Ψυχραιμία.(παληκάρια μου συγγνώμη,αλλά περνάω πολύ δύσκολες ώρες με την (περίπου) αιωνόβια μητέρα μου...μόνο ο χαβαλες με σώζει και ειδικά όταν τον κάνω σε φιλαράκια μου)![]()
Καλή υπομονή φίλε μου και ελπίζω όλα καλά…Είχαμε και τον Ρleo να γράφει πέντε κουβέντες...πάει και αυτός.
Αναλώνεται στο νήμα με το YouTube.
Προσπαθεί να πείσει το πρόεδρο και τον "καταπίνω σπαθιά" ότι βγάζεις άκρη με τις ακροάσεις από το YouTube.
Ρε συ Λεώ ,εδώ είναι το ζουμί...οι άλλοι είναι αδιόρθωτοι
(παληκάρια μου συγγνώμη,αλλά περνάω πολύ δύσκολες ώρες με την (περίπου) αιωνόβια μητέρα μου...μόνο ο χαβαλες με σώζει και ειδικά όταν τον κάνω σε φιλαράκια μου)![]()
Πολωνία γιατί έχει φωνάρα. Κατά τα άλλα μια από τα ίδιαΠάντως από τα σημερινά τραγούδια κανένα δεν μου άρεσε αρκετά….καθε χρόνο βρίσκω 1-2 σε κάθε ημιτελικό που μου αρέσουν και τους ρίχνω μερικές ακροάσεις μετά σε Spotify για ένα διάστημα….σημερα τίποτα…κανενα δεν θα το ξανάκουγα.
Για πες μου 40 νούμερα στο Τζοκερ να παίξω τα άλλα 5 που μένουν?Να με καλέσετε σπίτι σας Πρωτοχρονιά,να σας κάνω ποδαρικό.
Ο στα 2 ...τους κατέστρεψα τους φουκαραδες![]()
Ίσως ο πιο βαρετός αδιάφορος ημιτελικός εδώ και καιρό….Το ξαναγράφω... Ευελπιστώ την Πέμπτη να ακούσουμε και να δούμε καλύτερα, πολύ καλύτερα πράγματα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.