Euroleague TV

Καλό μεσημέρι σας δουλεύει το application euro league tv σε iOS ? Χθες είχε μια αναβάθμιση και έκτοτε ανοίγει και παγώνει στο λογότυπο της

Καλό μεσημέρι σας δουλεύει το application euro league tv σε iOS ? Χθες είχε μια αναβάθμιση και έκτοτε ανοίγει και παγώνει στο λογότυπο της
Τελικά ήθελε απεγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή γιατί μάλλον κολλάει σαν αναβάθμιση από προηγούμενη version.

Το κουμπί για μεταφορά της εικόνας σε smart tv εμφανίζεται σε εφαρμογή android?

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικα παιδια καθως εχω καιρο να.μπω στο euroleague thread, υπαρχει εφαρμογη Euroleague πλεον; ειτε σε ios ειτε android;

γι αυτά τα λειτουργικά φυσικά και υπάρχει, μην ζητήσεις πιο εξεζητημένα πχ android tv, tvOS, tizen κλπ

Ακόμη προλαβαίνεις την έκπτωση, κάνε εγγραφή σήμερα και απέκτησε 25% έκπτωση στη ετήσια συνδρομή

123421402_23846053391430539_8133848454231051889_n.jpg

https://tv.euroleague.net

Έκπτωση 50% στην ετήσια συνδρομή της Ευρωλίγκα με τη χρήση του promo code DECEMBER50

Με χρήση VPN Βουλγαρίας 16 ευρώ το χρόνο

σε ipad η εφαρμογή αργεί πολύ τελευταία, ειδικά όταν προσπαθείς να αλλάξεις παιχνίδια κλπ

αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Ξανά όπως κάθε χρόνο :

--Η κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη επιστρέφει. Κάνε τώρα εγγραφή και δες ζωντανά όλους τους αγώνες χρησιμοποιώντας το κωδικό EARLY20 και απέκτησε 20% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή.--

Ανανεωθηκε αυτοματα η περσινη συνδρομη μου μεσω Ρωσιας στα 33 ευρω... Η εκπτωση ειναι μονο για νεους? Να κανω φασαρια?

Αν θυμάμαι καλά εγώ περισυ το είχα κόψει ή μάλλον ΔΕΝ ανανεωσα και μετά έκανα καινούργια σύνδεση με το esrly20
Λόγο ότι έτσι με συμφέρε περισσότερο.
Μέσω VPN κ εγώ

Ξανά όπως κάθε χρόνο :

--Η κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη επιστρέφει. Κάνε τώρα εγγραφή και δες ζωντανά όλους τους αγώνες χρησιμοποιώντας το κωδικό EARLY20 και απέκτησε 20% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή.--
O κωδικός EARLY20 είναι για συνδρομή απο πιά χώρα ?

Απο οποία θέλεις
Εννοώ παίζει και VPN μέσω Ρωσίας πχ ώστε να σου βγει πιο φτηνά η κανονική συνδρομή και μετά βάζεις και τον εκπτωτικο κωδικό

Απο οποία θέλεις
Εννοώ παίζει και VPN μέσω Ρωσίας πχ ώστε να σου βγει πιο φτηνά η κανονική συνδρομή και μετά βάζεις και τον εκπτωτικο κωδικό
Μέσω Τουρκίας είναι ακόμη πιο φθηνό από ότι είδα.

Με ποιο vpn έχετε καταφέρει να ενεργοποιήσετε το annual pass? Προσπαθώ με το hola και μου απορρίπτει την πληρωμή.

Πέρσι είχα συνδρομή από Βουλγαρία στα 33,36 ευρώ ακριβώς με Revolut ( εγγραφή σε ταξιδι στην Βουλγαρία ) παίζει κανονικά Ελλάδα χωρίς VPN.
Λέω φέτος να κάνω μέσω Τουρκίας στα 28 ευρώ περίπου.
Λέτε να πάρει και τον εκπτωτικό κωδικό ?

Πέρσι είχα συνδρομή από Βουλγαρία στα 33,36 ευρώ ακριβώς με Revolut ( εγγραφή σε ταξιδι στην Βουλγαρία ) παίζει κανονικά Ελλάδα χωρίς VPN.
Λέω φέτος να κάνω μέσω Τουρκίας στα 28 ευρώ περίπου.
Λέτε να πάρει και τον εκπτωτικό κωδικό ?
Πέρυσι το είχα βάλει σε τιμή Βουλγαρίας μέσω VPN και το πήρε.

Ναι το παίρνει
Αλλά έτσι και αλλιώς πριν γίνει η τελική πληρωμή σου εμφανίζει το πόσο (ή όχι) της έκπτωσης στην τελική τιμή