Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Χρόνια είχαμε να στείλουμε τόσο αξιόλογη συμμετοχή.
Το κομμάτι είναι εξαιρετικό και ωραία και η όλη παρουσία, έχω ενστάσεις κατά πόσο κάνει για Eurovision, αλλά αφού πήγαμε για αρχή τελικό όλα καλά….

Όλα θα εξαρτηθούν από την θέση που θα πάρουμε στον τελικό. Σκεφτείτε πόσο ασθενή συμμετοχή είχαμε φέτος που θεωρούμε επιτυχία ότι περάσαμε στον τελικό... .

Στον τελικό είναι και οι επιτροπές, οι οποίες πέρυσι μας έθαψαν αλλά φέτος είναι υπέρ. Βέβαια και πάλι του κοινού οι ψήφοι είναι οι πιο σημαντικοί.

Κι εγώ, έχω να γράψω... Πως τελικά άξιζε η αναμονή, για να το ακούσω - δω, για πρώτη φορά, σήμερα...!!

Όλα θα εξαρτηθούν από την θέση του τελικού. Σκεφτείτε πόσο ασθενή συμμετοχή είχαμε φέτος που θεωρούμε επιτυχία ότι περάσαμε στον τελικό... .
Για την Ελλάδα γενικά είναι επιτυχία να περνάμε τελικό, από εκεί και πέρα να δούμε που θα βγουμε στο τέλος…για μένα δύσκολα πάνω από 15-16 θέση….

Γενικά θέλω να παίρναμε στον τελικό καθώς πάντα έχει πιο ενδιαφέρον να βλέπεις έναν τελικό όταν συμμετέχει και η χώρα σου, παθιαζεσαι πιο πολύ, αν δεν περνάγαμε, προφανώς θα έβλεπα τον τελικό αλλά πιο χαλαρα και χαζεύοντας παράλληλα και στο κινητό…

Για την Ελλάδα γενικά είναι επιτυχία να περνάμε τελικό, από εκεί και πέρα να δούμε που θα βγούμε στο τέλος…για μένα δύσκολα πάνω από 15-16 θέση….

Διαφωνώ. Γενικώς η Ελλάδα περνάει στον τελικό. Όπως και γενικά οι περισσότερες συμμετοχές της είναι εντός της δεύτερης δεκάδας στην τελική κατάταξη.

Για τη θέση που λες στον φετεινό τελικό... σε βλέπω αισιόδοξο... .

Διαφωνώ. Γενικώς η Ελλάδα περνάει στον τελικό. Όπως και γενικά οι περισσότερες συμμετοχές της είναι εντός της δεύτερης δεκάδας στην τελική κατάταξη.

Για τη θέση που λες στον φετεινό τελικό... σε βλέπω αισιόδοξο... .
Εντάξει 15-16η θέση είναι κάτω από την μέση αν σκεφτείς ότι είναι 26 χώρες στον τελικό, πιο χαμηλά θα πάμε;;

Εντάξει 15-16η θέση είναι κάτω από την μέση αν σκεφτείς ότι είναι 26 χώρες στον τελικό, πιο χαμηλά θα πάμε;;

Ρεαλιστικά κάπου στη 18η-19η θέση. Ελπίδα να μην είναι κάτω από την 20η θέση τέλος πάντων.

Οι στοιχηματικες πάντως μας δίνουν αρκετά χαμηλά γύρω στην 19η θέση…πέφτουν έξω όσο έχω παρακολουθήσει, αλλά όχι αρκετές θέσεις πάνω ή κάτω, οπότε εμπειρικά μιλώντας δεν μπορούμε να πάμε και πολύ πιο πάνω..

Γέρασε, δεν σπάει το κορμί όπως παλιά. 😁
Άμα στέλναμε κανέναν σαν τον Λεξ ή τον Bloody Hawk που γίνεται χαμός με αυτούς τι να κάναμε άραγε στην Eurovision???