Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Η Σαττι για να γινει η μιση τραγουδιστρια απο την Κλαυδια θα εκανε πολυ περισσοτερα απο οτι κανει :ROFLMAO: . Ας μεινει στα φραγκα που βγαζει απο τα μικρα και στο κοινο της . Για ολους εχει ο δημιουργος ετσι κι αλλιως....

Η ΚΛαυδια τωρα οντας φυσικο ταλεντο λογικα θα παει σε πιστες οχι ομως σκυλαδικων και ουισκοκαταναλωτων αλλα πιο στοχευμενα πιστευω - και θα ηθελα- τυπου Γαλανη κλπ.

Ολα θα παιχτουν και απο την δισκογραφια στην οποια θα εστιασει......

Λίγο άκυρη η σύγκριση, η Κλαυδια θα αναπτύξει τη φωνή της, έχει περιθώρια είναι μικρή και θα το κάνει. η Σαττι είναι φτασμενη και έχει πολύ ειδική στόχευση στο ρεπερτόριο.

Όταν λέω πως όταν έχεις πίσω σου καλή εμφάνιση στη Eurovision και γίνεται, σκέψου ας πούμε του χρόνου να την καλέσουν να εμφανιστεί σε act.

Κακά τα ψέματα, η Eurovision αλλάζει πολλά. Πώς να στο πω, γίνεσαι μέρος ενός κόσμου πολύ σημαντικού στα διεθνή δρώμενα της μουσικής. Είναι φοβερή εξέλιξη που ανοίγει πόρτες.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
τι σημαινει "επιτροπες"..?
γιατι να μην ψηφιζει ΜΟΝΟ το κοινο απο ολες τις χωρες?
προφανως δεν βολευει για να φερουν τα αποτελεσματα,οσο πιο κοντα σε αυτο που θελουν...

Τι μου λες τώρα όταν βλέπω το Ισραήλ δεύτερο μάλλον πρέπει να το ονομάσουν Public Relations Vision.
Στο YouTube πάντως ήταν το μοναδικό κομμάτι που είχε περισσότερα dislike από like στον ημιτελικό.
Η Κλαυδία πρέπει να φερθεί έξυπνα και βγάλει έναν δίσκο στα Τζαπανέζικα (sic) όπως είχε κάνει η Μπέσσυ Αργυράκη ο οποίος είχε κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία που την ανάγκασε να ασχοληθεί με τον ασφαλιστικό κλάδο χαχ.

Αλήθεια τώρα πες. Επίτηδες αναφέρεις την Μπέσυ Αργυράκη σε σχέση με την Κλαυδία. 😁

Άλλο 1977, άλλο 2025. Δεν υπήρχε καν έγχρωμη τηλεόραση τότε στα σπίτια. Ενώ σήμερα έχεις 4Κ και μπορείς να δεις τον νικητή ασπρόμαυρα. 😂

Λες με λίγα λόγια ότι θα ακολουθήσει την πεπατημένη. Δεν ξέρω. Θα δείξει.

• Like
Reactions: Paris2018
Αλήθεια τώρα πες. Επίτηδες αναφέρεις την Μπέσυ Αργυράκη σε σχέση με την Κλαυδία. 😁

Άλλο 1977, άλλο 2025. Δεν υπήρχε καν έγχρωμη τηλεόραση τότε στα σπίτια. Ενώ σήμερα έχεις 4Κ και μπορείς να δεις τον νικητή ασπρόμαυρα. 😂

Λες με λίγα λόγια ότι θα ακολουθήσει την πεπατημένη. Δεν ξέρω. Θα δείξει.
Πάω ν' ακούσω καμία μουσική από το διεθνές στερέωμα. :)

Attachments

• IMG_20250518_131456.jpg
    IMG_20250518_131456.jpg
    685.9 KB · Views: 14
  • Like
Reactions: westsound
προφανως δεν βολευει για να φερουν τα αποτελεσματα,οσο πιο κοντα σε αυτο που θελουν...

Προφανως. Μην ξεχναμε οτι καποτε μονον επιτροπες υπηρχαν. Ισως ειμαστε σε μεταβατικο σταδιο....

Μια eks καριερα παντως την εχει σιγουρα και μετα βουρ για την ευρωβουλη.
Και να ψηφιζει μονο το κοινο τον Πετρετζικη δεν τον γλυτωνεις με τιποτα.

Λες αυτό που υποστηρίζει η Τουρκία δηλαδή.

Από το 2012 έχει αποχωρήσει για τον λόγο αυτόν.

Ωραία παρταρα είχανε κάνει όταν φιλοξένησαν τον διαγωνισμό θυμάμαι.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

είναι θέμα παιδιας.
Αδελφέ θα σε μαλώσω. :)
Τώρα για τα υπόλοιπα δεν θέλω να επεκταθώ γιατί οι προσωπικές δημόσιες σχέσεις δεν με ευνοούν.

ΟΝΟ ΟΝΟ ΗΤΟ που έλεγε κάποτε και μια ψυχή στο Τουίτερ.

• Haha
Reactions: Pleo
Αν ηταν εδω ο αδικοχαμενος Δημητρης μας ισως να σεβομασταν περισσοτερο τον χαρακτηρα του νηματος (που με δικη του πρωτοβουλια ηρθε στην μουσικη κατηγορια για να μεινει μουσικο )

Τώρα είδα πως το Ισραήλ βγήκε δεύτερο.
Γελάει ο κόσμος.
Ίσως πρέπει να βγεις λίγο από τη γυάλα των ελληνικών ειδήσεων και να διαβάσεις κάνα ξένο ειδησεογραφικό μέσο. Θα διαπιστώσεις ότι πολλά πράγματα που στην Ελλάδα θεωρούνται περίπου δεδομένα, απλά δεν ισχύουν.

