Πες μου μία Νίκο.
Ποια τηλεόραση με ενσωματωμένο επίγειο ψηφιακό δέκτη μπορεί να παίξει high definition?
Kalo proereta makari na diapseftis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν είναι αλήθεια ότι μέσα στην ΕΡΤ κάποιοι το σκέφτονται σοβαρά το θέμα τότε ... είναι ακόμη πιο γελοίοι απ' ότι θα περίμενα!!!!!
Δεν είναι δυνατόν να είναι γνωστό το θέμα τόσα χρόνια και να ... "το σκέφτονται" δύο μήνες πριν αρχίσουν οι αγώνες! Τώρα δεν υπάρχει χρόνος ούτε για τεστινγκ! Σε δύο μήνες θα ενημερώσουν τον απλό κόσμο για ποιο δορυφόρο να βάλουν πιάτο, τι αποκωδικοποιητές να αγοράσουν, πως να προμηθευτούν τις κάρτες κλπ.;;; Αστεία πράγματα!
Όσοι τα λέτε αυτά, μάλλον σας διαφεύγει η προετοιμασία που χρειάζεται για τέτοια εγχειρήματα. Ακόμη και στο Sky HD κάθε νέο HD κανάλι κάνει για μήνες τεστινγκ, έστω κι αν ο αποκωδικοποιητής και όλα τα τεχνικά στοιχεία είναι δεδομένα και έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί επαλειμμένα.
Εγώ πάντως βάζω στοίχημα ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα!
[Μα τι λέμε τώρα. Στη Θάσο έχουν στήσει από το περασμένο καλοκαίρι τους πομπούς για την απλή ψηφιακή και ακόμη τίποτα. Όπως πάει το πράγμα θα κλείσει χρόνος και τα μηχανήματα απλώς θα σκουριάζουν...]
Αν είναι αλήθεια ότι μέσα στην ΕΡΤ κάποιοι το σκέφτονται σοβαρά το θέμα τότε ... είναι ακόμη πιο γελοίοι απ' ότι θα περίμενα!!!!!
Δεν είναι δυνατόν να είναι γνωστό το θέμα τόσα χρόνια και να ... "το σκέφτονται" δύο μήνες πριν αρχίσουν οι αγώνες! Τώρα δεν υπάρχει χρόνος ούτε για τεστινγκ! Σε δύο μήνες θα ενημερώσουν τον απλό κόσμο για ποιο δορυφόρο να βάλουν πιάτο, τι αποκωδικοποιητές να αγοράσουν, πως να προμηθευτούν τις κάρτες κλπ.;;; Αστεία πράγματα!
Όσοι τα λέτε αυτά, μάλλον σας διαφεύγει η προετοιμασία που χρειάζεται για τέτοια εγχειρήματα. Ακόμη και στο Sky HD κάθε νέο HD κανάλι κάνει για μήνες τεστινγκ, έστω κι αν ο αποκωδικοποιητής και όλα τα τεχνικά στοιχεία είναι δεδομένα και έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί επαλειμμένα.
Εγώ πάντως βάζω στοίχημα ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα!
[Μα τι λέμε τώρα. Στη Θάσο έχουν στήσει από το περασμένο καλοκαίρι τους πομπούς για την απλή ψηφιακή και ακόμη τίποτα. Όπως πάει το πράγμα θα κλείσει χρόνος και τα μηχανήματα απλώς θα σκουριάζουν...]
Αντώνη, δεν υπάρχει αντίδραση για την πιθανή HD μετάδοση.Testing ;;; Και η εκπομπή του Luxetv από τον HellasSat2 , τι νομίζεις ότι είναι;;;
Πόσους μήνες πριν δηλαδή πρέπει να δοκιμάζουν, ώστε να κάνουν μια ... αναμετάδοση του HD Feed, με τον ελληνικό σχολιασμό στο κεντρικό κανάλι ήχου;;;;;
Τέλος ,μην ξεχνάς την HD μετάδοση του Mundial, η οποία για κάποια δίκτυα (πχ BBC, Sky HD ,Premiere HD) ,αποφασίστηκε και έγινε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή!! (ειδικά στην περίπτωση του Sky, ξεκίνησαν να παραδίδουν δέκτες μια-δυο εβδομάδες πρίν τους αγώνες, και συνέχισαν (που να προλάβουν!) και κατά την διάρκεια των αγώνων...
Όσο για την ενημέρωση του απλού κόσμου, όπως λες, πόσοι έιναι αυτοί που θα τρέξουν να αγοράσουν δέκτες, και πιάτα, για να δουν το Euro2008 σε HD;;; Το πολύ μερικές χιλιάδες άνθρωποι να ενδιαφερθούν (και αυτό θα είναι κα άθλος)... Εγώ από όσους το έχω πει, ένας-δυο έδειξαν να ενδιαφέρονται (και αυτοί έχουν ήδη δορυφορική) ...Η μεγάλη πλειοψηφία απλά θα το ..αγνοήσει ... (ειδικά αν θα πρέπει να σκάσει και λεφτά γι’αυτό....)
Αν λοιπόν είσαι από τους τυχερούς που έχουν δέκτη HD και είσαι διατεθιμένος να γυρίσεις για λίγες ημέρες το πιάτο σου στον HellasSat, θα απολαύσεις εικόνα, αν όχι, καλή είναι και η εικόνα της ΝΕΤ και μην ζορίζεσαι....δυστυχώς για εσένα, υπάρχουν και κάποιοι σε αυτή τη χώρα με όραμα και μεράκι να το πραγματοποιήσουν...
Αντώνη, δεν υπάρχει αντίδραση για την πιθανή HD μετάδοση.
Επιφύλαξη υπάρχει και μάλιστα δικαιολογημένη
Μια HD μετάδοση του Euro είναι πολύ σημαντική για την χώρα μας και θα έπρεπε εφόσον υλοποιηθεί να της δοθεί η κατάλληλη προβολή και δημοσιότητα.
Στην Ελλάδα δεν καταλαβαίνουν πολλοί τη σημαίνει High Definition. Θέλει χρόνο να περάσει στη συνείδηση του κόσμου για να προμηθευτεί τον κατάλληλο εξοπλισμό.
Αυτό που τελικά θέλω να πω είναι ότι με τις ενέργειες της τελευταίας ώρα αδικείται το εγχείρημα.
80 μέρες πριν τη σέντρα και κανένας δεν γνωρίζει τίποτα.
Ρώτα οποιονδήποτε εκτός φόρουμς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.