Δε σε είχα για τόσο μικρό, μεγαλοδείχνεις!Ε, έχουν περάσει και 5-6 χρόνια από τότε που το άκουσα (και το τραγούδησα) τελευταία φορά![]()
Δε σε είχα για τόσο μικρό, μεγαλοδείχνεις!Ε, έχουν περάσει και 5-6 χρόνια από τότε που το άκουσα (και το τραγούδησα) τελευταία φορά![]()
Μικρός είναι βρε.....αφού να σκεφτείς, μαλλιά δεν έχει βγάλει ακόμα....καραφλος είναιΔε σε είχα για τόσο μικρό, μεγαλοδείχνεις!
Ακούστηκε κάποιο απ αυτά τα διακριθέντα με το Βραβείο Eurovison πουθενά?
Και γω ήθελα την Κύπρο ,αλλά ήταν κατώτερα και τα 2 από κάποια που συναγωνίζονταν και πιστεύω έριξαν το κύρος του Θεσμού στα Τάρταρα.
Θυμάμαι στην δική μας Eurovision 2004 (?)την Rock Βand απ την Φινλανδία
"Διαγωνισμος τραγουδιου" δεν ειναι / ηταν ?Λογικό είναι, κάποτε έδιναν σημασία στον performer και στις φωνητικές του ικανότητες.
"Διαγωνισμος τραγουδιου" δεν ειναι / ηταν ?
Προσπαθω μερες να βρω κατι θετικο για αυτη τη Eurovision.
Για να μη πω για αυτη την Ευρωπη και θεωρηθει οτι πολιτικολογω.
Για την εξελιξη εστω του ευρωπαικου τραγουδιου, του ευρωπαικου γουστου.
Το μονο που βρισκω, η με βρισκει καλυτερα, ειναι μια αισθηση παρανοιας
η οποια μαλιστα απαιτει τον σεβασμο μας.
Επειδη αυτα δεν τα βλεπω καθημερινα γυρω μου δεν μπορω παρα να καταληξω οτι
Βιωνουμε μια ιδιοτυπη τυραννια της μειοψηφιας.
Κάτι ακούγεται για Σωβέ και Προδέρμ στην ΕΡΤ μετά το φιάσκο....
Είναι!...απο που κι ως που το ζάρι είναι συρτός;
Είναι!
Συρτός στα τρια.
Κάποια κομμάτια του.Χορεύεται δηλαδή;
Ή απλά ένα κομματάκι του;
Είναι!
Συρτός στα τρια.
Συρτός στα 3Συρτός και στα τρία δεν γίνεται. Συρτός είναι ο καλαματιανός π.χ. Κάτι τέτοιο είναι το zari.
Συρτός στα 3
Τα εν λόγω τμήματα του Ζαριού δεν χορεύονται σαν καλαματιανό αλλά σαν χασαποσέρβικο, ουσιαστικά συρτό στα 3.
Επειδή παρακολουθώ τον Γιάννη Πετρίδη χρόνια, είναι τόση η μουσική ενημέρωση που προσφέρει ,ακόμα και σε νέες παραγωγές, οι γνώσεις του ..αυτό λέει και ο ίδιος .Το 2006 ήταν. Με την Βίσση στο Everything I am η συμμετοχή της Ελλάδας, 9η θέση.
Έχει αλλάξει το format της παρουσίασης στον διαγωνισμό δεκαετίες τώρα. Όχι πως δεν ήταν ωραίο και παλιότερα, εμένα όλα μου αρέσουν, αλλά αλλάζουν οι εποχές.
Λογικό είναι, κάποτε έδιναν σημασία στον performer και στις φωνητικές του ικανότητες. Όσο μετατρέπονταν ο διαγωνισμός σε show, τόσο άλλαξε αυτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.