Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Φυσικά! Αφού είχε την Σατί σίγουρη για την 1η πεντάδα, αλλά Pleei σε πελάγη ευτυχίας και τώρα που ήρθε 11η και καταϊδρωμένη!

Είχα γράψει ότι στόχος είναι η δεκάδα, τεράστια επιτυχία η έκτη θέση και ήρθε 11η.

Επίσης έγραψα ότι θα διαψευστείς στις προσδοκίες σου ότι θα πατώσει, όπως και έγινε, αφού γνώριζα ότι δεν θα δικαιωθείς γιατί είσαι προβλέψιμος.

Αυτά και περαστικά και καλοχώνευτα.

Last edited:
Kοιταξε όλα είναι σχετικά. Και Σουηδοί μπορούμε να γίνουμε και Ισραηλινοί, και Σαν Μαρίνο και οτιδήποτε.
Ούτε στεναχώριες θέλει ούτε τιποτε.
Κάθε ένας ότι ονειρεύεται ότι έχει δημιουργήσει μέσα στο κεφάλι του απο τις εμπειρίες τις πεποιθήσεις του το αναγάγει σε αποτέλεσμα που περιμένει από την eurovision.
Άλλος περιμένει να βγει αριστούργημα μουσικής άλλος αριστούργημα πολιτικής άλλος αριστούργημα κοινωνικής πρότασης,
τελικά απογοητεύεται γιατί, το σύνολο αυτών που ψηφίζουν δεν ειναι ταυτίζεται με αυτό που περίμενε.
Άρα οι 9 στους 10 είναι απογοητευμένοι. Mη σου πω και οι 10.
Παράδειγμα χτες εμεις 4 είμασταν και όλοι απογοητευτήκαμε!
εδώ μέσα ούτε ένας μα ούτε ένας δεν είπε καλό λόγο!
το κεντρικό έτριζε, το Νέμο έσκουζε, οι σατανιστές χτυπιότανε, η Ισπανία ήταν mature granny που κουνιόταν σαν 18άρα, o λαζάνιας έχασε, ο Γάλλος αδικήθηκε, οι Άγγλοι στον διαστημικό σταθμό ερεθίστηκαν και κόντεψαν να το κάνουν live.......

Βρε ναι, όλα σχετικά είναι και εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας. Ωστόσο εσύ πως θεωρείς ότι θα πρέπει να είναι ο στόχος της Ελλάδας ως προς την συμμετοχή της στην Eurovision; Ποιας χώρας τη συνταγή πρέπει να ακολουθήσουμε ή να έχουμε ως στόχο ρωτάω, όχι ως παρουσία μιας φοράς, αλλά ως παρουσία συνεχόμενων φορών.

Είχα γράψει ότι στόχος είναι η δεκάδα, τεράστια επιτυχία η έκτη θέση και ήρθε 11η.
Άρα εφόσον δε μπήκε στη δεκάδα απέτυχε στο στόχο, σωστά;
Επίσης έγραψα ότι θα διαψευστείς στις προσδοκίες σου ότι θα πατώσει, όπως και έγινε, αφού γνώριζα ότι δεν θα δικαιωθείς γιατί είσαι προβλέψιμος.
Η 11η θέση είναι τεράστια επιτυχία για σένα; ΟΚ.
Αυτά και περαστικά και καλοχώνευτα.
Είμαι καλά στην υγεία μου -Δόξα τω Θεώ- και το κοκκινιστό χοιρινό με ρύζι που έφαγα σήμερα είναι πολύ ελαφρύ, το φτιάχνω με ελαιόλαδο δικής μου παραγωγής. Δεν προβλέπω δυσκολίες στη χώνεψη του.

Παιδιά, ας δούμε κάποιες ωραίες ερμηνείες από χθες...

Ένα ωραίο τραγούδι το οποίο μου είχε περάσει λίγο απαρατήρητο αρχικά, είναι το Isaak - Always on the run, η συμμετοχή της Γερμανίας. Χθες ήταν απολαυστικός ο νεαρός, το τραγούδησε εξαιρετικά. Τίποτα το υπερβολικό ούτε και εξεζητημένο στην σκηνή πάνω. Ένας καλλιτέχνης που ερμήνευσε όμορφα το τραγούδι του.

ISAAK - Always On The Run (LIVE) | Germany 🇩🇪 | Grand Final | Eurovision 2024

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Άρα εφόσον δε μπήκε στη δεκάδα απέτυχε στο στόχο, σωστά;

Η 11η θέση είναι τεράστια επιτυχία για σένα; ΟΚ.

Είμαι καλά στην υγεία μου -Δόξα τω Θεώ- και το κοκκινιστό χοιρινό με ρύζι που έφαγα σήμερα είναι πολύ ελαφρύ, το φτιάχνω με ελαιόλαδο δικής μου παραγωγής. Δεν προβλέπω δυσκολίες στη χώνεψη του.

Άρα μάρα κουκουνάρα.

Πάλι γράφεις πράγματα που εγώ δεν έχω γράψει. Προφανώς μπήκες μόνο και μόνο για να μου την «πεις». Τα έχω γράψει όλα χτες. Διάβασέ τα.

Η μόνη πρόβλεψη που έκανα αφορούσε ότι δεν θα δικαιωθείς στις προσδοκίες σου όπως και έγινε. Τι να κάνουμε, ξέρω ότι σε πειράζει αλλά deal with it.
Και όπως και άλλοι έδωσα μια δεκάδα, έτσι για να υπάρχει. Αυτό δεν ήταν κάτι το οποίο είπα ότι θα είναι έτσι. Το μόνο που είπα ότι θα είναι έτσι και όχι αλλιώς είναι ότι δεν θα δικαιωθείς στις προσδοκίες σου, όπως και έγινε, επαναλαμβάνω.

That's it.

Full breakdown ψήφων για τους τέσσερις πρώτους. Ποιος ψήφισε πως και από που πήρε τις ψήφους.

Πηγή: Eurovision Fans

441890103_1026419389488981_3238114331386609690_n.jpg

441601053_1026335819497338_7930303492128250553_n.jpg

441577269_1026455759485344_3887234656652162953_n.jpg

440368186_1026348616162725_7723814635270519106_n.jpg

Παρόλο που έχασα αρκετή Eurovision
λέω δεν μπορεί θα υπάρχουν και άλλα
αδικημένα εκτός από της Αρμενίας
(που ήταν το καλύτερο για μένα).
Και βρήκα αυτό το ψιλό Siouxsie

• Like
Reactions: Paris2018
Ένα για το Ναθ

Ολο το καλοκαιρι θα παιζει στα κλαμπακια και στα beach bar.
Μια χαρα κοματι ητανε, αλλα το κλιμα δεν αντεξε το hardcore

Καταιδρωμενη γατα, λογω της πρωτοφανους @λλ@ξοκολι@ς με τα 12αρια
που την γλυτωσε στο τσαφ απο βαρυ διασυρμο.

Το λένε στρατηγική αυτό με τα αλλαξοδωδεκάρια.

Επί της ουσίας η σκηνική παρουσία τη χαντάκωσε. Αλλιώς εύκολα έπαιρνε μερικές θέσεις ακόμα. Δυστυχώς άλλο το βίντεο που δημιούργησε το wow factor στο κοινό όλο αυτό το διάστημα, και άλλο όταν περιμένει το κοινό πάνω στο οποίο έχτισες το wow factor να μην το παίρνει τελικά. Αυτό είναι λάθος.
Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό το σημείο είναι ένα καλό μάθημα για την επόμενη συμμετοχή της Ελλάδας στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό του κόσμου. Ας το αξιοποιήσει.

Τώρα για το τι προσδοκούσε μια μικρή περιθωριακή μειοψηφία, δεν αντέχει καν κριτικής. Κανένας από αυτούς δεν ασχολείται με τον διαγωνισμό έτσι κι αλλιώς. Είναι απλά περιστασιακοί αποψάκηδες και αντιρρησίες.

• Like
Reactions: ln()
Το κομμάτι της Αυστρίας σίγουρα δεν άξιζε για τόσο χαμηλά. Είναι ένα ωραίο dance τραγουδάκι που θυμίζει λίγο 90's. Είναι από αυτά που ξεχώρισα και'γω φέτος.
Αλλά δεν είναι ακατανόητη η χαμηλή του κατάταξη. Εξηγείται εύκολα. Είναι κάτι που θυμίζει κάτι από τα παλιά. Γι'αυτό αρέσει σε μας τους μεγαλύτερους.
Οι πιο νέοι σήμερα θέλουν άλλα πράγματα από τη Eurovision.
Εμένα της Αυστρίας μου άρεσε πολύ περισσότερο από αυτό που βγήκε πρώτο. Ο μέσος όρος του ευρωπαϊκού πληθυσμού που ασχολείται με τον διαγωνισμό, δεν έχει την ίδια οπτική.

Περισσότερο εντύπωση μου έκανε η χαμηλή θέση του όμορφου και μελωδικού τραγουδιού της Σερβίας.

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος, ότι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χαντακώθηκε στην ψηφοφορία, ότι δηλαδή θυμίζει 90es.

Με τι κριτήρια/ατζέντα/σκοπιμότητα ψήφισαν οι επιτροπές, νομίζω όλοι λίγο πολύ το κατάλαβαν, από τα 12αρια που έπεφταν βροχή στην Ελβετία. Όσον αφορά το televoting του κόσμου, κάποιοι λένε ότι το χαντάκωσε η τελευταία σειρά εμφάνισης, καθώς όλοι είχανε ψηφίσει πλέον.

Πάντως αν δεις πολλά σχόλια σε διάφορα sites/forums κτλ, είναι αρκετοί εκείνοι που έχουν την ίδια απορία. Δηλαδή πως βγήκε αυτή η συμμετοχή προτελευταία. Τεσπά, μένει να δούμε αν φέτος το καλοκαίρι, θα παιχτεί στα κλαμπάκια.

Το λένε στρατηγική αυτό με τα αλλαξοδωδεκάρια.
Σιγα τη στρατηγικη. Φτηνο κολπακι σωτηριας της τελευταιας στιγμης ητανε
απο απεγνωσμενους που εγινε μαλιστα ανερυθριαστα μπροστα στα ματια μας.

Σιγα τη στρατηγικη. Φτηνο κολπακι σωτηριας της τελευταιας στιγμης ητανε
απο απεγνωσμενους που εγινε μαλιστα ανερυθριαστα μπροστα στα ματια μας.

Χωρίς στρατηγική και κολλητιλίκια πριν και μετά και εικόνα προς τα έξω δεν θα ήταν Eurovision. Είναι μέρος της. Ποιος χαιρέτησε ποιον, ποιος μίλησε με ποιον, ποιος είπε καλά λόγια για ποιον, ποιος φιλήθηκε με ποιον και πάει λέγοντας. Αυτά τα μετράει το κοινό. Όλα με στρατηγική έγιναν, αλλά λίγο ατσούμπαλα.

Ανερυθρίαστα; Ντροπές στη Eurovision; :LOL:

Last edited:
Ουτως η αλλως τον στοχο που ηταν η δεκαδα τον χασανε ,
και χαμενο πηγε και το αλισβερισι.
Καλυτερα 14 με αξιοπρεπεια παρα φτιαχτο 11 με παρακαλια.
Μας πηρανε χαμπαρι που λεει και ο λαος.

Γελοία φάση όλο το "σόου" (χατιρικά το λέω σόου, υποτίθεται, λέω υποτίθεται, είναι διαγωνισμός τραγουδιού)...

Πέραν του Γάλλου που είχε φωνάρα, οι υπόλοιποι ήταν για να τους κλαίνε οι ρέγγες.
Για τους ξετσίπωτους, τους μοναδικούς στο είδος ανθρώπους "non-binary" και τους... "σατανιστές" της σκηνής... εντάξει, αυτοί, θέλουν να τους πάρουμε στα σοβαρά.
Sorry, not sorry.