Haagenti
AVClub Fanatic
Ρε χ@σε μας με το Heavy Metal..Οι Ghost ειναι ταλενταρες.Οι Ghost ακούγονται Heavy Metal μπροστά τους!
(να το είπα που μου τα έχετε κάνει καρπούζια με τον καινούργιο τους δίσκο!)
Ποιος ειπε οτι ειναι heavy metal;
Ρε χ@σε μας με το Heavy Metal..Οι Ghost ειναι ταλενταρες.Οι Ghost ακούγονται Heavy Metal μπροστά τους!
(να το είπα που μου τα έχετε κάνει καρπούζια με τον καινούργιο τους δίσκο!)
Αν η ελλάδα τραγουδούσε την τρίτη, θα είχε περάσει.
Τώρα δυστχώς εμφανίζεται μετά την αυστρία η οποία χαρακτηρίζεται ως φαβορί.
Να περάσουν τώρα 2 μπαλάντες; Δεν ξέρω. Φοβάμαι ότι θα την σκεπάσει.
μετά θα έχει μάλλον κάποιο δρώμενο σχετικό με τη Eurovision, και μετά θα ξεκινήσει το δεύτερο μέρος με την Ελλάδα και το δράμα της
Τώρα αν σου πω ότι της Ιρλανδιας εμένα μου άρεσε!!! Χαχα…από τα 4 πρώτα που άκουσα μου φαίνεται το καλύτερο για σήμερα μέχρι τώρα…Σύμφωνα με το poll των eurofans, η Ελλάδα περνάει οριακά στον τελικό από την δέκατη θέση. Θα έχουμε θρίλερ το βράδυ...
Αυτό που βλέπω και εδώ πάντως να συμβαίνει, είναι ότι το κομμάτι της Ιρλανδίας το οποίο εκτός από τα στοιχήματα που το δείχνουν να είναι πολύ κάτω, όπως και στον εθνικό τους τελικό έτσι κι εδώ δείχνει να είναι το dirty little secret όλων και να περνάει πολύ πιο εύκολα απ' όσο πιστεύαμε.
![]()
Τώρα αν σου πω ότι της Ιρλανδιας εμένα μου άρεσε!!! Χαχα…από τα 4 πρώτα που άκουσα μου φαίνεται το καλύτερο για σήμερα μέχρι τώρα…
Ισχύει, κοματαρα, το καλύτερο για μένα με διαφορά στην φετινή Eurovision!!!Τι κομματαρα που είναι της Αυστρίας που παιζει τώρα...
Fun ήταν τραγούδι δεν ήταν…χαχαTo μονο fun ηταν της Αυστραλιας εως τωρα.
Χτυπησε κατευθειαν στην "καρδια" του διαγωνισμου.
Fun ήταν τραγούδι δεν ήταν…χαχα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.