Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Πάντως από τα σημερινά τραγούδια κανένα δεν μου άρεσε αρκετά….καθε χρόνο βρίσκω 1-2 σε κάθε ημιτελικό που μου αρέσουν και τους ρίχνω μερικές ακροάσεις μετά σε Spotify για ένα διάστημα….σημερα τίποτα…κανενα δεν θα το ξανάκουγα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Είχαμε και τον Ρleo να γράφει πέντε κουβέντες...πάει και αυτός.
Αναλώνεται στο νήμα με το YouTube.
Προσπαθεί να πείσει το πρόεδρο και τον "καταπίνω σπαθιά" ότι βγάζεις άκρη με τις ακροάσεις από το YouTube.
Ρε συ Λεώ ,εδώ είναι το ζουμί...οι άλλοι είναι αδιόρθωτοι 😝

(παληκάρια μου συγγνώμη,αλλά περνάω πολύ δύσκολες ώρες με την (περίπου) αιωνόβια μητέρα μου...μόνο ο χαβαλες με σώζει και ειδικά όταν τον κάνω σε φιλαράκια μου)😄

• Like
  • Sad
Reactions: Pleo and karamela
Ναι βρε ‘‘σείς που είναι ο Pleo να μας μάθει Eurovision? Δίνει πνοή στο νήμα…

Είχαμε και τον Ρleo να γράφει πέντε κουβέντες...πάει και αυτός.
Αναλώνεται στο νήμα με το YouTube.
Προσπαθεί να πείσει το πρόεδρο και τον "καταπίνω σπαθιά" ότι βγάζεις άκρη με τις ακροάσεις από το YouTube.
Ρε συ Λεώ ,εδώ είναι το ζουμί...οι άλλοι είναι αδιόρθωτοι 😝

(παληκάρια μου συγγνώμη,αλλά περνάω πολύ δύσκολες ώρες με την (περίπου) αιωνόβια μητέρα μου...μόνο ο χαβαλες με σώζει και ειδικά όταν τον κάνω σε φιλαράκια μου)😄
Καλή υπομονή φίλε μου και ελπίζω όλα καλά…

• Like
Reactions: mdvq
Πάντως από τα σημερινά τραγούδια κανένα δεν μου άρεσε αρκετά….καθε χρόνο βρίσκω 1-2 σε κάθε ημιτελικό που μου αρέσουν και τους ρίχνω μερικές ακροάσεις μετά σε Spotify για ένα διάστημα….σημερα τίποτα…κανενα δεν θα το ξανάκουγα.
Πολωνία γιατί έχει φωνάρα. Κατά τα άλλα μια από τα ίδια

Να με καλέσετε σπίτι σας Πρωτοχρονιά,να σας κάνω ποδαρικό.
Ο στα 2 ...τους κατέστρεψα τους φουκαραδες 😀

• Haha
Reactions: karamela
Το ξαναγράφω... Ευελπιστώ την Πέμπτη να ακούσουμε και να δούμε καλύτερα, πολύ καλύτερα πράγματα!

• Like
Reactions: karamela
Όντως η παρουσίαση μέτρια έως κακή.
Το δικο μας και μενα δεν μου άρεσε. Ισως επειδη το εχω βαρεθει κιόλας.
Αλλα πολύ φορτωμενο. Ειχε τοση φασαρια το wall screen που δεν εβλεπα τον ακύλα.
Βεβαια επειδή δεν ειναι κανενα σοβαρο τραγούδι, ίσως και να βολευε ολη αυτη η φασαρια.

Πολύ καλός ήταν ο akylas κατά τη γνώμη μου αποψε. Το Φινλανδικό δεν θα το ξεπεράσουμε πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Θα δούμε και την Πέμπτη τι θα γίνει, πάντως μέχρι στιγμής συνέβη αυτό που φαινόταν στις τάσεις.

Όλα τα παραπάνω άσχετα με το ποια είναι τα καλύτερα τραγούδια. Εγώ έχω πει ποια προτιμώ.
Όμως εδώ πρόκειται για σόου, οπότε έτσι πιασαρικα που παρουσιάστηκε το ferto, δεν υπήρχε περίπτωση όχι να περάσει μόνο, αλλά να δούμε αν το Σάββατο στον τελικό θα παίξει κάποιο θρίλερ όπως το 2019.

Το Σάββατο βέβαια είναι μακριά, έχει και τον άλλο ημιτελικό πρώτα.

Πάω στοίχημα ότι μερικές λεπτομέρειες θα τις δούμε λίγο διαφορετικά το Σάββατο.
Το συνηθίζει ο Φωκάς και συνήθως το πετυχαίνει (αν... τον αφήσουν... no pun intended 😁 ).
Το είδαμε και περισυ που έκανε ακόμα και σε μικρομετρικό επίπεδο αλλαγές από τον ημιτελικό στον τελικό.

Το ρεύμα που έχει το ferto το έχουμε πάντως πανευρωπαϊκά, αυτό δεν αλλάζει.
Αν δεν ήταν και απόλυτα πιασαρικο το βιολί του φινλανδικού, εμείς θα ήμασταν να ξέρετε... .

Το έχω ξαναζήσει αυτό με το βιολί το 2009 μου φαίνεται... 🤣