Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

παιδια μακαρι να γινει.

εχω μια απορια, τετaρτη βαζω πιατο για hotbird & astra μελλοντικα θα μπορω με τριτο LNB να δω και hellas sat?????????????

Φίλε alpha111 θα με ενδιέφερε να μου έλεγες περισσότερα μιας και μου έχεις κεντρίσει το ενδιαφέρον! Αν δεν μπορούσες να πεις δημόσια, θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν μπορούσες με πμ.

Γιάννης

παιδια μακαρι να γινει.

εχω μια απορια, τετaρτη βαζω πιατο για hotbird & astra μελλοντικα θα μπορω με τριτο LNB να δω και hellas sat?????????????

Οχι, εκτός κι αν είναι τύπου torroidal (όπως wave frontier). Για τα κοινά πιάτα ο ελληνικός δορυφόρος απέχει πολύ και δεν είναι εφικτή η παράκεντρη στόχευσή του

Φίλε alpha111 θα με ενδιέφερε να μου έλεγες περισσότερα μιας και μου έχεις κεντρίσει το ενδιαφέρον! Αν δεν μπορούσες να πεις δημόσια, θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν μπορούσες με πμ.

Γιάννης
σύντομα θα υπάρχουνε ανακοίνωσης μέχρι τότε δεν μπορώ να πω κάτι και μετά να μου πούνε μα αλλα δεν μας έλεγες.
σημασία έχει για μένα η μεγάλη προσπάθεια που γίνετε.:SFGSFGSF:

για να καταλαβω... θα εμφανιστει μια ελληνικη εταιρεια και θα προσφερει hd καναλι...

ετσι?

καλα και μετα το γιουρο τι θα δειχνει το

hd καναλι?

Last edited:
για να καταλαβω... θα εμφανιστει μια ελληνικη εταιρεια και θα προσφερει hd καναλι...

ετσι?
θα σου απαντήσω από κάτι που έχει γραφτεί σε αυτό το thread και πιστεύω να καταλάβεις !!!

Το δυσκίνητο ελληνικό κράτος (και άλλοι "γραφειοκράτες" φορείς) είναι φυσικά άλλη μια φορά παρόν , αυτή την φορά όμως υπάρχει κάποιος "υπεύθυνος" που , ας πούμε το έχει πάρει προσωπικά, και που κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να επιτευχθεί ο στόχος....
Ας αποφασιστεί και ένα μήνα πριν , δεν μας πειράζει, έχουμε συνηθίσει να γίνονται πολλά πράγματα την τελευταία στιγμή....
Το σημαντικότερο είναι ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!!!

APO avsite.gr
συντάκτης:Πάνος Οπλοποιός
EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!
"Καλά" πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το EURO 2008 και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου 2008, θα μεταδοθούν οριστικά σε HD σήμα Mpeg4 - Η.264, δορυφορικά και θα ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Ηχου σε Dolby Digital 5.1 ...!!!!

Κυρίες και Κύριοι,

ΔΕΝ χρειάζεται πλέον να είμαστε στα γήπεδα Αυστρίας - Ελβετίας, τα γήπεδα θα έλθουν σε ΕΜΑΣ...
Championshomecoming.jpg

ΤΕΡΜΑ πια η μιζέρια , ΕΜΠΡΟΣ στα νέα πρότυπα τεχνολογίας (επιτέλους ).

Ευτυχώς που πάντα υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι εκεί ψηλά που παίρνουν αποφάσεις, που καταλαβαίνουν τον "πόνο" μας, καταλαβαίνουν ότι δεν μπορεί να είμαστε στα τελευταία βαγόνια του τραίνου και πρέπει να πάμε επιτέλους στην 1η θέση... !!!!

ΑΝΤΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ και όπως είπε ο Κωνσταντίνος να βρούμε ενα ενιαίο χώρο (μήπως ο πιό πάνω ) , να τον στήσουμε και να οργανωθουμε, να βλέπουμε εκεί τους αγώνες...
ΑΝΤΕ, ξεκίνησε και καλά , "πήραμε" (και πάλι) στον φιλικό την Πορτογαλία 2-1...
DVB-S2 . Mpeg4-H.264.. FULL HIGH DEFINITION
ένα μεγάλο ευχάριστο και από μένα σε όσους ασκολιθικανε και φέρανε αποτέλεσμα σε ένα όνειρο όλον τον ελλήνων που βλέπουνε εικόνα υψηλής ευκρίνειας να δούνε και το ελληνικό HD κανάλι !!!
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Είναι αλήθεια δηλαδή??? Να τσιμπηθώ να ξυπνήσω ή δεν χρειάζεται??? :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

Είναι αλήθεια δηλαδή??? Να τσιμπηθώ να ξυπνήσω ή δεν χρειάζεται??? :BDGBGDB55:
να τσιμπηθείς να ξυπνήσεις πάνω , σε 10 μέρες θα υπάρχουνε και η σχετικές ενημέρωσης !!!

Ετοιμαζόμουν να βρω στοιχεία για ... δεύτερη υπηκοότητα, αλλά μετά από αυτά που λέτε θα περιμένω 3-4 βδομάδες!... Για να δούμε...

Ποσο δίκιο έχεις Νίκο!!
Ας τους δώσουμε μια ευκαιρία μήπως αυτό που συζητάμε το ήλιο πείσουνε και δούμε φως !!!!
όχι ότι εξαρτιούνται από εμάς ,μονη τους το αποφασίσανε μονη τους θα το ήλιο πείσουνε !!
για σκέψου να γίνει να προλάβουμε το euro2008 τότε θα λέμε και κάτι καλο για τους υπευθυνους ακριβό πληρωμένους!!

offtopic!!!!!

re sy jehases na valeis Agglikous xaraktires!!!!!!! me mperdepses panathema me

Re: Απάντηση: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

Για τελευταία φορά.... Η HD μετάδοση του Euro2008 θα γίνει ΜΟΝΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ από τον HellasSat !!!! Όποιος θέλει να το δει , θα πρέπει να προμηθευτεί δορυφορικό HD δέκτη!!! Όποια τηλεόραση και να έχει.....

και να μην γινει δεν χαθηκε ο κοσμος τουλαχιστον μπηκε το νερο στο αυλακι ...και ειναι συγκλονιστικο!!!!!!!

makari ola kala na pane kai na erthi stin othoni mas auti i teleia eikona tou HD....(made in greece)

euxaristoume ola ta paidia

kai olous autous pou asxolounte me to thema auto

gia na ftasi auti i eikona stis othones mas

Απάντηση: Re: Απάντηση: Euro 2008 HD από τον Hellas Sat !

kalimera file pano akoma den xeroume polla stoixeia

to poli se 10 meres tha lithoune oles mas i apories

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου :ernaehrung004:

Εν αναμονή λοιπόν για τα ευχάριστα νέα :fahne90: