Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Σε ποιά κοινότητα ανήκαν τούτοι όταν κέρδισαν τον διαγωνισμό;
View attachment 252194
Αλλες εποχές, άλλα και πάλι, σε μεγάλο βαθμό κέρδισαν γιατί βγήκαν με αυτές τις στολές, πάλι στην εμφάνιση πάμε δηλαδή, αν είχαν βγει με καθημερινό ντύσιμο ίσως να μην είχαν κερδίσει...πανηγύρι είναι η Eurovision και show, ε πρέπει να δώσεις αυτό το Show για να πας κάπως παραπάνω, το τραγούδι θα σε βοηθήσει άλλα μέχρι ένα σημείο....η Φουρέρια τότε που βγήκε δεύτερη γιατί βγήκε δεύτερη γιατί είχα κοματάρα?? ή επειδή τα έδωσε όλα στην σκηνή και βγηκαν τα μάτια των Ευρωπαίων??

Είχαν καλό τραγούδι οι Lordi. Το μυστικό είναι να το ακούς χωρίς να το βλέπεις. Και το ακούω ακόμα και τώρα στο ραδιόφωνο, χωρίς να λέω "τι το παίζουν αυτό".
Βασικά είμαι στον ευρύτερο χώρο όσον αφορά τα ακούσματα και το κομμάτι δεν μου άρεσε καθόλου. Ένα AOR flat κομμάτι ανέμπνευστο το οποίο αντιγράφει από δεξιά και αριστερά, δεν έχει ταυτότητα δλδ, οι Ghost ασούμε τους τρώνε για πρωινό.
Οι Φιλανδοί (αν κοιτάξουμε σε βάθος) έχουν μπάντες με πολύ μελωδία (ειδικά σε black metal που παρακολουθώ) ,για να στείλουν το συγκεκριμένο φαντάζομαι σε τι εκτίμηση έχουν τον διαγωνισμό.

• Like
Reactions: FINIX
Αλλες εποχές, άλλα και πάλι, σε μεγάλο βαθμό κέρδισαν γιατί βγήκαν με αυτές τις στολές, πάλι στην εμφάνιση πάμε δηλαδή, αν είχαν βγει με καθημερινό ντύσιμο ίσως να μην είχαν κερδίσει...πανηγύρι είναι η Eurovision και show, ε πρέπει να δώσεις αυτό το Show για να πας κάπως παραπάνω, το τραγούδι θα σε βοηθήσει άλλα μέχρι ένα σημείο....η Φουρέρια τότε που βγήκε δεύτερη γιατί βγήκε δεύτερη γιατί είχα κοματάρα?? ή επειδή τα έδωσε όλα στην σκηνή και βγηκαν τα μάτια των Ευρωπαίων??
Και ο Ρακιντζής για πανηγύρι ετοιμάστηκε αλλά τελικά δεν έφαγε ούτε μαλλί της γριάς. :)

• Haha
Reactions: karamela
Και ο Ρακιντζής για πανηγύρι ετοιμάστηκε αλλά τελικά δεν έφαγε ούτε μαλλί της γριάς. :)

Ναι αλλά το τραγούδι είναι cult εδώ και χρόνια και φέρνει μαλλί της γριάς στον δημιουργό του.
Αντιθέτως κάτι άλλα που πάτωσαν δεν τα θυμάται ούτε εκείνος που τα έγραψε.

• Like
Reactions: ln()
Ναι αλλά το τραγούδι είναι cult εδώ και χρόνια και φέρνει μαλλί της γριάς στον δημιουργό του.
Αντιθέτως κάτι άλλα που πάτωσαν δεν τα θυμάται ούτε εκείνος που τα έγραψε.
Βρε για τη θέση που πήρε στη Γιουροβίζιον λέω.

Ήταν πέρυσι πολύ δυνατή με πολλά δυνατά τραγούδια και σας φαίνεται έτσι η φετεινή. Εκτός από επεισοδιακή δηλαδή. Δεν γίνεται κάθε χρόνο να είναι έτσι.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ήταν πέρυσι πολύ δυνατή με πολλά δυνατά τραγούδια και σας φαίνεται έτσι η φετεινή. Εκτός από επεισοδιακή δηλαδή. Δεν γίνεται κάθε χρόνο να είναι έτσι.
Πέρυσι ήταν πράγματι ωραία, γενικά κάθε χρόνο βρίσκω 3-4-5 τραγουδάκια να τα βάλω σε Playlist και να τα ακούω, φέτος δεν έχω βρει ούτε ένα μέχρι τωρα να μου κάνει κλικ, άντε να βάλω οριακά το δικό μας (μου αρέσει σαν κομμάτι άλλα όχι για Eurovision) Και της Αυστρίας, και τα 2 αυτά με το ζόρι.

