Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Οκ κερδισε η Βουλγαρια καλο hit για club η ραδιο αλλα την ανατριχιλα των τραγουδιων της Φινλανδιας της Αυστραλιας και της Ρουμανιας δεν την προσφερει. Και για αυτο ειχε 50 αποδοση στα προκριματικα. Καλα το Ισραηλ δευτερο ουτε για αστειο γελανε και οι πετρες με αυτο.

Οκ κερδισε η Βουλγαρια καλο hit για club η ραδιο αλλα την ανατριχιλα των τραγουδιων της Φινλανδιας της Αυστραλιας και της Ρουμανιας δεν την προσφερει. Και για αυτο ειχε 50 αποδοση στα προκριματικα. Καλα το Ισραηλ δευτερο ουτε για αστειο γελανε και οι πετρες με αυτο.

Το αδικείς πολύ.

Πρώτον πολύ ωραίο τραγούδι.
Δεύτερον γκώσαμε δυο συνεχόμενες χρονιές με το ίδιο θέμα στο τραγούδι που έστελνε το Ισραήλ.

Νομίζω το φετεινό πήρε άξια τη θέση που πήρε.

Το αδικείς πολύ.

Πρώτον πολύ ωραίο τραγούδι.
Δεύτερον γκώσαμε δυο συνεχόμενες χρονιές με το ίδιο θέμα στο τραγούδι που έστελνε το Ισραήλ.

Νομίζω το φετεινό πήρε άξια τη θέση που πήρε.
Για το Ισραηλ λες? Της Βουλγαριας μου αρεσε το ανεφερα και χθες και ειναι δυνατο hit που θα ακουστει πολυ φετος στις παραλιες αλλα σου δινει αυτο το συναισθημα που περιμενεις απο τραγουδι της Eurovision? Θα μου πεις καποτε το Number one σε ανατριχιαζε? Οχι αλλα ηταν δικο μας και γουσταραμε οταν βλεπαμε το Ελενακι.
Δεν ξερω για μενα επρεπε να παει Φινλανδια η Ρουμανια πρωτη και τα 2 τραγουδαρες και ειδικα Ρουμανια απο τις καλυτερες παρουσιασεις που ειδαμε χθες. Οπως και το Ιταλικο + το Γαλλικο ανεβηκαν αρκετα απο κριτες ενω απο κοινο επεσαν παρα πολυ και δικαιως για μενα.
Επικο
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για το Ισραηλ λες? Της Βουλγαριας μου αρεσε το ανεφερα και χθες και ειναι δυνατο hit που θα ακουστει πολυ φετος στις παραλιες αλλα σου δινει αυτο το συναισθημα που περιμενεις απο τραγουδι της Eurovision? Θα μου πεις καποτε το Number one σε ανατριχιαζε? Οχι αλλα ηταν δικο μας και γουσταραμε οταν βλεπαμε το Ελενακι.
Δεν ξερω για μενα επρεπε να παει Φινλανδια η Ρουμανια πρωτη και τα 2 τραγουδαρες και ειδικα Ρουμανια απο τις καλυτερες παρουσιασεις που ειδαμε χθες. Οπως και το Ιταλικο + το Γαλλικο ανεβηκαν αρκετα απο κριτες ενω απο κοινο επεσαν παρα πολυ και δικαιως για μενα.
Επικο
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ναι για το τραγούδι του Ισραήλ λέω.

Το Ρουμάνικο μου άρεσε κι εμένα, τι μου το λες;

Όμως του Ισραήλ από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε, πολύ πριν τους ημιτελικούς και τον τελικό, ξεχώρισε. Ε, δεν θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικά καθώς της Ρουμανίας ήταν πολύ κάτω γενικότερα και έκανε ρελάνς στο τέλος.

Μην το βγάζουμε «ούτε με πέτρες» το τραγούδι του Ισραήλ. Πολύ καλό είναι. Και αν ήταν πιο ενδιαφέρουσα η σκηνική του παρουσία, μη σου πω ότι θα έπαιρνε και την πρώτη θέση.

Ηταν για δευτερο βρε παιδια ομως? Δεν ειπα τελευταιο και μεσα στη 10αδα ευκολα αλλα δευτερο πανω απο Φινλανδια και Ρουμανια? Και η Κροατια βγηκε 15η με το Andromeda θεωρειται και αυτο σωστο αποτελεσμα δεν την αδικησαν λιγακι?

Μερικές σκέψεις:
1. Δεν υπάρχουν κριτήρια ψήφου στο televoting, οπότε άμα πήρες περισσότερους βαθμούς είσαι καλλίτερος τελεία και παύλα.
2. Το Ισραήλ μετά τα επιτεύγματά του με τα κινητά στον πόλεμο με το Ιράν και έχοντας υπό τον έλεγχό τους το predator, αυθαίρετo δικ΄π μου συμπέρασμα βέβαια,
αλλά δεν θα με εξέπληττε καθόλου να χρησιμοποίησαν κάποιο κόλπο............................................... για ψήφους.
3. Η Dana είχε κάμποσα εκατομμύρια streams στο διαδίκτυο.

Επίσης οι επιτροπές προφανώς δεν έχουν καμία σχέση, μα καμία σχέση με το κοινό και αυτό χρήζει μελέτης κατ' εμέ.
Αν κάποιος γνωρίζει να μας πεί πως εξασφαλίζεται η αυθεντικότητα των ψήφων?
Και τέλος τελικά τι είναι η eurovision και τι προσδοκούμε απ' αυτήν?

Γιατί τόση ανάλυση για τα διαδικαστικά της eurovision;
Ενα χαλαρό παρτάκι είναι για να περάσουμε το Σαββατόβραδο.
Εγώ το περιμένω κάθε χρονιά και με αποζημιώνει ευχάριστα.
Την Κυριακή το συζητάμε και την από αύριο το ξεχάσαμε.

• Like
Reactions: mdvq