Euroleague TV

έβαλα το δοκιμαστικό για την eurolegue tv... σε λάπτοπ και κινητό μια χαρά δείχνει, στη τηλεόραση a83j η εφαρμογή είναι με κολλήματα και χάνεται η μπάλα κάποιες φορές όταν γίνεται σουτ ή πάσα...

It's that time of the year...
πολυ καλα στα 72
θεωρω πολυ καλη τιμη για ελληνικη περιγραφη
ειναι δυσκολη η διαδικασια μεσω τουρκιας?
στα τουρκικα η περιγραφη?

πολυ καλα στα 72
θεωρω πολυ καλη τιμη για ελληνικη περιγραφη
ειναι δυσκολη η διαδικασια μεσω τουρκιας?
στα τουρκικα η περιγραφη?
Η περιγραφή είναι Αγγλική παντού. Μέσω τουρκίας δεν το έχω κάνει αλλά μέσω Βουλγαρίας μου είχε βγει κανένα 25άρι.

• Like
Reactions: savvas01
Προσπαθώ να συνδεθώ με vpn για να κάνω συνδρομή και μου βγάζει συνέχεια error

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδεσ εχει βρει καποιος κανα vpn που να περναει? Το windscribe και το kaspersky vpn δεν δουλευουν πια.

Έχω κάνει συνδρομή από 27 Αυγούστου και σήμερα δεν μπορώ να συνδεθώ. Πετάει error! Έχω δοκιμάσει και με VPN και χωρίς! Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Έχω κάνει συνδρομή από 27 Αυγούστου και σήμερα δεν μπορώ να συνδεθώ. Πετάει error! Έχω δοκιμάσει και με VPN και χωρίς! Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Εγώ συνδέομαι κανονικά, χωρίς vpn

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: qbalaskas
Το θέμα είναι ότι πια με VPN δεν συνδέεται άρα δεν μπορείς να πάρεις συνδρομή σε Τουρκία. Δυστυχώς αν δεν βρούμε τρύπα μας βλέπω στο 90 το χρόνο.

Το θέμα είναι ότι πια με VPN δεν συνδέεται άρα δεν μπορείς να πάρεις συνδρομή σε Τουρκία. Δυστυχώς αν δεν βρούμε τρύπα μας βλέπω στο 90 το χρόνο.
Βγάζει προσφορές κάποιες στιγμές με μισή τιμή, πέρυσι το είχε με 45 ευρώ...συνήθως το κάνει αφού ξεκινήσει 1-2 εβδομάδες η Ευρωλίγκα.

μεσω πια εφαρμογη vpn το κανατε; οποια και να κατεβασω επιλεγω Τουρκια και οταν διαλεγω το πακετο μου βγαζει error

Εγώ εδώ και 2 χρόνια κάνω στην Αλβανία (windscribe) και όλα καλά... Τον Νοέμβριο που θα γίνει ανανέωση θα σας πω

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ εδώ και 2 χρόνια κάνω στην Αλβανία (windscribe) και όλα καλά... Τον Νοέμβριο που θα γίνει ανανέωση θα σας πω

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η τιμή που θα ανανεωθεί θα είναι με βάση της αρχικής χώρας που έκανες εγγραφή. Ακόμα και αν μέχρι πέρυσι χρησιμοποιούσες vpn, πλέον θα πληρώσεις την κανονική τιμή. Κοίτα το πριν κάνει αυτόματη ανανέωση.