Πέρυσι μέχρι και των αχώνευτων Ισραηλινών μου άρεσε το κομμάτι!!

Πέρυσι ήταν πράγματι ωραία, γενικά κάθε χρόνο βρίσκω 3-4-5 τραγουδάκια να τα βάλω σε Playlist και να τα ακούω, φέτος δεν έχω βρει ούτε ένα μέχρι τωρα να μου κάνει κλικ, άντε να βάλω οριακά το δικό μας (μου αρέσει σαν κομμάτι άλλα όχι για Eurovision) Και της Αυστρίας, και τα 2 αυτά με το ζόρι.

Πέρυσι μέχρι και των αχώνευτων Ισραηλινών μου άρεσε το κομμάτι!!

Και φέτος του Ισραήλ είναι καλό. Με πολιτικό μήνυμα και πάλι βέβαια καθώς ως γνωστόν σε κάποιους επιτρέπεται και σε κάποιους απαγορεύεται, όλα τα ζώα είναι ίσα αλλά κάποια πιο ίσα από τα άλλα και λοιπές οργουελικές καταστάσεις.

Όμως στο καθαρά τραγουδιστικό μέρος, εγώ τα βάζω όλα εκείνα που κάνουν κλικ και ξεχωρίζω κάμποσα φέτος. Αυστρία, Σουηδία, Εσθονία, Γαλλία, Ισραήλ, Ολλανδία, Μάλτα και της Ελβετίας μάλλον θα είναι και το πιο ωραίο σκηνοθετικά, της Ελλάδας (για εσωτερική κατανάλωση όπως είπες) ενώ μου άρεσε και της Ισπανίας κι ας ήταν ένα μπάχαλο στον ημιτελικό.

Μάλλον έχω μεγάλο playlist τελικά... :ROFLMAO:

Και φέτος του Ισραήλ είναι καλό. Με πολιτικό μήνυμα και πάλι βέβαια καθώς ως γνωστόν σε κάποιους επιτρέπεται και σε κάποιους απαγορεύεται, όλα τα ζώα είναι ίσα αλλά κάποια πιο ίσα από τα άλλα και λοιπές οργουελικές καταστάσεις.

Όμως στο καθαρά τραγουδιστικό μέρος, εγώ τα βάζω όλα εκείνα που κάνουν κλικ και ξεχωρίζω κάμποσα φέτος. Αυστρία, Σουηδία, Εσθονία, Γαλλία, Ισραήλ, Ολλανδία, Μάλτα και της Ελβετίας μάλλον θα είναι και το πιο ωραίο σκηνοθετικά, της Ελλάδας (για εσωτερική κατανάλωση όπως είπες) ενώ μου άρεσε και της Ισπανίας κι ας ήταν ένα μπάχαλο στον ημιτελικό.

Μάλλον έχω μεγάλο playlist τελικά... :ROFLMAO:
Δεν είναι άσχημα όσα ανάφερες, άλλα δεν είναι για μένα τραγούδια που θα κάτσω επιτούτου να τα επιλέξω και να τα ακούσω, όπως είπα ίσως μόνο της Αυστρίας και το δικό μας. Εντάξει θα δούμε και τον αυριανό ημιτελικό, και τον τελικό και μπορεί να βρω 1-2 ακόμη που να μου αρέσουν και να αλλάξω γνώμη.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Στέρεψαν από ιδέες οι συνθέτες. :)

Γιατί; Δεν ξέρουν ποιο τραγούδι των ABBA να αντιγράψουν;
Ε, ας αντιγράψουν Boney M.

Πάω να βάλω κανένα Leprous που βγάζουν ωραία γιουροβιζιονικά τραγουδάκια...

• Love
Reactions: Haagenti
Γιατί; Δεν ξέρουν ποιο τραγούδι των ABBA να αντιγράψουν;
Ε, ας αντιγράψουν Boney M.

Πάω να βάλω κανένα Leprous που βγάζουν ωραία γιουροβιζιονικά τραγουδάκια...
Black Mirror, season 6 episode 5, demon 79.
Τι μας κρύβουν ;

ΥΓ.. Ο frontman των Leprous έχει παντρευτεί την αδελφή του Ihsahn..Άκου Emperor καλύτερα.

