skysound
Supreme Member
Βασικα το χορευτικο ηταν υποτυπωδες εως ανυπαρκτο.όχι τις γελοιότητες τις δικές μας….
Και με Χοροζιδου μεσα δλδ τι περιμεναν? Ελεος....
Βασικα το χορευτικο ηταν υποτυπωδες εως ανυπαρκτο.όχι τις γελοιότητες τις δικές μας….
Ομολογώ δε περίμενα να κερδίσει, αν και ήταν το αγαπημένο μου. Μπράβο στη ΒουλγαρίαΜε αντίστοιχα φοβερά ... προσόντα και η αγαπημένη μου για φέτος Βουλγαρία, σε λίγο
01 Bulgaria, Δηλώνω διχασμένος… με εξαίρεση το " bangaranga ", όλο το άλλο… μία χαρά!!
Τρελό χρήμα κονομήσανε (και) χθες.και στοιχηματικές που υποπτεύομαι ότι παίζουν γερό παιχνίδι..
Και μετα τσουνιαζονται οταν Ελλαδα και Κυπρος "ανταλλαζουν" 12άρια.ΥΓ μου είπε και κάτι άλλο "σε αυτό το διαγωνισμό οι ευρωπαίοι συμπεριφέρονται σαν να είναι άγνωστοι μεταξύ τους"
Αλήθεια;; Δεν το ήξερα. Και τι έγινε;Ε, και για μια δεκαετία που το δοκίμασαν χωρίς επιτροπές, δεν το λες και ότι ήταν και το καλύτερο δυνατό για τον διαγωνισμό.
Αλήθεια;; Δεν το ήξερα. Και τι έγινε;
χειροτερα απο τις συμαχιες των επιτροπων//. ?Στο θέμα των συμμαχιών τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα και σε ό,τι αφορά τα τραγούδια... άστο καλύτερα.
Πάρα πολλά παράπονα και μπηχτές απ τον τύπο της Βόρειας Ευρώπης.Στο θέμα των συμμαχιών τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα και σε ό,τι αφορά τα τραγούδια... άστο καλύτερα.
Σαφως χειροτερο απο Γαλια και Πολωνια που επονταν στην βαθμολογιαΑπό εκεί και ύστερα, το δικό μας πήγε μακράν καλύτερα από ότι του άξιζε.
χειροτερα απο τις συμαχιες των επιτροπων//. ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.