εδώ μέσα ούτε ένας μα ούτε ένας δεν είπε καλό λόγο!
Ε οχι δα.
Ο Pleo ειναι τρισευτυχης.
αρα εμεις ειμαστε οι μιζεροι λογικα

Φυσικά! Αφού είχε την Σατί σίγουρη για την 1η πεντάδα, αλλά Pleei σε πελάγη ευτυχίας και τώρα που ήρθε 11η και καταϊδρωμένη!Ε οχι δα.
Ο Pleo ειναι τρισευτυχης.
Φυσικά! Αφού είχε την Σατί σίγουρη για την 1η πεντάδα, αλλά Pleei σε πελάγη ευτυχίας και τώρα που ήρθε 11η και καταϊδρωμένη!
Kοιταξε όλα είναι σχετικά. Και Σουηδοί μπορούμε να γίνουμε και Ισραηλινοί, και Σαν Μαρίνο και οτιδήποτε.
Ούτε στεναχώριες θέλει ούτε τιποτε.
Κάθε ένας ότι ονειρεύεται ότι έχει δημιουργήσει μέσα στο κεφάλι του απο τις εμπειρίες τις πεποιθήσεις του το αναγάγει σε αποτέλεσμα που περιμένει από την eurovision.
Άλλος περιμένει να βγει αριστούργημα μουσικής άλλος αριστούργημα πολιτικής άλλος αριστούργημα κοινωνικής πρότασης,
τελικά απογοητεύεται γιατί, το σύνολο αυτών που ψηφίζουν δεν ειναι ταυτίζεται με αυτό που περίμενε.
Άρα οι 9 στους 10 είναι απογοητευμένοι. Mη σου πω και οι 10.
Παράδειγμα χτες εμεις 4 είμασταν και όλοι απογοητευτήκαμε!
το κεντρικό έτριζε, το Νέμο έσκουζε, οι σατανιστές χτυπιότανε, η Ισπανία ήταν mature granny που κουνιόταν σαν 18άρα, o λαζάνιας έχασε, ο Γάλλος αδικήθηκε, οι Άγγλοι στον διαστημικό σταθμό ερεθίστηκαν και κόντεψαν να το κάνουν live.......
Άρα εφόσον δε μπήκε στη δεκάδα απέτυχε στο στόχο, σωστά;Είχα γράψει ότι στόχος είναι η δεκάδα, τεράστια επιτυχία η έκτη θέση και ήρθε 11η.
Η 11η θέση είναι τεράστια επιτυχία για σένα; ΟΚ.Επίσης έγραψα ότι θα διαψευστείς στις προσδοκίες σου ότι θα πατώσει, όπως και έγινε, αφού γνώριζα ότι δεν θα δικαιωθείς γιατί είσαι προβλέψιμος.
Είμαι καλά στην υγεία μου -Δόξα τω Θεώ- και το κοκκινιστό χοιρινό με ρύζι που έφαγα σήμερα είναι πολύ ελαφρύ, το φτιάχνω με ελαιόλαδο δικής μου παραγωγής. Δεν προβλέπω δυσκολίες στη χώνεψη του.Αυτά και περαστικά και καλοχώνευτα.
Άρα εφόσον δε μπήκε στη δεκάδα απέτυχε στο στόχο, σωστά;
Η 11η θέση είναι τεράστια επιτυχία για σένα; ΟΚ.
Είμαι καλά στην υγεία μου -Δόξα τω Θεώ- και το κοκκινιστό χοιρινό με ρύζι που έφαγα σήμερα είναι πολύ ελαφρύ, το φτιάχνω με ελαιόλαδο δικής μου παραγωγής. Δεν προβλέπω δυσκολίες στη χώνεψη του.
Καταιδρωμενη γατα, λογω της πρωτοφανους @λλ@ξοκολι@ς με τα 12αριακαταϊδρωμένη!
Ολο το καλοκαιρι θα παιζει στα κλαμπακια και στα beach bar.Ένα για το Ναθ
Καταιδρωμενη γατα, λογω της πρωτοφανους @λλ@ξοκολι@ς με τα 12αρια
που την γλυτωσε στο τσαφ απο βαρυ διασυρμο.
Το κομμάτι της Αυστρίας σίγουρα δεν άξιζε για τόσο χαμηλά. Είναι ένα ωραίο dance τραγουδάκι που θυμίζει λίγο 90's. Είναι από αυτά που ξεχώρισα και'γω φέτος.
Αλλά δεν είναι ακατανόητη η χαμηλή του κατάταξη. Εξηγείται εύκολα. Είναι κάτι που θυμίζει κάτι από τα παλιά. Γι'αυτό αρέσει σε μας τους μεγαλύτερους.
Οι πιο νέοι σήμερα θέλουν άλλα πράγματα από τη Eurovision.
Εμένα της Αυστρίας μου άρεσε πολύ περισσότερο από αυτό που βγήκε πρώτο. Ο μέσος όρος του ευρωπαϊκού πληθυσμού που ασχολείται με τον διαγωνισμό, δεν έχει την ίδια οπτική.
Περισσότερο εντύπωση μου έκανε η χαμηλή θέση του όμορφου και μελωδικού τραγουδιού της Σερβίας.
Σιγα τη στρατηγικη. Φτηνο κολπακι σωτηριας της τελευταιας στιγμης ητανεΤο λένε στρατηγική αυτό με τα αλλαξοδωδεκάρια.
Σιγα τη στρατηγικη. Φτηνο κολπακι σωτηριας της τελευταιας στιγμης ητανε
απο απεγνωσμενους που εγινε μαλιστα ανερυθριαστα μπροστα στα ματια μας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.