EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

Εγώ μόλις έμαθα αυτό το απίστευτο μόλις τώρα και έχω πάθει πλάκα με την γκαντεμιά μας εδώ στην Αθήνα

Η Ν. Ευκαρπία βλέπει High Definition από τον ASTRA 19,2 East

Με τον NAnoxx 9500 HD στην προκειμένη περίπτωση

Αν έπρεπε να διαλέξω τηλεόραση για τα αναμενόμενα αθλητικά γεγονότα, οι παράγοντες που θα λάμβανα υπόψη θα ήταν:

1. Μέγεθος
2. Καλή κίνηση
3. Σωστά χρώματα
4. Καλή επεξεργασία SD σήματος αν μιλάμε για επίγεια λήψη.
5. Σχέση τιμής απόδοσης.

Η προσωπική μου επιλογή θα ήταν η:

50PG60_04_L_lge.jpg

LG 50PG6000

1. Όσον αφορά το μέγεθος νομίζω πως οι 50 ίντσες είναι αρκετές για τις αποστάσεις θέασης που έχουμε οι περισσότεροι στα σπίτια μας. Υπάρχει και σε 42 ίντσες, αλλά επειδή ο συνωστισμός είναι σίγουρος καλό θα είναι να μην λυπηθούμε το μέγεθος. Επιπλέον (όπως όλες οι πλάσμα) έχει πολύ μεγάλη γωνία θέασης για να μην αισθάνονται ριγμένοι αυτοί που δεν πρόλαβαν το πρώτο τραπέζι πίστα :D Το μοντέρνο design είναι το κερασάκι στην τούρτα (ε να πουλήσουμε και λίγο μούρη) ;)

2. Στο θέμα της κίνησης διαπρέπει (όπως οι περισσότερες πλάσμα) και καταφέρνει να κρατάει την ανάλυση της στα ίδια επίπεδα με αυτά που έχει όταν προβάλλει στατικές εικόνες. Ο Βύντρα θα είναι ορατός σε όλο του το μεγαλείο όταν θα επιχειρεί τις αστραπιαίες κατεβασιές του προς την αντίπαλη άμυνα :vroam:

3. Τα χρώματα της με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι υπερκορεσμένα, αλλά έχει πληθώρα διαθέσιμων ρυθμίσεων ώστε να έρθει πολύ κοντά στα πρότυπα. Το πράσινο του χόρτου και το μπλε της εθνικής :fahne90:θα δείχνουν ακριβώς όπως πρέπει.

4. Για την επεξεργασία φροντίζει το DCDi της Faroudja. Χρησιμοποιεί αλγόριθμους για να εξαφανίζει τις πριωνοτές ακμές που συχνά κάνουν την εμφάνιση τους μετά την απόπλεξη υλικού video (ειδικά σε κινούμενες εικόνες). Οι εμφανίσεις των διεθνών δεν θα φαίνονται σαν να θέλουν σιδέρωμα :D

5. Τέλος για την σχέση τιμής-απόδοσης, νομίζω πως μία τηλεόραση 50 ιντσών με τα χαρακτηριστικά της LG είναι πολύ καλή αγορά στα 1500 . Άλλωστε μπορείτε να ποντάρετε ένα 50ρικο ότι η Εθνική θα πάρει το Euro και να τα πάρετε πίσω.:award:

Για να ακούσουμε και τις δικές σας επιλογές ...

Last edited:
Για την Panasonic 42PX70 τι λέτε;

Πριν λίγο την είδα να παίζει σε ενα κατάστημα, μαλιστα σε τιμη λιώμα... Δεν ήταν άσχημη, αν και φαινόταν λίγος κόκος. Οταν ανακάλυψα οτι έπαιζε dvd με αναλογική σύνδεση κεραίας κατάλαβα το λόγο...

Απάντηση: Re: EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

Για την Panasonic 42PX70 τι λέτε;

Πριν λίγο την είδα να παίζει σε ενα κατάστημα, μαλιστα σε τιμη λιώμα... Δεν ήταν άσχημη, αν και φαινόταν λίγος κόκος. Οταν ανακάλυψα οτι έπαιζε dvd με αναλογική σύνδεση κεραίας κατάλαβα το λόγο...

τιμη???????????????????????????????????????????????????????
αλλα τι να πουμε εμεις........................ μας την ειπε η panasonic και χορτασαμε:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

Σερβις εχει η Panasonic στην Πατρα?

Θα σου χρειαστει σε ενδεχομενη βλαβη του πανελ...

Tέτοια λέγε μου τώρα να μην βγαζω άκρη με τιποτα στην τελική επιλογή... :flipout:
Είναι ζημιάρικη η συγκεκριμένη ή οι plasma γενικα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

τι τα θες και τα σκαλιζεις,δεν μπορω να καταλαβω

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=9857 ..............τα περισοτερα ειναι φημες βεβαια :vroam:

Last edited:

Tέτοια λέγε μου τώρα να μην βγαζω άκρη με τιποτα στην τελική επιλογή... :flipout:

Kαλυτερα παρε την PX80 η την PX8.

