Ετσι, απο περιεργεια ρωταω. Ποιος ΔΕΝ εχει δει το 300?

Kι ομως, ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ!!!!! Και μετα μου λενε γιατι ακομα δεν εχω δει το 300... Ουτε στο 1/3 απο αυτα που θεωρω ενδιαφεροντα και που συμβαινουν γυρω μου (μας) δεν προλαβαινω να βλεπω-παραβρίσκομαι-ακουω.

Καπως ετσι & εγω ασε που για το 300 ενα ακομα μπλοκμπαστεργιατι τοσος λογος κλπ?? θα το δουμε στο dvd
αλλα εκεινο που μου κανει εντυπωση,ειναι οτι οι περισσοτεροι αφου
δουν τις 3-4 καλυτερες ταινιες αρχιζουν μετα τις μουφες
& στα ραφια μενουν ξενοικιαστες ενδιαφερουσες ταινιες μικρου μπατζετ
που αξιζουν προσοχης (2:37,εγκλημα στο κολεγιο,2 ημερες
ελευθεριας,εγχειριδιο αναγνωρισης Αγιων κλπ) anyway o καθενας μας
κανει τις επιλογες του & παιρνει το αναλογο τιμημα..
-bye-

Δεν την έχω δει και ούτε πρόκειται .
Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η θεματολογία (Τροία, Μέγας Αλέξανδρος κλπ).
Εξάλλου η αρχαία Σπάρτη (τουλάχιστον αυτό που έχω στο μυαλό μου σαν αρχαία Σπάρτη - στρατιωτικός τρόπος ζωής, Καιάδας,δουλεία κλπ) μου είναι ιδιαίτερα αποκρουστικό.

Eπιτελους το ειδα...

οχι στο σινεμα.

κατι σαν videogame videoclip..

ωραια γραφικα..

αυτος ο Μιλερ ποιητης

ο Λεωνιδας θυμιζε τον Παπαφλεσσα

οι Ραμπο ..σαν ναρκωμανεις

οι Περσες λιγο Lord of the rings

γενικα.....:BDGBGDB55:

οποιος ενδιαφερεται ..πμ

.

Πετρο αυτον τον λαβυρινθο του Πανα τον ειδες??

Eπιτελους, ειδα το Pan's Labyrinth και μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ, αν και οι ταινιες με ξωτικά, νεραιδες κτλ δε με συγκινουν. Σιγουρα στις καλυτερες του 2006.

Last edited:
Re: Απάντηση: Ετσι, απο περιεργεια ρωταω. Ποιος ΔΕΝ εχει δει το 300?

Eπιτελους, ειδα το Pan's Labyrinth και μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ, αν και οι ταινιες με ξωτικά, νεραιδες κτλ δε με συγκινουν. Σιγουρα στις καλυτερες του 2006.

Ωπα Πέτρο τι βλέπω!!Δυναμικά χωσίματα και στην dvd?και μάλιστα με thread πολλών σελίδων.Είσαι τελικά "εμπορικός" threadman.
Ούτε και εγώ την έχω δει ακόμα.Οπως δε και ο Geonx δεν έχω δει ούτε Troy,Alexander,Μονομάχο.
Μάλλον θα την δώ σε dvd
To sin city που το πήρα σε dvd δεν το άντεξα και με ψιλοπήρε:sleep:

Για το Λαβύρινθο έχω να πω οτι τη βρήκα εξαιρετική ταινία.

Οσο για τις "φέτες" έχω να πω οτι τώρα που καλοκαιριάζει είναι σοβαρό θέμα.αλλά οι παγωμένες μπυρίτσες είναι μεγάλος πειρασμός και λέω να ενδώσω(και φέτος)

Tυχερε εγω ακομη δεν την εχω δει προσεχως
στον προβολεα..
-bye-

Ωχ ωχ ωχ ωχ μην λές τέτοια και το δούμε σε τίποτα 1.85:1 και τραβάμε τα μαλλιά μας....
Ε όχι και 1.85:1 ρε Τάσο Είπαμε να το ξεφτιλίσουμε αλλά όχι κι έτσι . Σε 1.75: 1 θα το βγάλουν οι άνθρωποι. Ας μην είμαστε όμως αχάριστοι , θα μπορούσε να είναι και 4: 3 . :flipout::flipout: