Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Ο Μοντούνιο έπαιζε εκεί Γιάννη.
Και ο Τζιάνι Μοράντι..:grandpa:

Αλλά δέν υπήρχε τότε πολυμετοχικός γιά νά τούς αγοράσει:flipout::flipout::flipout:

δεν πειράζει...
τους αγόρασε μετά από 40 χρόνια, σε μορφή archives....-bye-

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Χτες η γυναίκα μου καλεσε κόσμο στο σπίτι και έτσι υποχρεώθηκα να δω όλο τον β προκριματικό. Δυστυχώς το Ιρλανδικό που μου άρεσε περισσότερο απο όλα δεν μπήκε καν στον τελικό! Ο Σακης έχει εντυπωσιακή σκηνική παρουσία αλλά το τραγούδι δεν με εντυπωσίασε, ο Νοργηγός νομίζω πως είναι σίγουρα το μεγάλο φαβορί, δεν ξέρω όμως καθόλου τα τραγούδια του προηγούμενου προκριματικού ενω απο τα άμεσα προκρινόμενα το ισπανικό και το γερμανικό νομίζω πως θα πάνε καλά

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Ώστε με προγκάρατε, πουλάκια μου, έτσι?????:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Θα σας φτιάξω.....:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Ιδού:

http://it.wikipedia.org/wiki/Festival_di_Sanremo

Για ρίξτε μια ματιά ποιος νίκησε το 1964 και με τι τραγούδι???:grandpa::grandpa:-bye--bye-

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Ντάξει ρέ.
Και η Μίλαν παίρνει πρωτάθλημα στη Ιταλία και μετά σηκώνει και Τσ.Λίγκ...:flipout::flipout::flipout:

Άντε, γι' αυτή τη φορά σας τη χαρίζω......ισοπαλία!!!:flipout::flipout:

''La Cinquetti, appena sedicenne, portò la canzone anche all'Eurofestival 1964 vincendo la manifestazione che si teneva quell'anno a Copenaghen.''

Ώστε με προγκάρατε, πουλάκια μου, έτσι?????:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Θα σας φτιάξω.....:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Ιδού:

http://it.wikipedia.org/wiki/Festival_di_Sanremo

Για ρίξτε μια ματιά ποιος νίκησε το 1964 και με τι τραγούδι???:grandpa::grandpa:-bye--bye-

Τότες η Ιταλία έστελνε στην Γιουροβίζιον τον νικητή του Σαν Ρέμο.Μετά άλλαξαν οι κανονισμοί και καταργήθηκε αυτό..:grandpa:

Ντάξει ρέ.
Και η Μίλαν παίρνει πρωτάθλημα στη Ιταλία και μετά σηκώνει και Τσ.Λίγκ...:flipout::flipout::flipout:

Ναι βρε Σπύρε μου, εντάξει. Αλλά, τόσο καιρό στην Ιταλία, κάπου το είχε πάρει τ' αυτί μου...:ears::ears:

Τότες η Ιταλία έστελνε στην Γιουροβίζιον τον νικητή του Σαν Ρέμο.Μετά άλλαξαν οι κανονισμοί και καταργήθηκε αυτό..:grandpa:

Όντως, Δημήτρη, έτσι πρέπει να είναι...

Ναι βρε Σπύρε μου, εντάξει. Αλλά, τόσο καιρό στην Ιταλία, κάπου το είχε πάρει τ' αυτί μου...:ears::ears:

Η Μαύρη Αλήθεια(:flipout::flipout:)είναι πώς δικαιώθηκες.

Πόσο μου αρέσει να μαθαίνω από τα ιερά τέρατα...

Ζωντανή ιστορία μέσα στο πέρασμα των χρόνων.:flipout::flipout::flipout:

Και μιας έχουμε μπλέξει Σαν Ρέμο, Γιουροβίζιον και λοιπές εκδηλώσεις, βάζω το αγαπημένο μου Ιταλικό που δεν κέρδισε ποτέ το Σαν Ρέμο γιατί έχασε από το ''Il cuore è uno zingaro'' το 1971......:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Γεια σου Jose!!!!-bye--bye-

http://www.youtube.com/watch?v=cfiPKNyEvaY

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Πόσο μου αρέσει να μαθαίνω από τα ιερά τέρατα...

Ζωντανή ιστορία μέσα στο πέρασμα των χρόνων.:flipout::flipout::flipout:

Καί σκέψου τι θα γράφαμε εάν ο Kosh δέν απαγόρευε στην Μουσική Κατηγορία να συμμετέχει στό Thread.:flipout::flipout:

Y.Γ.
Είμαι σίγουρος πώς τού Λύμπε θα τού άρεσε κάποιο τραγούδι τής Ελβετίας πού βγήκε 22ο τό 196κάτι..:flipout::flipout:
Απο εδώ εμείς,απο ´εκεί´αυτός.:flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Τελικά βλέπεις τι βάθος έχει η μουσική κατηγορία....?

α....
δεν πάμε καλά.
Γράφουμε και ταυτόχρονα, γράφουμε και τα ίδια.................

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Y.Γ.
Είμαι σίγουρος πώς τού Λύμπε θα τού άρεσε κάποιο τραγούδι τής Ελβετίας πού βγήκε 22ο τό 196κάτι..:flipout::flipout:

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Τελικά βλέπεις τι βάθος έχει η μουσική κατηγορία....?

Chief οχι την Ιδια σχεδόν Ωρα πάλι και σχεδόν τά ίδια.
Θά μάς Παρεξηγήσουν.:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θε

Καί σκέψου τι θα γράφαμε εάν ο Kosh δέν απαγόρευε στην Μουσική Κατηγορία να συμμετέχει στό Thread.:flipout::flipout:

Μπα?

Κήρυξε "μουσικοαπαγόρευση"?:flipout:

00.02

Καλά.
Πάει...
Είχε βγεί πού ειχε βγεί το ονομα......................................

Y.Γ.

:flipout::flipout::flipout:
αχ ,δεν μπορώ νυχτιάτικα...

Μου κλείσατε την έξοδος