Ναι στην Ουκρανία ειναι λες και γυρίσαμε 20 χρόνια πίσω…Στο εκτο τραγουδι με Ουκρανια, δεν ητανε καλο, αλλα τα προηγουμενα πεντε ητανε τοπ.
ΥΓ της Σουηδιας δεν ειναι τιποτα φοβερο αλλα αυτοι εχουνε βρει το κολπο
Ιταλία και Πορτογαλία άθλια, τα 2 χειρότερα μέχρι τώρα για μένα…Φτασαμε στο Αζερμπαιτζαν με ενα συνηθισμενο μπιτατο τραγουδακι.
Πορτογαλια κοντεψε να με παρει ο υπνος.
Ιταλια πιο συνηθισμενη μπαλαντα πεθαινεις.
Τα υπολοιπα μου αρεσανε.
Έλα χάλια ήταν της Κύπρου, καλά έκανε και έμεινε έξω…έκπληξη η Πορτογαλία, αν είναι δυνατόν πέρασε αυτό το πράγμα…..Εκτός η Κύπρος. Όχι πως θα έμενε στο τέλος η Ουκρανία εκτός. Αυτά δεν γίνονται.
Μάλιστα. Νομίζω ότι αδικήθηκε η Κύπρος εδώ και σπρωχτηκε η Ουκρανία... αλλά υπερδύναμη βλέπετε... .
Έλα χάλια ήταν της Κύπρου, καλά έκανε και έμεινε έξω…έκπληξη η Πορτογαλία, αν είναι δυνατόν πέρασε αυτό το πράγμα…..
Για την Ουκρανία τι να πούμε, τους έχω συχαθει…πιο βύσμα από το βύσμα…
Υ.Γ. Το Βέλγιο περίμενα να περάσει…
Δεν διαφωνώ, αλλά το τραγούδι της Κύπρου ήταν αδιάφορο, και βγήκαν και με αυτές τις σκαλωσιές, τραγικό….μετραει και η σκηνική παρουσία…Της Κύπρου ήταν πιο πιθανό να περάσει απ' ότι είναι της Ελλάδας πάντως.
Στατιστικά συνολικά πάντως η Κύπρος γενικά είναι στην τρίτη δεκάδα, ενώ η Ελλάδα στη δεύτερη, σε ό,τι αφορά την ιστορία των συμμετοχών τους.
Για το Βέλγιο συμφωνώ. Έκπληξη που δεν πέρασε.
Δεν διαφωνώ, αλλά το τραγούδι της Κύπρου ήταν αδιάφορο, και βγήκαν και με αυτές τις σκαλωσιές, τραγικό….μετραει και η σκηνική παρουσία…
Και την Ελλάδα για αποκλεισμό την έχω μεθαύριο, θα το θεωρήσω έκπληξη να περάσει..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.