Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Το κεντρικό όντως ψαλιδιζει μόνο όταν μιλάνε οι παρουσιαστές της ΕΡΤ. Άρα είναι θέμα του booth που βρίσκονται και των μικροφώνων τους.

Οι ηχοληπτες ειτε δεν ξερουν την δουλεια τους ειτε εφτιαξαν μια σταθμη και πηγαν για ποτακι,

Εν τω μεταξύ, βλέπω τις Σουηδέζες παρουσιάστριες και λέω, αυτή η ξανθιά γαλανομάτα μοιάζει καταπληκτικά με την Malin Akerman.

Αλλά τελικά με λίγο γκουγκλάρισμα πριν λίγο, δεν μοιάζει απλά, αλλά είναι αυτή! LMAO, δεν το ήξερα καν.

Καταπληκτικη εμφανιση της Ουκρανιας. οτι καλυτερο εχω δει σκηνοθετικα και σε επιπεδο αισθητικης παρουσιασης. Ευγε !!!

υγ

στο μεταξυ βλεπω Τσιτσιπα και αρχιζει ματσαρα ΝΒΑ τωρα Νταλας- Οκλαχομα :)
Όντως ήταν καλό.

Καποια φασαριοζικα τραγουδια παιζει η ΕΡΤ. Για ποιο λογο; δεν (ξανα)εβαζε τον Ζηκο καλυτερα για να χαμογελασει λιγο ο κοσμος;

• Like
Reactions: Paris2018
Μπράβο στους Ladaniva. Πολύ ωραίοι.

Άντε πάμε Κύπρος τώρα! Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο σκηνοθετικά.

• Like
Reactions: Paris2018
Ρε παιδιά δεν είχα δώσει πολλή σημασία προχτές..Τι φωνάρα αδιανόητη ο Νέμο και το τραγουδάρα είναι αυτή!!!Λυπάμαι Λαντα ή Νίβα μου γλυκιά δεν ξέρω ποιος είναι ποιος, αλλά μπήκες δεύτερη στην καρδιά μου.

• Like
Reactions: Sotiris and Pleo
Όταν γράφεις...
αλλά άμα είσαι μερακλής βάζεις από τις 9:15 να δεις το pre-game show. Ή τέλος πάντων πως τη λένε την εκπομπή.
Πού, στη ERT-1?

Ρε παιδιά δεν είχα δώσει πολλή σημασία προχτές..Τι φωνάρα αδιανόητη ο Νέμο και το τραγουδάρα είναι αυτή!!!Λυπάμαι Λαντα ή Νίβα μου γλυκιά δεν ξέρω ποιος είναι ποιος, αλλά μπήκες δεύτερη στην καρδιά μου.

Είναι οι Ladaniva τελικά. Αυγατισανε. 😁

Ο Nemo φωνάρα και καλλιτέχνες και αυτά τα κάνει ανεβαίνοντας εκεί πάνω. Απλά το κομμάτι αυτό εμένα με χαλάει εκεί που πάει να με κερδίσει. Δεν ξέρω γιατί.

Δυνατό το EP των rotting christ!
Τους άρεσε ο δίσκος που έβγαλε ο Σάκης και είπαν να βάλουν riff από αυτόν.
Τι; 🤔
Για πες και για Warlord χωρις τον Τσάμη.