Αν έπρεπε να διαλέξω τηλεόραση για τα αναμενόμενα αθλητικά γεγονότα, οι παράγοντες που θα λάμβανα υπόψη θα ήταν:
1. Μέγεθος
2. Καλή κίνηση
3. Σωστά χρώματα
4. Καλή επεξεργασία SD σήματος αν μιλάμε για επίγεια λήψη.
5. Σχέση τιμής απόδοσης.
Η προσωπική μου επιλογή θα ήταν η:
LG 50PG6000
1. Όσον αφορά το
μέγεθος νομίζω πως οι 50 ίντσες είναι αρκετές για τις αποστάσεις θέασης που έχουμε οι περισσότεροι στα σπίτια μας. Υπάρχει και σε 42 ίντσες, αλλά επειδή ο συνωστισμός είναι σίγουρος καλό θα είναι να μην λυπηθούμε το μέγεθος. Επιπλέον (όπως όλες οι πλάσμα) έχει πολύ μεγάλη γωνία θέασης για να μην αισθάνονται ριγμένοι αυτοί που δεν πρόλαβαν το πρώτο τραπέζι πίστα

Το μοντέρνο design είναι το κερασάκι στην τούρτα (ε να πουλήσουμε και λίγο μούρη)
2. Στο θέμα της
κίνησης διαπρέπει (όπως οι περισσότερες πλάσμα) και καταφέρνει να κρατάει την ανάλυση της στα ίδια επίπεδα με αυτά που έχει όταν προβάλλει στατικές εικόνες. Ο Βύντρα θα είναι ορατός σε όλο του το μεγαλείο όταν θα επιχειρεί τις αστραπιαίες κατεβασιές του προς την αντίπαλη άμυνα :vroam:
3. Τα
χρώματα της με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι υπερκορεσμένα, αλλά έχει πληθώρα διαθέσιμων ρυθμίσεων ώστε να έρθει πολύ κοντά στα πρότυπα. Το πράσινο του χόρτου και το μπλε της εθνικής :fahne90:θα δείχνουν ακριβώς όπως πρέπει.
4. Για την
επεξεργασία φροντίζει το DCDi της Faroudja. Χρησιμοποιεί αλγόριθμους για να εξαφανίζει τις πριωνοτές ακμές που συχνά κάνουν την εμφάνιση τους μετά την απόπλεξη υλικού video (ειδικά σε κινούμενες εικόνες). Οι εμφανίσεις των διεθνών δεν θα φαίνονται σαν να θέλουν σιδέρωμα
5. Τέλος για την
σχέση τιμής-απόδοσης, νομίζω πως μία τηλεόραση 50 ιντσών με τα χαρακτηριστικά της LG είναι πολύ καλή αγορά στα 1500 . Άλλωστε μπορείτε να ποντάρετε ένα 50ρικο ότι η Εθνική θα πάρει το Euro και να τα πάρετε πίσω.:award:
Για να ακούσουμε και τις δικές σας επιλογές ...