Μα δεν διαφωνεί κανείς ότι έχει καλή φωνή και είναι άξια. Η διαφωνία είναι στο γεγονός ότι αυτό καθ' αυτό το κομμάτι είναι άκυρο για Eurovision.
Όταν πας σε έναν διαγωνισμό έχεις κι έναν στόχο. Σωστά;
Καλως ή κακώς αυτός ο διαγωνισμός έχει αποκτήσει κάποιο στυλ έχει κάποια στοιχεία που πρέπει να ακολουθήσεις αν θες διάκριση.
Αν ο διαγωνισμός αυτός δεν σου αρέσει σαν στυλ ,τότε απλά δεν δηλώνεις συμμετοχή.
Κάτσε και κάνε περιοδειες στην χώρα σου να σε μάθουν πιο πολλοί.
Δεν γίνεται να δηλώσω συμμετοχή σε wrc rally με το καθημερινό αμάξι μου. Θα είμαι απλά άκυρος έως αστειος. Εκ των πραγμάτων θα πατώσω.
Το κομμάτι μας είναι ωραίο, αλλά για εσωτερική κατανάλωση, ήταν λάθος του κόσμου που το ψήφισε να πάει στην Eurovision, αν περάσει τελικό, που και αυτό παίζετε, είναι σχεδόν σίγουρο ότι στον τελικό δύσκολα θα πάει πάνω από 20η θέση….γενικα αποτυχία πριν καν ξεκινήσει η Eurovision.Βασικά το κομμάτι δεν έχει καταφέρει να κάνει σύνδεση με το ευρωπαικό κοινό. Λογικό. Ποιον αφορά; Είσαι καμιά χώρα με πολιτική επιρροή για να μπορέσεις να περάσεις μηνύματα επί τέτοιων θεμάτων όπως ας πούμε το Ισραήλ ή η Ουκρανία;
Ακόμα κι αυτοί όταν στέλνουν τέτοιου τύπου τραγούδια δεν... ξεχνάνε να έχουν και αγγλικό στίχο για να έχει άμεσο impact. Αλλά ΟΚ, θα δούμε τι θα γίνει.
Όσο για τη φωνή, μάλλον είμαι από τους λίγους που ακούει τον ελέφαντα στο δωμάτιο... . Αλλά δεν επηρρεάζει αυτό καθώς φαίνεται μέχρι τώρα.
Στα θετικά φέτος, η επιστροφή στο σχολιασμό του Καπουτζίδη. Τουλάχιστον δεν θα ακούσουμε για νησιά στην ενδοχώρα της Ιταλίας όπως άλλες φορές.... κάτι είναι κι αυτό.
Το κομμάτι μας είναι ωραίο, αλλά για εσωτερική κατανάλωση.
Τόσα χρόνια δεν έχει μάθει ο κόσμος τι πρέπει να στέλνουμε.
Σημερα συμμετεχει η Ελλαδα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.