Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Πάντως Σουηδία θα κερδίσει με συνοπτικές διαδικασίες…είναι αστείο και χαρωπό το κομμάτι και αρέσει στον κόσμο..

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
το καλό που έχει η eurovision είναι ότι τελειώνει.
το κακό ότι ξανάρχεται. ουδέν κακόν αμιγές καλού και το αντίστροφο. ματαιοτης ματαιοτητων τα πάντα ματαιοτης... κάθε χρόνο τα ίδια. αντε, και του χρόνου. τι είπα! :P

• Like
Reactions: Deneb
το καλό που έχει η eurovision είναι ότι τελειώνει.
το κακό ότι ξανάρχεται. ουδέν κακόν αμιγές καλού και το αντίστροφο. ματαιοτης ματαιοτητων τα πάντα ματαιοτης... κάθε χρόνο τα ίδια. αντε, και του χρόνου. τι είπα! :P
Κοιτα είναι θέμα γούστου, αν δεν σου αρέσει απλά δεν την παρακολουθείς, για μένα είναι το μουσικό γεγονός της χρονιάς, την περιμένω κάθε χρόνο με αγωνία και μου φτιάχνει την εβδομάδα μου περνώντας πολύ καλά και ξεχνώντας για μερικές ώρες που κρατάει την καθημερινότητα. Δεν έχω χάσει καμία από μικρό παιδί και αν δεν μου τύχει κάτι απρόοπτο δεν θα χάσω και καμία άλλη στο άμεσο μέλλον.

Η παρακολούθηση της Eurovision είναι ο,τι πιο πατροπαράδοτο κάνει κάθε οικογένεια κάθε χρόνο την ίδια στιγμή στο σαλόνι.
Αυτό λένε τουλάχιστον τα νούμερα της τηλεθέασης.
Επομένως... τι επομένως... άντε να δούμε την ψηφοφορία.

Λοιπόν, θεωρώ πως στη δεκάδα θα είναι οι...
Μάλτα
Αυστρία
Γερμανία
Γαλλία
Αρμενία
Ισραήλ

Για λύπηση είναι το nemo.
Η πλάκα είναι ότι δηλώνει non binary και καλά, αλλά όλο γυναικεία ντυνεται.

Αντίθετα η περσινή non binary γυναίκα bambie thug έγινε sexy girl

Νομίζω ότι το μόνο μουσικό ρεύμα ,έστω και σε υβριδικό στυλ,που δεν έπαιξε είναι η Latin.
Οι χώρες της Ευρώπης πιστεύω ότι επιλέγουν τα ευκολοχώνευτα άσματα απ τους στοίχους που κρύβουν νοήματα ....