euro σε 5.1 με ελληνικη περιγραφη..ιδεες

Re: Απάντηση: Re: euro σε 5.1 με ελληνικη περιγραφη..ιδεες

Σίμο, τώρα μ´έστειλες αδιάβαστο... Δηλαδή θές Ελληνικό ήχο και 5.1; :flipout:

ο σιμος ποιος ειναι??

αυτο με το hdd recorder πως γινεται?παταω pause live tv αλλα το maximum που φτανει ειναι 10 δευτερολεπτα πριν την κανονικη μεταδοση κ οχι 5 που χρειαζονται!

Ρε παιδιά,γιατί τόσο άγχος για το Ελληνικό σπηκάζ;
Στο HD SUISSE έχει μετάδοση χωρίς σπηκάζ με ήχο μέσα από το γήπεδο σε 5.1.
Κάτι η εικόνα,κάτι ο ήχος,νομίζεις ότι βρίσκεσαι μέσα στο γήπεδο και όχι ότι πίνεις καφέ με τον Θεοφιλόπουλο.

Μπάμπη,άλλος είναι ο Σίμος (Eki 65).

Υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν Βερνίκους και Θεοφιλόπουλους από οιοδήποτε ξένο σπικάζ ή ήχο από γήπεδο????:huh2:

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...:behead:

Τι να την κάνω την Ελληνική περιγραφή;;;
Αυτός ο χθεσινοβραδινός βλάκας στη ΝΕΤ στο Ολλανδία-Ιταλία πληρώνεται για να λέει τις αρλούπμες που ταλαιπώρησαν τ' αυτιά μου;;;
Δυστυχώς πληρώνεται και μισθό και τα έξοδά του στην Ελβετία...

Ναι, αλλά με ξένο σχολιασμό ή δίχως σχολιασμό :singer: δεν κατουριέσαι στο γέλιο με σχόλια του στυλ "ξεχύνεται σαν ενοχλητικό κουνούπι" (ή κάπως έτσι, στον αγώνα Πορτογαλίας - Τουρκίας). :stupid:

Εγώ πάντως χθες που σεταρίστηκα με το radiodelay (με τον ήχο της ΝΕΤ) μου έδωσε μια άλλη αίσθηση στο γιούρο παρόλο που δεν το περίμενα!!!! Σιγά μην κάθομαι να ακούω τον γερμαναρά που μιλάει όποτε το θυμηθεί!!! Ρε, Ελλάδα και πάλι Ελλάδα. Χώρια που μπορείς να καλέσεις κόσμο χωρίς να κάτσεις να τους εξηγήσεις ότι θα το δουν στα Γερμανικά!

(Αν ακούσω γείτονα να φωνάξει γκολ πριν τον δω να του καεί το βίντεο :grinning-smiley-043)

boys, μια καλη λυση ειναι οι εξης : ηχο απο tvbox της on(ΝΕΤ)στον ενισχυτη και εικονα hd suisse. τελειος συχρονισμος εικονας και ηχου.

το μονο προβλημα οι γειτονες.

Αυτή δεν είναι "λύση", γιατί αναφέρεσαι αποκλειστικά στους κατόχους της ON. Οι υπόλοιποι? -bye-

Και εγώ έχω κάνει το ίδιο σετάρισμα με τον nektar. Εικόνα από ΟΡΦ, ήχο από το tuner του παροπολιμένου lg dvd rec. και αναλογική ΝΕΤ στο line in του pc με 1,4'' delay. Το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από άψογο.

Re: Απάντηση: euro σε 5.1 με ελληνικη περιγραφη..ιδεες

Αυτή δεν είναι "λύση", γιατί αναφέρεσαι αποκλειστικά στους κατόχους της ON. Οι υπόλοιποι? -bye-

για οσους εχουν!!!!!!!!!!!!! αλλοι εχουν 2 δορυφορικους ,αλλοι iptv κ.τ.λ

και ειπα οτι ειναι μια λυση οχι η μοναδικη.

Μπορει καποιος να μου πει ποσα δευτερολεπτα καθυστερηση ακριβως εχει η δορυφορικη εικονα απο Ερα σπορ για να ρυθμισω το Radiodelay?

εγω βλεπω απο orf hd1 και περνω ηχο απο την 32" της νετ.στο radio delay βαζω 5 sec και ειναι τοσο τελεια συγχρονισμενο που ακουω το χτυπημα της μπαλας οταν το βλεπω.δεν χανει πουθενα.

Μπορεί να μην είναι 5.1 το σύστημα αυτό, αλλά κι έτσι όπως είναι απόψε θα το απολαύσουμε με την παρέα το ματσάκι στις 160"!!!! :firstprize:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Μπορεί να μην είναι 5.1 το σύστημα αυτό, αλλά κι έτσι όπως είναι απόψε θα το απολαύσουμε με την παρέα το ματσάκι στις 160"!!!! :firstprize:

Ωραίος !! Λουκουμάδες σερβίρετε ???

Κάτι λιγότερο από 6 δεύτερα νομίζω...
Σωστα.
Θεωρω πως το ΟΡΦ απο δεκτη σε συγχρονισμο με την ερα απο PC (tv/radio tuner card) με το radiodelay μου βγαινει τελεια στα 5.2 αυτην τη στιγμη.
Ελπιζω να μεινει η ιδια αισθηση κ με σπορ φμ το βραδυ.

Και με 2 διαζωματα κιολας (οποιος δεν χωραει... στο μπαλκονι επανω!!!!)..
Ουτε ΟΑΚΑ να ητανε!!!!!!

Αντε καλοθεατο που σιγουρα θα ειναι με τετοιες συνθηκες :firstprize: