Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Πάντως φανταστική παραγωγή οι Ελβετοί, τα τραγούδια τα λίγα που έχουν παίξει δεν με τρέλαναν, αλλά είναι υπερθέαμα και αξίζει μόνο και μόνο για αυτό…

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Στο εκτο τραγουδι με Ουκρανια, δεν ητανε καλο, αλλα τα προηγουμενα πεντε ητανε τοπ.
ΥΓ της Σουηδιας δεν ειναι τιποτα φοβερο αλλα αυτοι εχουνε βρει το κολπο

Στο εκτο τραγουδι με Ουκρανια, δεν ητανε καλο, αλλα τα προηγουμενα πεντε ητανε τοπ.
ΥΓ της Σουηδιας δεν ειναι τιποτα φοβερο αλλα αυτοι εχουνε βρει το κολπο
Ναι στην Ουκρανία ειναι λες και γυρίσαμε 20 χρόνια πίσω…
Της Σουηδιας δεν μου αρέσει, αλλά είναι πιασάρικο και οι άνθρωποι ξέρουν πως να πάνε και να κερδίσουν…

Εσθονία και σαν Μαρίνο τώρα τα έχω σίγουρα για να περάσουν.
Η Ισπανία που περνάει έτσι κι αλλιώς, απογοήτευση. Καμία σχέση με τον εθνικό τελικό τους.

Φτασαμε στο Αζερμπαιτζαν με ενα συνηθισμενο μπιτατο τραγουδακι.
Πορτογαλια κοντεψε να με παρει ο υπνος.
Ιταλια πιο συνηθισμενη μπαλαντα πεθαινεις.
Τα υπολοιπα μου αρεσανε.

Φτασαμε στο Αζερμπαιτζαν με ενα συνηθισμενο μπιτατο τραγουδακι.
Πορτογαλια κοντεψε να με παρει ο υπνος.
Ιταλια πιο συνηθισμενη μπαλαντα πεθαινεις.
Τα υπολοιπα μου αρεσανε.
Ιταλία και Πορτογαλία άθλια, τα 2 χειρότερα μέχρι τώρα για μένα…

• Like
Reactions: Sotiris
Απ' τον πρώτο ημιτελικό μ άρεσαν αυτά που ξεχώρισα στο παρον νήμα την περίοδο που 'βγήκαν στον αέρα'.. Ισπανία, Ιταλία , Ολλανδία και φαβορί βλέπω την Σουηδία.
Μιας και βλέπω το σόου και απ' την Σουηδική τηλεόραση (χωρίς διαφημίσεις), να πω κάτι που μετέδωσε ο παρουσιαστής, ότι φέτος περισσότερες χώρες επέλεξαν να τραγουδήσουν στην επίσημη Εθνική 'γλώσσα' η σε διαφορετική απ' την Αγγλική.
Πρώτη φορά γίνεται αυτό.
Όπως πολύ καλή ιδέα ο υποτιτλισμός της Ιταλικής συμμετοχής.

Απο την τελευταια εξαδα η Αλβανια βγηκε με φολκοειδες μπιτ και δεν μου αρεσε.
Ξεσηκωτικο μπιτατο του Σαν Μαρινο, δεν ξερω αν περναει στον τελικο.
Κλασικη μπαλαντα της Ελβετιας με ωραια αισθαντικα στοιχεια.
Το κυπριακο ξεσηκωσε νοτες απο το περσινο του Νιμο, δεν νομιζω να εχει καμια τυχη.
Κροατια-Ολλανδια καλες.

Θεωρώ ότι Πορτογαλία, Κροατία και Αζερμπαιτζαν πάνε σπίτι άμεσα, για τα υπόλοιπα θα δούμε….

Της Κύπρου δεν μου άρεσε καθόλου, αλλά ακούγεται ότι θα περάσει, οπότε μια χαρά…

Εκτός η Κύπρος. Όχι πως θα έμενε στο τέλος η Ουκρανία εκτός. Αυτά δεν γίνονται.

Μάλιστα. Νομίζω ότι αδικήθηκε η Κύπρος εδώ και σπρωχτηκε η Ουκρανία... αλλά υπερδύναμη βλέπετε... .

Η ουκρανια και βουβο τραγουδιστη να βγαλει θα προκριθει.
Οι αλβανοι τα ψιλοκαταφεραν παλι.
Για τους πορτογαλους αγνωστες οι βουλες του κυριου.
Για τους κυπριους με τις σκαλωσιες και τους ρυθμους του Νιμο ηταν δυσκολα τα πραγματα.

Last edited:
  • Sad
Reactions: karamela
Εκτός η Κύπρος. Όχι πως θα έμενε στο τέλος η Ουκρανία εκτός. Αυτά δεν γίνονται.

Μάλιστα. Νομίζω ότι αδικήθηκε η Κύπρος εδώ και σπρωχτηκε η Ουκρανία... αλλά υπερδύναμη βλέπετε... .
Έλα χάλια ήταν της Κύπρου, καλά έκανε και έμεινε έξω…έκπληξη η Πορτογαλία, αν είναι δυνατόν πέρασε αυτό το πράγμα…..

Για την Ουκρανία τι να πούμε, τους έχω συχαθει…πιο βύσμα από το βύσμα…

Υ.Γ. Το Βέλγιο περίμενα να περάσει…

• Like
eurovision-2025-semi-final-1-qualifiers.jpg

Έλα χάλια ήταν της Κύπρου, καλά έκανε και έμεινε έξω…έκπληξη η Πορτογαλία, αν είναι δυνατόν πέρασε αυτό το πράγμα…..

Για την Ουκρανία τι να πούμε, τους έχω συχαθει…πιο βύσμα από το βύσμα…

Υ.Γ. Το Βέλγιο περίμενα να περάσει…

Της Κύπρου ήταν πιο πιθανό να περάσει απ' ότι είναι της Ελλάδας πάντως.
Στατιστικά συνολικά πάντως η Κύπρος γενικά είναι στην τρίτη δεκάδα, ενώ η Ελλάδα στη δεύτερη, σε ό,τι αφορά την ιστορία των συμμετοχών τους.

Για το Βέλγιο συμφωνώ. Έκπληξη που δεν πέρασε.

Της Κύπρου ήταν πιο πιθανό να περάσει απ' ότι είναι της Ελλάδας πάντως.
Στατιστικά συνολικά πάντως η Κύπρος γενικά είναι στην τρίτη δεκάδα, ενώ η Ελλάδα στη δεύτερη, σε ό,τι αφορά την ιστορία των συμμετοχών τους.

Για το Βέλγιο συμφωνώ. Έκπληξη που δεν πέρασε.
Δεν διαφωνώ, αλλά το τραγούδι της Κύπρου ήταν αδιάφορο, και βγήκαν και με αυτές τις σκαλωσιές, τραγικό….μετραει και η σκηνική παρουσία…

Και την Ελλάδα για αποκλεισμό την έχω μεθαύριο, θα το θεωρήσω έκπληξη να περάσει..

• Like
Δεν διαφωνώ, αλλά το τραγούδι της Κύπρου ήταν αδιάφορο, και βγήκαν και με αυτές τις σκαλωσιές, τραγικό….μετραει και η σκηνική παρουσία…

Και την Ελλάδα για αποκλεισμό την έχω μεθαύριο, θα το θεωρήσω έκπληξη να περάσει..

Θα διαφωνήσω για την σκηνική παρουσία. Στο τέλος ειδικά είχε μεγάλο impact και στο κοινό από κάτω το Shhhh... . Εκείνο στο οποίο βρήκα πολλά λάθη στα πλάνα ήταν της Ισπανίας. Eίδα ότι αφαίρεσαν και την αιώρηση στην αρχή και το headbanging με το μαλλί της Melody και σε πολλά πλάνα η κάμερα ήταν αλλού γι' αλλού. Πέρασε και δεν ακούμπησε, αλλά αυτό πάει κατ' ευθείαν τελικό οπότε... .

Το Βέλγιο το είχανε να βγει στην πέμπτη θέση στον τελικό και έμεινε εκτός. Μάλλον γι' αυτό καθυστέρησαν τα αποτελέσματα. Μα εκτός το Βέλγιο και εντός η Ουκρανία; Κατά τα άλλα στο τραγούδι με τις παρουσιάστριες της βραδιάς έλεγαν οι στίχοι nο politics... . :rolleyes:

Απ' όσο διαβάζω πέφτει πολύ κράξιμο απόψε για την Ουκρανία.

Επίσης, γιατί κάθε χρονιά πρέπει να έχει πρόβλημα ο ήχος από την ΕΡΤ; Κάθε φορά τα ίδια. Απόψε σε πολλά τραγούδια η φωνή χάνονταν σε ένταση... .

Είναι και θέμα γούστου βέβαια, αλλά τις Κύπρου σαν σύνολο για μένα ήταν από τα 4-5 χειρότερα…

Και της Ισπανίας είναι χάλι, και στο τελικό στον πάτο θα πάει..

Για το Βέλγιο δεν το περίμενα, μου ψιλό άρεσε…όχι κάτι τρομερό, αλλά τίμιο…

Για την Ουκρανία τα είπαμε, είναι υπερδύναμη, έχει τώρα και την κλάψα για τον Πόλεμο οπότε παίρνει και έξτρα σπρώξιμο…

Υ.Γ. Καλά οι παρουσιάστριες μας είπαν ότι η Ελβετία έφτιαξε και την Δημοκρατία ….εκει μου έπεσαν μερικά μαλλιά !!!

Πέφτει για την ακρίβεια κράξιμο για Ουκρανία και Πορτογαλία αντί Βέλγιου και Κύπρου αν έχετε υπομονή να διαβάσετε στη σελίδα της eurovision στο facebook.

Όσο βλέπω εν τω μεταξύ τι τραγούδια παίζουν στον δεύτερο ημιτελικό που ομολογουμένως είναι πιο δύσκολος, τόσο περισσότερο αρχίζω να βλέπω την Ελλάδα να μένει εκτός.

Αυστρία, Ισραήλ, Η Μάλτα μετά το μπαμ, Λουξεμβούργο με το homage εμφανισιακά και ήδη πάνε οι 4 από τις 10 θέσεις. Βάλε εκεί και κάποια που έχουν το δικό τους αντίκτυπο και τα βλέπω δύσκολα τα πράματα... .