Avpap τώρα με τόσα site στον πλανήτη ελληνικά και ξένα διαβάζεις το athinorama digital ?????
Διαφωνώ και στο συμπέρασμα και σε όσα λέει.
Ό,τι μας πάει μπροστά και μας βοηθάει είναι θεμιτό.
Εκπτώσεις στην ποιότητα εικόνας και οποιοσδήποτε τέτοιoς συσχετισμός είναι ψιλοάκυρος. Σε όλα τα μηχανήματα τα extra πάνε προοδευτικά.
Τα περί κατασκοπείας στο internet το 2015 είναι αστεία να λέγονται όταν έχεις ήδη fb και twitter.
Διαφωνώ και στο συμπέρασμα και σε όσα λέει.
παντως, το παλικαρι που γραφει τον εχω σε εκτιμηση. Ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις σε εντυπο ευρειας κυκλοφοριας στην Ελλαδα που γραφει καποιος που πραγματικα εχει ασχοληθει με το αντικειμενο και δεν αντιγραφει απλα οτι του δινουν σαν διαφημιστικα εντυπα.
Συσχετισμο με ποιοτητα εικονας δεν νομιζω οτι κανει πουθενα το αρθρο.
Ειναι σχεδον σιγουρο οτι αν αγορασουμε μια μετρια τηλεοραση σημερα και τη συγκρινουμε με μια ακριβη 5ετιας ειναι σχεδον σιγουρο οτι η καινουρια θα εχει καλυτερη εικονα.
Τα κατασκοπειας και εγω τα θεωρω ψιλοθεωρητικα. Σιγουρα ομως δεν με ξετρελλαινει η ιδεα μιας καμερας (π.χ. xbox one) ή ενος μικροφωνου που ειναι μονιμως ανοιχτα.
Αλλα, μην μου πεις ομως οτι εισαι ικανοποιημενος με τα smart features που μας πλασαρουν!!!! εδω θα τρελλαθω αν μου πεις ναι
Σε τι ακριβώς διαφωνείς Αλέξανδρε?
Ναι και με μια camera skype, και εδεσε η συνταγηΜια χαρά εικόνα έχουν οι νέες τηλεοράσεις και με μια καλη smart πλατφόρμα δένουν μια χαρά.
Ναι και με μια camera skype, και εδεσε η συνταγη
Δεν διαφωνω, αλλα η samsung τα λεει.Tώρα τη συζητάμε... έχουμε όλη μέρα παντού ένα κινητό πάνω μας και κινδυνεύουμε, αν βάλουμε κάμερα στην τηλεόραση για το skype????
Ναι και με μια camera skype, και εδεσε η συνταγη
Aυτο ακριβως.Ο κόσμος θα πάρει με το ζόρι αυτό που του σερβίρουν και θα πει και ένα τραγούδι. Η ουσία του άρθρου αυτή είναι.
Από τη στιγμή που ενας σημαντικός παίκτης (call me plasma) έφυγε από το ματς, ο οποίος τόσα χρόνια ''τράβαγε'' και την ποιότητα των LCD προς τα πάνω, είναι δεδομένο ότι πάμε σε μονοπωλιακές καταστάσεις. Το μονοπώλιο δεν έκανε ποτέ καλό και σε τίποτα διότι αυτός που έχει στόχο το κέρδος θα μοιράζει χάντρες και καθρεφτάκια για όσο προαιρείται. Η παραγωγή θα δουλέψει στα εύκολα, πιασάρικα και το marketing θα τα υποστηρίξει μέχρι θανάτου. Δεν υπάρχει λόγος για εξέλιξη και αναβάθμιση στην ποιότητα. Ο κόσμος θα πάρει με το ζόρι αυτό που του σερβίρουν και θα πει και ένα τραγούδι. Η ουσία του άρθρου αυτή είναι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.