EURO 2008 in HD

συμφερει καποιος δεκτης ή καρτα pc ?
(ωστε να ανοιγουμε πιο ευκολα πορτες)
καμια προταση?

Απο αποψη δυνατοτητων , και τα 2 ειναι ιδια.
Οτι ανοιγει στο ενα , ανοιγει και στο αλλο.
Αυτο που αλλαζει ειναι η ευκολια χειρισμου (απαξ και στηθει σωστα) και η σταθεροτητα... στο Pc υπαρχουν περισσοτερα προβληματα, ειδικα στα HD καναλια.

στο Pc υπαρχουν περισσοτερα προβληματα, ειδικα στα HD καναλια.

Αυτό από που βγαίνει;
Με την Hauppauge HVR 4000 πιάνω όσα HD κανάλια μου επιτρέπει το πιάτο μου χωρίς να ασχολούμαι με video-audio pids.
Αντίθετα έχω διαβάσει για ένα σωρό προβλήματα για πολλούς δέκτες με τα HD στο παρών forum.

Δεν μπορώ να σου πω αν αξίζει η όχι.
Είναι πιο ακριβή από την skystarHD επειδή υποστηρίζει επίγεια τηλεόραση, ψηφιακή και δορυφορική.
Δεν την έχει πολύς κόσμος και αυτό είναι στα μείον σε σύγκριση με την skystarHD.
Εχω κάποια προβλήματα με το AltDvb αλλά συνεργάζεται άψογα με το Dvbviewer pro.
Εγώ πάντως την έχω με κινητό πιάτο και με το τελευταίο dvbviewer (αγορασμένο 15 ευρώ) δουλεύει και η κίνηση στο μοτερ και τα HD κανάλια παίζουν άψογα με τους cyberlink h.264 + hardware acceleration σε κάρτα γραφικών Nvidia 8800GT.
Αν δεν υπήρχε το Dvb viewer πάντως μπορεί και να την πετούσα :)

επειδη ειμαι ασχετος το dvbviewer προγραμα δεν ειναι ?
πρεπει να αγορασω και κατι αλλο εκτος απο την καρτα?
πιατο και lnb που ειχα τα κραταω ετσι?
απο κει και περα παιζεις με software για να δεις ORF HDSWISS κλπ?

Με software παίζεις αλλά δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.
Π.χ. για τα δύο κανάλια που ανέφερες, το Orf ανοίγει ακόμα αλλά σύντομα αλλάζει κωδικοποίηση και θα χαθεί ενώ το HdSwiss δεν ...

Γενικά κανείς δεν σου εγγυάται τι ανοίγει και τι όχι και αυτά που ανοίγουν σήμερα μπορεί να χαθούν ανά πάσα στιγμή.

Για τους δέκτες με Diablo και άλλα κόλπα δεν έχω ιδέα. Ισως να ανοίγουν πολύ περισσότερα. Ας σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.

Δεν μπορώ να σου πω αν αξίζει η όχι.
Είναι πιο ακριβή από την skystarHD επειδή υποστηρίζει επίγεια τηλεόραση, ψηφιακή και δορυφορική.
Δεν την έχει πολύς κόσμος και αυτό είναι στα μείον σε σύγκριση με την skystarHD.
Εχω κάποια προβλήματα με το AltDvb αλλά συνεργάζεται άψογα με το Dvbviewer pro.
Εγώ πάντως την έχω με κινητό πιάτο και με το τελευταίο dvbviewer (αγορασμένο 15 ευρώ) δουλεύει και η κίνηση στο μοτερ και τα HD κανάλια παίζουν άψογα με τους cyberlink h.264 + hardware acceleration σε κάρτα γραφικών Nvidia 8800GT.
Αν δεν υπήρχε το Dvb viewer πάντως μπορεί και να την πετούσα :)

αγορασμένο 15 ευρώ
απο που αγορασμενο?

γενικα οτι ανοιγει η Skystar ανοιγει και αυτη?
σε σχεση με ποιοτητα εικονας ποια ειναι καλυτερη?

1.Ναι.
2. Στις dvb-κάρτες είναι κάπως διαφορετικά από τους δέκτες.
Η ποιότητα της εικόνας εξαρτάται περισσότερο από τους codecs παρά από την ίδια την κάρτα.
Ειδικά για HD θέλεις δυνατό pc και κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει hardware acceleration οπωσδήποτε αλλιώς θα έχεις σπασίματα.
Πάντως με σύνδεση pc - FullHD tv που έχω (dvi-hdmi) η εικόνα που βλέπω αγγίζει το τέλειο.

σορρυ για τις πολλες ερωτησεις
αλλα λεω να παω αυριο στο eshop να παρω μια
οποτε τη συνδεω με το υπαρχον πιατο και ειμαι ετοιμος ?
μετα που βρισκω οδηγιες για το πως θα πιασω το ORF και αλλα καναλια?

Νομίζω με κανέναν.
Δεν έκαναν το λάθος οι πολωνοί να το πλασάρουν με nagra2