Βεβαιως. Πιτογυρο.
![]()
Ωραίος! Εγώ απλώς ψήφισα Αυστρία και Εσθονία, δεν έπαιξα στοίχημα. Οριακά δύο σουβλάκια κέρδισαν όσοι στοιχημάτισαν για δεκάδα το οποίο είναι plus.
Βεβαιως. Πιτογυρο.
![]()
Κι εγώ πήγα σινεμά και μάλιστα στην ίδια ταινία.Πήγες Σινεμά την μέρα της Eurovision…..σε κάνω μπλοκ από τώρα και για πάντα…χαχα
εχασες μια μεγαλη στιγμη του δυτικου πολιτισμου !Κι εγώ πήγα σινεμά και μάλιστα στην ίδια ταινία.
Mission impossible. Απίστευτα ακροβατικά από τον παππού. Υπόθεση, άστο καλύτερα.εχασες μια μεγαλη στιγμη του δυτικου πολιτισμου !
ποια ταινια ειδες ?
Και οχι μονο. Απο τις ψηφους των επιτροπων ορισμενων χωρωνΤο ανιχνεύσαν τόσο η Νανά Μούσχουρη, όσο και η Μαρίζα Κωχ.
Δεν ξέρω τι θα κάνει η Κλαυδία, αλλά τη Σαττι ούτε με κυάλια δεν πρόκειται να τη δει.Για μένα η Κλαυδία, και το πιστεύω, ας κοιτάξει μπροστά. Όλα τα έχει τώρα. 22 χρονών είναι, όλα είναι στα πόδια της. Το ανιχνεύσαν τόσο η Νανά Μούσχουρη, όσο και η Μαρίζα Κωχ. Στα 27 της θα είναι σε σούπερ διεθνή καριέρα, με το δικό της στυλ «να σκάβει». Καμία λεπτομέρεια δεν έχει σημασία, όπως αποδείχτηκε στον διαγωνισμό όλες αυτές τις μέρες. Σε 5 χρόνια το πολύ έχουν γίνει ανάμνηση όλα αυτά.
Απλώς θα πρέπει να ξεφύγει από τις άγκυρες που θα προσπαθήσουν να τις ρίξουν εντός. Νομίζω, έτσι την έχω κόψει, ότι είναι ήδη αρκετά έξυπνη για να μην σκαλώσει σε αυτές. Αγγλικά και Γαλλικά τραγουδάει με άνεση, δηλαδή έχει και headstart που λένε.
Δεν ξέρω τι θα κάνει η Κλαυδία, αλλά τη Σαττι ούτε με κυάλια δεν πρόκειται να τη δει.
Δεν παίζει ρόλο μόνο η φωνή (που η Σαττι διαθέτει) και το ξέρεις.
Κάθισα προχθές με τη βοήθεια της τεχνίτης νοημοσύνης και υπολόγισα τα έσοδα της Σαττι μόνο από τα streaming στις διάφορες πλατφόρμες και στο YouTube τα οποία ανέρχονται στα 521 χιλιάρικα περίπου.
Δεν βάζω μέσα χορηγίες και άλλα καλούδια.
Eat her dust Ελληνάρες.
(Πάνε να σκάσουν τα διάφορα τηλεοπτικά σκουπίδια στα πρωιναδικα και όχι μόνο)
Τι εστί "περίπτωση Τζένης Βάνου" Γιάγκο Δράκο;Α, δεν έχουμε περίπτωση Τζένης Βάνου δηλαδή εδώ;
Εντάξει, εγώ προσπάθησα πάντως![]()
Τι εστί "περίπτωση Τζένης Βάνου" Γιάγκο Δράκο;
Γίνε πιο σαφής.
Μιας και δεν υπάρχει Χατζηδάκις πλέον θα πρέπει να βασιστείς σε Φοίβους (δεν ξέρω τι υπάρχει τώρα) για να πας παραπέρα. Και όταν λέμε παραπέρα δεν εννοούμε εκτός των τοίχων.Της είχε πει ο Χατζιδάκις να τον ακολουθήσει για να κάνει διεθνή καριέρα αλλά εκείνη δεν μπορούσε να αφήσει τον Πλέσσα γιατί δεν ήθελε να του γυρίσει την πλάτη, και τότε εκείνος της είπε, κυρία μου είστε χαζή.
Μιας και δεν υπάρχει Χατζηδάκις πλέον θα πρέπει να βασιστείς σε Φοίβους (δεν ξέρω τι υπάρχει τώρα) για να πας παραπέρα. Και όταν λέμε παραπέρα δεν εννοούμε εκτός των τοίχων.
Ο Ρουβάς πχ πήγε δύο φορές ,ήρθε τρίτος και έβδομος αλλά έμεινε με τις Ρουβίτσες του, δεν έγινε ο νέος Χούλιο Ιγκλέσιας ασούμε. Ούτε καν ο νέος Jon Secada (καλά αυτός είχε φωνή).
Εκτός αν έχεις το ταλέντο να στήσεις κομμάτι από το πουθενά.
Δεν παίζουν στο ίδιο ρεπερτόριο. Η Σαττι είναι πολύ ειδική περίπτωση έτσι κι αλλιώς και παίζει άλλου τύπου μπάλα.
Η Κλαυδία είναι για πιο συμβατικό κλασικό ρεπερτόριο και απλώς εγώ λέω να κοιτάξει να μην την φάνε οι πίστες, τα πρωιναδικα, τα μανταγουορντζ και διάφορα άλλα πανηγυρια.
Εννοείται πως θα κάνει ότι της πούνε οι εδώ και απλώς θα πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία όταν της δοθεί, που σίγουρα θα της δοθεί.
Όταν έχεις πίσω σου καλή εμφάνιση Eurovision, γίνεται πάντως.
Τι μου λες τώρα όταν βλέπω το Ισραήλ δεύτερο μάλλον πρέπει να το ονομάσουν Public Relations Vision.Δεν παίζουν στο ίδιο ρεπερτόριο. Η Σαττι είναι πολύ ειδική περίπτωση έτσι κι αλλιώς και παίζει άλλου τύπου μπάλα.
Η Κλαυδία είναι για πιο συμβατικό κλασικό ρεπερτόριο και απλώς εγώ λέω να κοιτάξει να μην την φάνε οι πίστες, τα πρωιναδικα, τα μανταγουορντζ και διάφορα άλλα πανηγυρια.
Εννοείται πως θα κάνει ότι της πούνε οι εδώ και απλώς θα πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία όταν της δοθεί, που σίγουρα θα της δοθεί.
Όταν έχεις πίσω σου καλή εμφάνιση Eurovision, γίνεται πάντως.
Το παράδοξο ήταν ότι το Ισραήλ αν δεν κάνω λάθος πήρε τις πιο πολλες ψήφους απ'όλους στην ψηφοφορία του κόσμου ενώ στις επιτροπές ήταν χαμηλά.Τι μου λες τώρα όταν βλέπω το Ισραήλ δεύτερο μάλλον πρέπει να το ονομάσουν Public Relations Vision.
Στο YouTube πάντως ήταν το μοναδικό κομμάτι που είχε περισσότερα dislike από like στον ημιτελικό.
Η Κλαυδία πρέπει να φερθεί έξυπνα και βγάλει έναν δίσκο στα Τζαπανέζικα (sic) όπως είχε κάνει η Μπέσσυ Αργυράκη ο οποίος είχε κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία που την ανάγκασε να ασχοληθεί με τον ασφαλιστικό κλάδο χαχ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.