Θα συμφωνήσω, για να αποφύγεις τυχόν παιδικές ασθένειες του παρελθόντος...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

Eυχαριστώ... Γενικά ειμαι λιγο μπερδεμένος και με τον καταιγισμό τιμών και μοντέλων, ακομα περισσότερο. Φαντάσου οτι η 42PX70 έχει εδω όσο και η 37PX8 δηλαδη 750 Ευρώ... Το κακό ειναι οτι δεν τις ρυθμίζουν, τις συνδέουν όπως να 'ναι στα καταστήματα(η συγκεκριμένη έπαιζε με το καλώδιό της κεραίας βραχυκυκλωμένο με αλλα 5 στην εξοδο ενισχυτη κεραιας!!..) κι αν τους πεις να αλλαξουν κατι γκρινιάζουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ????

Φαντάσου οτι η 42PX70 έχει εδω όσο και η 37PX8 δηλαδη 750 Ευρώ...
η τιμη δεν ειναι λιωμα βεβαια γιατι με 200-250 παιρνεις την καινουρια 42px80e
επισης την lg426000

καπου κατα Λαρισσα υπαρχει η 42px8 στα 825 και 37px8 στο πλαισιο στα 750 .

Η συγκεκριμένη βγάζει πρόβλημα που απαιτεί αλλαγή πάνελ. Στο φόρουμ το ποσοστό είναι γύρω στο 25%. Το περίεργο είναι πως το ίδιο πρόβλημα δεν έχει παρατηρηθεί ούτε μία φορά στην φθηνότερη 42PX7.

Ειδικά για τηλεοπτικό σήμα η συγκεκριμένη κατηγορία των πλάσμα δίνει αρκετά καλύτερα αποτελέσματα από τις αντιστοίχων τιμών LCD.

Σε αυτή την κατηγορία τιμής εκτός από τις τηλεοράσεις που αναφέρθηκαν υπάρχει και η 42PG3000.

μονο που ο προλαλήσας ειναι ακαλυπτος ακομα χε..χε

Υπονοείς κάτι για την κόμμωση μου ?:flipout:

Που θα πάει θα καλυφτώ και εγώ κάποια στιγμή -bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: EURO 2008....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?????

Άντε βρε παίδες ας γράψει και κάποιος άλλος ένα μίνι review για την τηλεόραση που θα ήθελε να δει το Euro.

Mε κάλυψε ο προλαλήσας :ADFADF1:

Και να σκεφτείς πως μέχρι πολύ πρόσφατα μίλαγα με απαξιωτικά σχόλια για τις τηλεοράσεις της συγκεκριμένης εταιρίας (Πλάσμα και LCD). Εύκολα η πιο βελτιωμένη εταιρία του χώρου με τα μοντέλα που παρουσίασε το 2008.

Υπονοείς κάτι για την κόμμωση μου ?:flipout:

Που θα πάει θα καλυφτώ και εγώ κάποια στιγμή -bye-

να ανοιξεις thread να το ευχαριστηθουμε και λιγο.-bye-

Η συγκεκριμένη βγάζει πρόβλημα που απαιτεί αλλαγή πάνελ. Στο φόρουμ το ποσοστό είναι γύρω στο 25%. Το περίεργο είναι πως το ίδιο πρόβλημα δεν έχει παρατηρηθεί ούτε μία φορά στην φθηνότερη 42PX7.

Νομιζω θυμαμαι καποιον με 50PX7 που ειχε προβλημα...

Εχουμε και μια (ευτυχως μοναδικη) περιπτωση με χαλασμενο πανελ και σε PX80.

Και να σκεφτείς πως μέχρι πολύ πρόσφατα μίλαγα με απαξιωτικά σχόλια για τις τηλεοράσεις της συγκεκριμένης εταιρίας (Πλάσμα και LCD). Εύκολα η πιο βελτιωμένη εταιρία του χώρου με τα μοντέλα που παρουσίασε το 2008.

Για την LG δεν λες Γιωργο? Συμφωνω απολυτως.

Η LG πλεον πλησιαζει επικινδυνα την Samsung σε εικονα και με χαμηλωτερες τιμες.

Last edited:

Για την LG δεν λες Γιωργο? Συμφωνω απολυτως.

Η LG πλεον πλησιαζει επικινδυνα την Samsung σε εικονα και με χαμηλωτερες τιμες.

Ναι Γιάννη για την LG λέω. Όλες οι εταιρίες κάνουν ένα βήμα μπροστά από γενιά σε γενιά, αλλά η LG φέτος έκανε άλμα και στις δύο τεχνολογίες.

Αν μάλιστα η PG7000 επιβεβαιώσει τις φήμες για απόλυτο μαύρο πάμε για άλλα κόλπα :D