Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Οι Ghost ακούγονται Heavy Metal μπροστά τους!

(να το είπα που μου τα έχετε κάνει καρπούζια με τον καινούργιο τους δίσκο!)
Ρε χ@σε μας με το Heavy Metal..Οι Ghost ειναι ταλενταρες.
Ποιος ειπε οτι ειναι heavy metal;

Σύμφωνα με το poll των eurofans, η Ελλάδα περνάει οριακά στον τελικό από την δέκατη θέση. Θα έχουμε θρίλερ το βράδυ...

Αυτό που βλέπω και εδώ πάντως να συμβαίνει, είναι ότι το κομμάτι της Ιρλανδίας το οποίο εκτός από τα στοιχήματα που το δείχνουν να είναι πολύ κάτω, όπως και στον εθνικό τους τελικό έτσι κι εδώ δείχνει να είναι το dirty little secret όλων και να περνάει πολύ πιο εύκολα απ' όσο πιστεύαμε.

496843699_1114997003994281_3493004545147424358_n.jpg

Αν η ελλάδα τραγουδούσε την τρίτη, θα είχε περάσει.
Τώρα δυστχώς εμφανίζεται μετά την αυστρία η οποία χαρακτηρίζεται ως φαβορί.
Να περάσουν τώρα 2 μπαλάντες; Δεν ξέρω. Φοβάμαι ότι θα την σκεπάσει.

Να πω καταρχάς ότι δεν μου λέει τίποτα το τραγούδι μας, γιατί δεν με χαρακτηρίζει αυτή η μουσική.
Θα αναφέρω όμως κάποια πραγματάκια που είδα αυτές τις 2 μέρες.
Η Κλαυδία παρόλο την ηλικία της (23 ετών) είναι πάρα πολύ ώριμη στις συνεντευξεις της.
Ακούγεται ότι έχει κερδίσει πολύ κόσμο επειδή είναι πρόσχαρη και χαμογελαστή.
Είδα κάποια video από την πρόβα που έχουν διαρρεύσει και δεν περίμενα ότι θα με κολλήσει.
Μετά από όλον αυτόν τον αχταρμά που είδα την τρίτη, κραυγές, φώτα, δράκους, φασαρία, έρχεται η φωνή της Κλαυδίας να σε γαληνεύσει.
Χωρίς πολλά πολλά, χωρίς περιττή γύμνια παρά μόνο με την φωνή της και την ηρεμία στο video wall, κάθεσαι σιωπηλός και την ακούς.
Δεν ξέρω αν θα έχει απήχηση το τραγούδι στον ευρωπαικό κόσμο.
Αυτα όμως τα ανατολίτικα φωνητικά παίζουν πολύ σε chillout ηλεκτρονική μουσική και μπορεί έτσι να τους εντυπωσιάσουν.

• Like
Reactions: Cicadelic Ranger
Αν η ελλάδα τραγουδούσε την τρίτη, θα είχε περάσει.
Τώρα δυστχώς εμφανίζεται μετά την αυστρία η οποία χαρακτηρίζεται ως φαβορί.
Να περάσουν τώρα 2 μπαλάντες; Δεν ξέρω. Φοβάμαι ότι θα την σκεπάσει.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Μετά την Αυστρία θα εμφανιστεί το Ηνωμένο Βασίλειο που περνάει κατ' ευθείαν στον τελικό, μετά θα έχει μάλλον κάποιο δρώμενο σχετικό με τη Eurovision, και μετά θα ξεκινήσει το δεύτερο μέρος με την Ελλάδα.

• Like
Reactions: Sotiris
Σύμφωνα με το poll των eurofans, η Ελλάδα περνάει οριακά στον τελικό από την δέκατη θέση. Θα έχουμε θρίλερ το βράδυ...

Αυτό που βλέπω και εδώ πάντως να συμβαίνει, είναι ότι το κομμάτι της Ιρλανδίας το οποίο εκτός από τα στοιχήματα που το δείχνουν να είναι πολύ κάτω, όπως και στον εθνικό τους τελικό έτσι κι εδώ δείχνει να είναι το dirty little secret όλων και να περνάει πολύ πιο εύκολα απ' όσο πιστεύαμε.

496843699_1114997003994281_3493004545147424358_n.jpg
Τώρα αν σου πω ότι της Ιρλανδιας εμένα μου άρεσε!!! Χαχα…από τα 4 πρώτα που άκουσα μου φαίνεται το καλύτερο για σήμερα μέχρι τώρα…

Τώρα αν σου πω ότι της Ιρλανδιας εμένα μου άρεσε!!! Χαχα…από τα 4 πρώτα που άκουσα μου φαίνεται το καλύτερο για σήμερα μέχρι τώρα…

Έτσι έγινε και στον εθνικό τελικό της Ιρλανδίας. Όλοι το είχαν για εκτός αλλά έλεγαν ότι τους άρεσε. Τελικά αυτό πήγε ξεπερνώντας τα φαβορί.

• Like
Reactions: karamela
Μάλιστα.

Ο,τι μπορούσε να γίνει έγινε χωρίς λαθη. Ευτυχώς επέστρεψαν στο βασικό στην κορώνα μετά τον πειραματισμό που δεν βγήκε καλά στις πρόβες.

Από εμένα ΟΚ η αστεροματα.

Εντάξει, μετά από την σκηνική παρουσία της Μάλτας, το κομμάτι της Φινλανδίας θα φαίνεται παιδικό παραμυθακι... 🤣🤣

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ο μονος λογος για τον οποιο ισως και να περασουμε ειναι οτι φετος υπαρχουν πολυ χειροτερα απο το δικο μας κομματια .

• Like
Reactions: karamela
Fun ήταν τραγούδι δεν ήταν…χαχα

Δεν νομιζω οτι εχει σημασια για αυτο το πανηγυρι

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Go-Jo – Milkshake Man (LIVE) | Australia 🇦🇺 | Second Semi-Final | Eurovision 2025​

Eurovision Song Contest