Ίσως πρέπει να βγεις λίγο από τη γυάλα των ελληνικών ειδήσεων και να διαβάσεις κάνα ξένο ειδησεογραφικό μέσο. Θα διαπιστώσεις ότι πολλά πράγματα που στην Ελλάδα θεωρούνται περίπου δεδομένα, απλά δεν ισχύουν.
Δεν βλέπω ελληνικές ειδήσεις. Θέλω να διατηρήσω τη πίεσή μου σε νορμάλ επίπεδα.
Άκουσα το κομμάτι.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Η Κλαυδία ήταν και στον τελικό πολύ καλή. Έχει ταλέντο το κορίτσι αυτό και λογικά θα έχει μια καλή πορεία στο μέλλον, αν και εξαρτάται αυτό από πολλούς παράγοντες.
Πάντως παρακολουθώντας στο διαδίκτυο άλλα βίντεο με τραγούδια της, φαίνεται ότι ήδη έχει κάνει κάποια αξιόλογα πράγματα. Μου άρεσε ένα τραγούδι της με τίτλο "νύχτα μου μεγάλη", ενώ είχε και άλλο ένα ωραίο με αγγλικούς στίχους.

Στο κομμάτι τώρα της φετινής γιουροβίζιον, κατά τη γνώμη μου πέρισυ τα πράγματα ήταν καλύτερα. Αν εξαιρέσεις το τραγούδι μας, το οποίο φέτος μου άρεσε περισσότερο, από τα άλλα μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε προσωπικά σχεδόν τίποτα. Πέρυσι, ήταν αρκετά αυτά που μου άρεσαν ή τα βρήκα συμπαθητικά και αξιοπρεπή. Φέτος όμως σχεδόν στο σύνολό τους τα τραγούδια μου φάνηκαν επιεικώς μέτρια. Και πέρισυ και φέτος, τα τραγούδια που βγήκαν πρώτα, δεν μου έκαναν καμία εντύπωση.

Αυτός ο διαγωνισμός είναι πιο πολύ τζέρτζελο και χαβαλές. Ασχολούνται νέοι άνθρωποι, έφηβοι και παιδιά περισσότερο, και είναι ίσως μια ευκαιρία να δεις κάτι ανάλαφρο και ευχάριστο για να ξεφύγεις λίγο από τις ανησυχίες της καθημερινότητας. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το "united by music" που είναι το μοτο του διαγωνισμού, είναι ίσως αυτό που πρέπει να μας μείνει. Δηλαδή, ότι άνθρωποι από διαφορετικές χώρες έρχονται κοντά υπό ειρηνικές συνθήκες και σε ευχάριστο κλίμα, με ό,τι μουσική και αν αυτό συνοδεύεται.

• Like
Reactions: Pleo
Πραγματικά... :LOL: , με την " επιχείρηση μαζέματος "..
Όμως, όταν έχεις " λυσσάξει " 2 και μήνες στο μοιρολόι και στην ειδημων-μανία... Ε, δε " μαζεύεται " το πράμα...!

Λες αυτό που υποστηρίζει η Τουρκία δηλαδή.

Από το 2012 έχει αποχωρήσει για τον λόγο αυτόν.

Ωραία παρταρα είχανε κάνει όταν φιλοξένησαν τον διαγωνισμό θυμάμαι.

δεν γνωριζω τι λενε οι τουρκοι και ουτε με ενδιαφερει να σου πω την αληθεια.
απλα το βρισκω εντελως ακυρο,να συμμετεχει στην ψηφοφορια και να καθοριζει-κατα ενα μεγαλο ποσοστο- το τελικο αποτελεσμα,
μια...επιτροπη,που ουσιαστικα δεν γνωριζει κανεις απο ποιους απαρτιζεται, πως λειτουργει και με ποια κριτηρια.
ψηφισμα κοινου βαση αρεσκειας του καθενος,χωρις συμφεροντα και τις γνωστες συμμαχιες και αλισβερισια.
εμενα προσωπικα με αυτον τον τροπο,η διοργανωση μου κανει πιο διαυγης και πιο καθαρη.
απλα πραγματα,τα οποια-προφανως-δεν συμφερουν αυτους που χρησιμοποιουν εδω και πολλα χρονια την διοργανωση,για αλλους σκοπους.

. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το "united by music" που είναι το μοτο του διαγωνισμού, είναι ίσως αυτό που πρέπει να μας μείνει. Δηλαδή, ότι άνθρωποι από διαφορετικές χώρες έρχονται κοντά υπό ειρηνικές συνθήκες και σε ευχάριστο κλίμα, με ό,τι μουσική και αν αυτό συνοδεύεται.

Αυτό ακριβώς. Χωρίς χαζοαποκλεισμούς που μας στερούν επί της ουσίας περισσότερη καλή μουσική.
Του χρόνου Ρωσία και Λευκορωσια με Shaman, Pelagya, Syromlya και το Καζακστάν να ξυπνήσει μετά το χθεσινό και να στείλει αίτημα στην EBU για να πάει με τον Dimash χτες!

Εγώ αν ήμουν Γαλλία θα κατέβαζα το απίστευτο αυτό soundtrack να τα σαρώσει όλα. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα τραγούδια εκεί έξω απλά η Eurovision είναι ένα μέσο προώθησης της μετριότητας.

Το καλά κρυμμένο μυστικό της Ελλάδας ήταν πως καλλιεργήθηκε η αίσθηση ότι το κοινό δεν θα την ψηφίσει ενώ θα την ψήφιζαν οι επιτροπές.

Τελικά το κοινό την ψήφισε και λίγο περισσότερο από τις επιτροπές, πράγμα που την εκτόξευσε στην έκτη θέση.

1000000778.jpg

• Like
Reactions: MakisM