Ο φίλος εννοεί TV App, κάτι που δε νομίζω να υπάρχει.Κι όμως έχει android app . EuroLeague TV στο Play Store
Ο φίλος εννοεί TV App, κάτι που δε νομίζω να υπάρχει.Κι όμως έχει android app . EuroLeague TV στο Play Store
Σώζεται λίγο η κατάσταση με το casting.Πρωτη εντυπωση οτι η εικονα ειναι καλυτερη αποτι στο eurosport, αλλα ψιλοfail το οτι δεν εχουν android tv app.
Δεν έχει android tv app, είναι μόνο για κινητά και tabletsΚι όμως έχει android app . EuroLeague TV στο Play Store
Έχεις δει κάποια διαφορά στην ποιότητα εν συγκρίσει με το cast μέσω κινητού, ή και εκεί τα ίδια χάλια;Για όσους δεν το πρόσεξαν βγήκε εφαρμογή για το Apple TV.
Δεν το πρόσεξα όντως. Ευχαριστώ για το..notificationΓια όσους δεν το πρόσεξαν βγήκε εφαρμογή για το Apple TV.
Κανένα πρόβλημα και στα δυοΕδώ και αρκετή ωρα δεν μπορώ να συνδεθώ στο euroleague TV app στο ipad, αλλα ούτε και στο app του apple TV.
Ειδα την πρωτη περίοδο και μετά αποσυνδέθηκα. Βλέπετε live εσείς ή μόνο εγω έχω θέμα..?![]()
Μόλις τώρα "με άφησε" στο ipad app.Κανένα πρόβλημα και στα δυο
Στο iOS μέσω iPhone παίζει μια χαρά , ίσως δε το καταλαβαίνω επειδή είναι μικρή η οθόνη , ίσως να τρέχει καλύτερα στην εφαρμογή . Η Sony Bravia x900h δεν υποστηρίζει την εφαρμογή , το ps5 τίποτα . Θέλω να τσεκάρω στο store του PS4 μήπως υπάρχει αν και δεν νομίζω . Μέσω browser πάντως με windows 10 , η εικόνα με ζαλίζει η κίνηση είναι αφύσικη .Στο Apple TV με την εφαρμογή δεν έχει τέτοιο θέμα, βέβαια βλέπω σε tv και όχι προβολέα
Σε nvidia shield (με casting) μου παρουσιάζει αυτά τα προβλήματα κίνησης που περιγράφεις. 'Οταν το βλέπω από browser της τηλεόρασης (LG) δεν υπάρχει πρόβλημα.Στο iOS μέσω iPhone παίζει μια χαρά , ίσως δε το καταλαβαίνω επειδή είναι μικρή η οθόνη , ίσως να τρέχει καλύτερα στην εφαρμογή . Η Sony Bravia x900h δεν υποστηρίζει την εφαρμογή , το ps5 τίποτα . Θέλω να τσεκάρω στο store του PS4 μήπως υπάρχει αν και δεν νομίζω . Μέσω browser πάντως με windows 10 , η εικόνα με ζαλίζει η κίνηση είναι αφύσικη .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.