Eurovision in HD?????

Re: Απάντηση: Eurovision in HD?????

Οχι το ZDF δεν το μετέδιδε τελικά...
Εγώ χθες τον είδα στο ORF τον διαγωνισμό.
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ήχος Dolby Digital 5.1 με εκπληκτική απόδοση και τέλειο διαχωρισμό καναλιών. Τα χειροκροτήματα του κοινού στο surround....
Πρώτη φορά άκουσα τόσο καλό ήχο και τέτοια στερεοφωνική εικόνα από τηλεοπτική μετάδοση!!!!
....όπως περίπου και στη ΝΕΤ! ;)

Εγω το ειδα απο Das erste
Same here, Υπεροχη εικονα και ηχος.
Νικος

Re: Απάντηση: Eurovision in HD?????

Οχι το ZDF δεν το μετέδιδε τελικά...
Εγώ χθες τον είδα στο ORF τον διαγωνισμό.
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ήχος Dolby Digital 5.1 με εκπληκτική απόδοση και τέλειο διαχωρισμό καναλιών. Τα χειροκροτήματα του κοινού στο surround....
Πρώτη φορά άκουσα τόσο καλό ήχο και τέτοια στερεοφωνική εικόνα από τηλεοπτική μετάδοση!!!!
....όπως περίπου και στη ΝΕΤ! ;)

+ 1000

Αφού αρχικά η γυναίκα μου ζητούσε να αλλάζουμε σε ΝΕΤ ανάμεσα στα τραγούδια για να ακούμε τα σχόλια, αλλα μετα το 3ο ή 4ο τραγούδι με απείλεισε αν ξανα-άλλαζα κανάλι.....

Βλέποντας δε τις σκηνές από τις κουτσομπολίστικες εκπομπές καταλαβαίνω ότι εμείς είδαμε μια "άλλη" Eurovision....

Ναι και η δικιά μου ζητούσε να βάζουμε ΝΕΤ στο ενδιάμεσο για να ακούμε τις μαλ... που έλεγαν οι δικοί μας παρουσιαστές αλλά της το ξέκοψα!!! ;)
Ειδικά κάποια στιγμή που γύρισα σε ERT-SAT έπαθα ένα ψιλοσόκ από τον ΑΘΛΙΟ μονοφωνικό ήχο και έκτοτε έμεινε στο ORF κι ας μην καταλαβαίναμε λέξη από γερμανικά...

Ποιό ZDF? Την είδα και την έγραψα σε DVD από το ΒΒCi στον Αστρα στις 28,2
16:9 DD και κρατηθείτε...σε πλαίσιο με τους στίχους όλων των τραγουδιών στη γλώσσα τους και μετράφραση στα αγγλικά!!!Καραόκε Eurovision.!!! και σχολιασμό από τον Sir Terry Wagan!!! η ειρωνία!!!