Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Επειδη ειμαι λιγο αργος σε αυτα το ενδιαμεσο σκηνικο με το αγαλμα και τα μαρμαρα ειναι για να μας "Φερουν" πισω τα κλεμμενα οι Αγγλοι ?
Ναι. Άλλη χαζομάρα αυτή που νομίζουμε ότι έτσι θα κάνουμε πολιτική...

Εμένα από την αρχή μου άρεσε που το είχανε για πάτο. Πήρε τα πάνω του σιγά σιγά και τσούκου τσούκου και χτες έκανε και αίσθηση. Όλοι να ντυθύν γαμπροί και νύφες θέλουν μάλλον... 😁
Καλο άκουσμα το ιταλικό, αλλά δε θα περπατήσει γιατί η νύφη είναι θηλυκό με κάτι ποδαρες σαν την autostrata. Αν είχε δύο γαμπρούς κάτι θα γίνονταν...

Εμένα το κομμάτι μου άρεσε πάντως.
Η κοινωνία όσο πάει και συντηρητικοποιείται οπότε καλό είναι να τα βλέπουμε αυτά. (Εννοώ τη σκηνική παρουσία).
Να τους γυρνάει λίγο το μάτι βρε αδελφέ.
Είναι κάτι σαν το βιντεοκλίπ των Immolation που γυρίστηκε μέσα σε καθολική εκκλησία.
Το βλέπεις και χαίρεσαι διπλά.
Αν έλειπαν οι κυωνες , οι λυρες, τα αγάλματα και οι παρθένες μια χαρά θα ήταν. Φρέσκο , διαφορετικό, χαρούμενο, ότι πρέπει για Eurovision, αλλά ο Φωκάς θέλησε να το παίξει γκουρού και το χάλασε...

• Like
Reactions: karamela
Αν έλειπαν οι κυωνες , οι λυρες, τα αγάλματα και οι παρθένες μια χαρά θα ήταν. Φρέσκο , διαφορετικό, χαρούμενο, ότι πρέπει για Eurovision, αλλά ο Φωκάς θέλησε να το παίξει γκουρού και το χάλασε...
Λόγο Φωκα πέσαμε και στις στοιχηματικες….πολυ μπουκωμένο και να δείξουμε λίγο από ολα…ένας ανθρωπος δεν βρέθηκε να πει στον Παππού ότι το φορτώνει υπερβολικά?

Πρέπει να πάψεις ο Ευαγγελινός να είναι συμβασιούχος με την Γιουροβίζιον. Καιρός για νέο αίμα και στην παραγωγή.
Ο Άκυλας έχασε στη σκηνή σε σχέση με το βιντεοκλίπ. Και ακούγεται καλό το τραγούδι, απλά γιατί ήταν χάλια τα άλλα.

• Like
Reactions: karamela
Ναι νισάφι πια με όλη αυτή την αρχαιολαγνεία.
Γκώσαμε.
Θα μπορούσε να βάλει σκετσάκια από τη νέα μας πολιτισμική ταυτότητα, δύο τρεις παπάδες ασούμε με βασιλικούς στα χέρια να ραντίζουν το παλικάρι που πάει στον καφενέ για να παίξει φρουτάκια (τα φρουτάκια υπάρχουν ήδη, οι παπάδες λείπουν).

• Like
Reactions: klamia71
Λόγο Φωκα πέσαμε και στις στοιχηματικες….πολυ μπουκωμένο και να δείξουμε λίγο από ολα…ένας ανθρωπος δεν βρέθηκε να πει στον Παππού ότι το φορτώνει υπερβολικά?
Κάτι θείες μου που το είδαν τσιμπούσαν η μία την άλλη.
Έψαχναν την κονσέρβα με τα μανιτάρια που έφαγαν το μεσημέρι να δουν αν ανήκουν στην οικογένεια των παραισθησιογόνων. 😄

ηδη το act του ελληνικου τελικου ηταν πολυ ωραιο. μια ιδεα να ειναι ο τραγουδιστης πρωταγωνιστης σε ενα video game.
Ναι νισάφι πια με όλη αυτή την αρχαιολαγνεία.
Γκώσαμε.
Θα μπορούσε να βάλει σκετσάκια από τη νέα μας πολιτισμική ταυτότητα, δύο τρεις παπάδες ασούμε με βασιλικούς στα χέρια να ραντίζουν το παλικάρι που πάει στον καφενέ για να παίξει φρουτάκια (τα φρουτάκια υπάρχουν ήδη, οι παπάδες λείπουν

• Like
Reactions: Haagenti