• Haha
Reactions: superfly
ΥΓ.. Ο frontman των Leprous έχει παντρευτεί την αδελφή του Ihsahn..Άκου Emperor καλύτερα.

Τι το γιουροβιζιονικό έχουν οι Emperor και ο Ihsahn; :unsure:
Αυτοί πιο πολύ σαν τους Nocturnus ακούγονται παρά σαν τους ABBA.

Να μου πεις οι Nightwish αφού έφυγε η Tarja, ναι, Σαν ροκABBA είναι πλέον.

Τι το γιουροβιζιονικό έχουν οι Emperor και ο Ihsahn; :unsure:
Αυτοί πιο πολύ σαν τους Nocturnus ακούγονται παρά σαν τους ABBA.

Να μου πεις οι Nightwish αφού έφυγε η Tarja, ναι, Σαν ροκABBA είναι πλέον.
Κανένα κοινό ευτυχώς, οι Emperor έφτιαξαν ένα τρισδιάστατο σύμπαν που δεν κλωνοποιείται.
Τώρα για τους Nightwish με Tarja ή χωρίς, καλύτερα να ακούσω Γιουροβίζιον χαχα.

• Haha
Reactions: Tzimisce
Είδα το μισό ημιτελικό τα υπόλοιπα από το Net.
Καλή η παραγωγή και προσεγμένα τα αδιάφορα
τραγούδια του διαγωνισμού.
Αν ξεχωρίσω κάποια θα έβαζα πρώτα την Ιταλία και μετά την Ελβετία..

καθαρά από μουσική πλευρά,κάποιες συμμετοχές απευθύνονται σε συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες, κυρίως σε πιτσιρικαρία.
Πιστεύω η αντίστοιχη Ευρωπαία κυρά Μαριγούλα 60άρα με τον άνδρα της ,πολύ δύσκολα θα βάλει ν ακούσει κάποια απ' τα τραγούδια εκτός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.
Άντε σε ένα pool party 5άστερου,σε μια karaoke night,σε ένα clubbing δίωρο που είναι αφιερωμένο στα παιδιά και τους συνοδούς..
Το Ιταλικό της Ολλανδίας,της Αυστρίας, Ελβετικό ακούγονται και σε άλλες χρονικές στιγμές..
Το Ιταλικό απ' την πρώτη φορά που το άκουσα στην εκπομπή του Γιάννη Πετρίδη,την αμέσως επόμενη του φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, ΈΧΕΙ ΚΆΤΙ να πει..για αυτό και μ άρεσε η ιδέα του υποτιτλισμού.
Όπως βέβαια μονότονα σε κάθε εκπομπή του αναφέρει ο Παραγωγός που ακολουθώ για πέντε δεκαετίες οι εποχές άλλαξαν,τις μουσικές κατευθύνσεις τις καθορίζουν οι νέοι,οι εποχές των 60ς,70ς,80ς δεν ξαναγυρνούν.

'Αυτο πρέπει να το καταλάβουν οι παλιοί μου ακροατές '.. λέει συχνότατα.

Τέλος θα επιθυμούσα να βγει ένα τραγούδι που ν απευθύνεται σε πιο 'πλατειά' ηλικιακή ζώνη.
Ιταλία, Ολλανδία, Αυστρία, Ισπανία.
Της Ολλανδίας είναι copy paste , άλλου που δεν μου έρχεται, αλλά και όλοι οι γνωστοί μου απ' την χώρα (περί των 2000)...λένε το ίδιο.
Το Σουηδικό θυμίζει κ αυτό,αλλά είναι χιουμοριστικό, σατυρικό..πιασαρικο.
Το ελληνικό έχει vibe 'καημού Ανατολίτη ' που κυριάρχησε στα Ελληνάδικα για τρεις δεκαετίες.

Της Ολλανδίας είναι copy paste , άλλου που δεν μου έρχεται, αλλά και όλοι οι γνωστοί μου απ' την χώρα (περί των 2000)...λένε το ίδιο.

Και που να δεις της Ισλανδίας η συμμετοχή. Εκτός του ότι μοιάζει με τη συμμετοχή του Σαν Μαρινο φέτος, έχει κατηγορηθεί για plagiarism από έναν Ισραηλινό συνθέτη.

Για να τα δούμε.

Του Ισραηλινού
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Της Ισλανδίας

Και του Σαν Μαρινο

Οι Ghost ακούγονται Heavy Metal μπροστά τους!

(να το είπα που μου τα έχετε κάνει καρπούζια με τον καινούργιο τους δίσκο!)

• Like
Reactions: ihodemon