Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

έδειξα στους νέους απο που είναι κλεμμένα τα τραγούδια παράδειγμα το du hast των Ramstein το έκλεψαν και το έκαναν λαζάνια οι Kροάτες

Και του Ολλανδού που τον απέκλεισαν το rave σημείο του κομματιού του είναι το there's no limit των 2unlimited.

Από τέτοια η Eurovision, άλλο τίποτε. Αλλά έτσι έχει παραπάνω ενδιαφέρον.

Η κόρη κανόνισε παρέα να δει τη eurovision γιατί "ο μπαμπάς έχει προβολέα" 😢
Αφήστε με στον πόνο μου! 😭

Κανε μια ζωντανη αναμεταδοση με εισιτηριο αν εισαι και εσυ μεσα στο καδρο της ληψης.

Μπορει να βγαλεις καμια κεφαλη πικαπ αποψε μονον απο τις προγραφες μας :LOL:

α καλα.....

Γίνεται ένας μικρός χαμούλης πάντως. Η Γαλλία διέκοψε την πρόβα και έστειλε μήνυμα ειρήνης, Η Ιρλανδία δεν πήγε στην πρόβα, Η παρουσιάστρια της Νορβηγίας παραιτήθηκε και διάφορα άλλα.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά με αυτά και μ' εκείνα γίνεται και δύσκολη η πρόβλεψη. Άντε τώρα να καταλάβεις πόσους παραπάνω ψήφους θα πάρει π.χ. η Γαλλία από τον κόσμο... χαμός στο ίσωμα.

• Like
Reactions: Paris2018
Γίνεται ένας μικρός χαμούλης πάντως. Η Γαλλία διέκοψε την πρόβα και έστειλε μήνυμα ειρήνης, Η Ιρλανδία δεν πήγε στην πρόβα, Η παρουσιάστρια της Νορβηγίας παραιτήθηκε και διάφορα άλλα.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά με αυτά και μ' εκείνα γίνεται και δύσκολη η πρόβλεψη. Άντε τώρα να καταλάβεις πόσους παραπάνω ψήφους θα πάρει π.χ. η Γαλλία από τον κόσμο... χαμός στο ίσωμα.
Στα στοιχηματζήδικα υπάρχει bet περί μη πραγματοποίησης του διαγωνισμού να σπρώξω ένα εικοσάρικο;;

Στα στοιχηματζήδικα υπάρχει bet περί μη πραγματοποίησης του διαγωνισμού να σπρώξω ένα εικοσάρικο;;

Δεν απαντώ σε πολιτικές ερωτήσεις. Αν θες να σου πω για το 90λεπτο του αγώνα ευχαρίστως... . :p:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

τι ωρα ξεκινα ?

αν ξεκινησει ποτε βεβαια :)

10, αλλά άμα είσαι μερακλής βάζεις από τις 9:15 να δεις το pre-game show. Ή τέλος πάντων πως τη λένε την εκπομπή.

Πάω κι εγώ τώρα να δω. Την πρίζα από τον ενισχυτή της κεραίας μην έχουν βγάλει μακάρι, γιατί θα ανέβω στην ταράτσα και ο διάολος θα τους πάρει... . 😁

Εννοείται ότι θα ακούω spotify μέσα στο δωμάτιο να μην ενοχλώ και τα παιδιά!

Σε θελουμε στο σαλονι με στολη σαν του Ουκρανου

artworks-000071393612-t1d0sq-t500x500.jpg

Παιδιά τι εννοείτε έχει surround ήχο η ΕΡΤ και πως το βάζεις δεν κατάλαβα.Εκανα ένα τσεκ προχτές και μου βγάζει το σηματακι του στερεο μόνο.

Παιδιά τι εννοείτε έχει surround ήχο η ΕΡΤ και πως το βάζεις δεν κατάλαβα.Εκανα ένα τσεκ προχτές και μου βγάζει το σηματακι του στερεο μόνο.

Εννοειται εχει surround

Γυρνας γυρω γυρω απο τα ηχεια και εχεις ψευδαισθηση surround

Αν διακοπει η συνδεση να ξερετε οτι δεν ειναι για πολιτικους λογους παντως αλλα για πλανητικους/ενδογαλαξιακους

Εννοειται εχει surround

Γυρνας γυρω γυρω απο τα ηχεια και εχεις ψευδαισθηση surround
Το είχα ξαναδιαβάσει κάπου,εδώ η άλλου δεν θυμάμαι...Τρολαρατε ρε σεις;😂😂😂

μας προσβαλλεις , δεν εχουμε τρολαρει ποτε τοσα χρονια αποψε που διακυβευεται το μελλον της συγχρονης διεθνους μουσικης θα ξεκινουσαμε ?:love:

Αλλάζεις γλώσσα στα αγγλικά και είναι Dolby audio. Αυτό έχει Dolby surround metadata. Η μάλλον κάποιο flag που ενεργοποιεί τα prologic αυτόματα στον ενισχυτή. Εμένα μου δείχνει ότι το εισερχόμενο σήμα έχει αριστερό δεξί και ένα surround ως κανάλια.

Μόνο από επίγεια μετάδοση και μόνο στην ERT1 HD.

• Like
Reactions: Panoramix
Καταπληκτικη εμφανιση της Ουκρανιας. οτι καλυτερο εχω δει σκηνοθετικα και σε επιπεδο αισθητικης παρουσιασης. Ευγε !!!

υγ

στο μεταξυ βλεπω Τσιτσιπα και αρχιζει ματσαρα ΝΒΑ τωρα Νταλας- Οκλαχομα :)

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