Euroleague TV

Έκανα κ' εγώ μηνιαία συνδρομή (γνωριμίας) από την βορειοδυτική Μικρά Ασία όπου διαμένω. Οι εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Η εικόνα με το cast θαυμάσια. Η αγγλική περιγραφή άψογη, επιτέλους γλίτωσα από τους εξυπνακισμούς και την ξερολίαση του Καρύδα. Να' ναι καλά η voda με το αυτογκόλ που έβαλε και κάποιοι συμφορουμίτες με το livestream γνώσεων και εμπειρίας που καταθέτουν εδώ. Ευχαριστώ ω εταιρία (βλ. φόρουμ) που έλεγε και ο Σαββόπουλος.

• Like
Reactions: nikosmelt
Για όσους δεν το πρόσεξαν βγήκε εφαρμογή για το Apple TV.
Έχεις δει κάποια διαφορά στην ποιότητα εν συγκρίσει με το cast μέσω κινητού, ή και εκεί τα ίδια χάλια;

Μέχρι χθες που είδα την δοκιμαστηκή δωρεάν περίοδο του ΕΟΝ νόμιζα ότι εφταιγε το Internet και ο υπολογιστής του πατέρα μου που η Euroleague TV έπαιζε πολλές φορές με σπασμένα καρέ ή ξαφνικά τον πέταγε έξω από το live video. Στον ίδιο υπολογιστή και με το ίδιο Internet το stream της ΕΟΝ έπαιζε απόλυτα ομαλά και χωρίς διακοπές. Τι σκατά κάνουν εκεί στην Euroleague TV δεν ξέρω.

Εμένα τον τελευταίο καιρό σε Android TV το cast μετά από 15-20 λεπτά παγώνει και αναγκάζομαι να το επανεκινήσω. Δεν ξέρω αν φταίει το box μου λόγο της αναβάθμισης που πήρε στο Android ή αν έχουν κάτι χαλάσει στην εφαρμογή. Τo box πάντως το έχω κάνει και hard reset για άλλους λόγους, και το πρόβλημα συνεχίζεται.

Με τον κωδικό DEC50 υπάρχει έκπτωση 50% στην ετήσια συνδρομή. Με τουρκικό vpn βγαίνει 9 ευρώ περίπου για ένα χρόνο.

• Like
Reactions: 1990ge
Το πέρασα. Η εικόνα στα on demand ειναι ίδια με το live? Γιατι πραγματικά δεν συγκρίνεται με της ΕΟΝ. Στα συν και η περιγραφή. Υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε φυσικό ήχο μόνο;

Εδώ και αρκετή ωρα δεν μπορώ να συνδεθώ στο euroleague TV app στο ipad, αλλα ούτε και στο app του apple TV.
Ειδα την πρωτη περίοδο και μετά αποσυνδέθηκα. Βλέπετε live εσείς ή μόνο εγω έχω θέμα..? 🤷🏻‍♂️

Εδώ και αρκετή ωρα δεν μπορώ να συνδεθώ στο euroleague TV app στο ipad, αλλα ούτε και στο app του apple TV.
Ειδα την πρωτη περίοδο και μετά αποσυνδέθηκα. Βλέπετε live εσείς ή μόνο εγω έχω θέμα..? 🤷🏻‍♂️
Κανένα πρόβλημα και στα δυο

• Like
Reactions: dimitris777
Καλημέρα , έκανα χθες συνδρομή να δω το ντέρμπι . Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος . Πρώτον πολύ χαμηλός ήχος απ το γήπεδο και δεύτερον και σημαντικότερο . Η κίνηση της εικόνας είναι άθλια . Βλέπω τους αγώνες σε προβολέα από windows 10 pc . Η ΟΤΕ tv δείχνει άψογα στο ιδιο σεταπ . Η euroleague tv έχει πρόβλημα σοβαρό με το framerate , κάνει σπασίματα πολύ ενοχλητικά , είναι σαν να μην αντιστοιχίζεται το framerate που στέλνει η euro league tv με τον προβολέα . Είναι λες και παίζει πάντα 24hz . Ότι ρυθμό ανανέωσης οθόνης και να βάλω από 23hz μέχρι 60hz κάνει τα ίδια . Λίγο καλύτερα τρέχει στα 50i , αλλά και πάλι με ενοχλεί . Ξέρετε τι παίζει ;

Στο Apple TV με την εφαρμογή δεν έχει τέτοιο θέμα, βέβαια βλέπω σε tv και όχι προβολέα
Στο iOS μέσω iPhone παίζει μια χαρά , ίσως δε το καταλαβαίνω επειδή είναι μικρή η οθόνη , ίσως να τρέχει καλύτερα στην εφαρμογή . Η Sony Bravia x900h δεν υποστηρίζει την εφαρμογή , το ps5 τίποτα . Θέλω να τσεκάρω στο store του PS4 μήπως υπάρχει αν και δεν νομίζω . Μέσω browser πάντως με windows 10 , η εικόνα με ζαλίζει η κίνηση είναι αφύσικη .

Στο iOS μέσω iPhone παίζει μια χαρά , ίσως δε το καταλαβαίνω επειδή είναι μικρή η οθόνη , ίσως να τρέχει καλύτερα στην εφαρμογή . Η Sony Bravia x900h δεν υποστηρίζει την εφαρμογή , το ps5 τίποτα . Θέλω να τσεκάρω στο store του PS4 μήπως υπάρχει αν και δεν νομίζω . Μέσω browser πάντως με windows 10 , η εικόνα με ζαλίζει η κίνηση είναι αφύσικη .
Σε nvidia shield (με casting) μου παρουσιάζει αυτά τα προβλήματα κίνησης που περιγράφεις. 'Οταν το βλέπω από browser της τηλεόρασης (LG) δεν υπάρχει πρόβλημα.