευαζανε

Kατι μου λεει λοιπον οτι οι Αμερικανοι βλεποντας την ταινια
ταυτιζουν τα παλληκαρια του Λεωνιδα με τους ενδοξους στρατιωτες τους
που πολεμαν τους κακους Περσες
κατι τετοια ελεγε ο Δανικας και ολοι τον χλευαζανε

Μα αυτό λέει ο ίδιος ο Μίλλερ στίς δηλώσεις του ,αναφερόμενος στον 6ον π.χ αιώνα.

Ούτε εγώ εδέησα ακόμα να το δώ.
Ελπίζω από βδομάδα και από περιέργεια για τα τόσα που άκουσα.

Πάντως έχει κάνει ρεκόρ εισπράξεων στη χώρα μας..

Υ.Γ. Το Sin City είχα την ευτυχία νατο δώ στο σινεμά και σε καλή αίθουσα,οπότε με γοήτευσε φυσικά.!

Ευτυχώς, το είδα εχθές σε divx και ''γλίτωσα'' το 1,5 Ε του dvd. Μάλλον σοφά έπραξα, για τα γούστα μου βεβαίως βεβαίως....-bye- -bye-

ΥΓ

Σαν κόμικ, θεωρώ, ότι η ταινία βλέπεται. Σαν ''ιστορικό'' κόμικ, όμως, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε γράψει το σενάριο η κ. Ρεπούση (μιας και στη Σπάρτη ''λύνει και δένει'' η σύζυγος του Λεωνίδα) και τη σκηνοθεσία η κ. Κουλούρη (μιας και η ταινία περιείχε πολλά εξαμβλώματα). Κατά τα άλλα, μια χαρά ''συνωστισμένους'' τους είδα τους Πέρσες στις Hot Gates....:violent-smiley-030: :flipout: :flipout: