Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Λοιπόν, θεωρώ πως στη δεκάδα θα είναι οι...
Μάλτα
Αυστρία
Γερμανία
Γαλλία
Αρμενία
Ισραήλ
Τα άλλα οκ, αλλά η Αρμενία;;; Σοβαρά;;; Δύσκολα θεωρώ ότι θα αποφύγει μια από τις 3 τελευταίες θέσεις…

Για λύπηση είναι το nemo.
Η πλάκα είναι ότι δηλώνει non binary και καλά, αλλά όλο γυναικεία ντυνεται.

Αντίθετα η περσινή non binary γυναίκα bambie thug έγινε sexy girl
Σίχαμα μην πω κάτι πιο βαρύ….

το καλό που έχει η eurovision είναι ότι τελειώνει.
το κακό ότι ξανάρχεται. ουδέν κακόν αμιγές καλού και το αντίστροφο. ματαιοτης ματαιοτητων τα πάντα ματαιοτης... κάθε χρόνο τα ίδια. αντε, και του χρόνου. τι είπα! :P
Το κομματι με το μεγαλυτερο iq απο τα λιγα που εχω δει εδω και εκει, ειναι με διαφορα αυτο της Λετονιας...θα μπορουσαν να το εχουν γραψει οι Flaming Lips ξερωγω. (Λεμε τωρα)
Αλλα απ οτι φαινεται στον συγκεκριμενο διαγωνισμο το μουσικο iq ερχεται τελευταιο και το συγκεκριμενο κομματι δεν εχει καμια τυχη.
Το πολυ πολυ ν' αρπαξει κανα σεξιστικο σχολιο.

• Like
Reactions: ln() and Panoramix
Όπως το είδα, ξεχώρισα:
Ιταλία -Ελλάδα -Λετονία - Γερμανία
Ισραήλ αν και κλισέ..

Τα υπόλοιπα μου φάνηκαν βαρετά και
κακέκτυπα από Klaus Nomi, Roxette, Curt Cobeain, Γκοθοκίτς , Bolywood αντρουά, και το χειρότερο οι ρέπλικες Ms Elliot..

Τι αηδιαστική που παραμένει η βαθμολογία των επιτροπών.Παλια που δεν υπήρχε ο τρόπος να ψηφίσει πανευρωπαϊκα ο κόσμος είχε νόημα.Τωρα είναι ένα θλιβερό κατάλοιπο άλλων, ξεπερασμένων ψυχροπολεμικων εποχών που πραγματοποιητο πολιτική μεσω ενός διαγωνισμού μουσικής.Τωρα πλέον ο μόνος λόγος ύπαρξης είναι για να μας σπάει τα νεύρα.Ο μόνος λόγος που κατά καιρούς έχω απηυδήσει και αρνηθεί να δω τον διαγωνισμό.