Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Τότες η Ιταλία έστελνε στην Γιουροβίζιον τον νικητή του Σαν Ρέμο.Μετά άλλαξαν οι κανονισμοί και καταργήθηκε αυτό..:grandpa:

τα μικράτα μου μου θυμίζετε, ρεμάλια. :popcorn: Σαν Ρέμο ε;
εμένα μου άρεσαν πολύ αυτοί εδώ

6112008121802.jpg

The Rokes. Piangi Con Me, Bisogna Saper Perdere, Ma Che Freddo Fa...μετά, πήγαν στο Σαν Ρέμο να διαγωνισθούν με το πιο φριχτό κομμάτι που ηχογράφησαν ποτέ: Le Opere Di Bartolomeo :bang:

Ο Γιάννης, που έχει κάνει Ιταλία, μπορεί και να τους έχει ακούσει.
Αν και ο Γιάννης είναι τζόβενο :rolleyes:

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

...τι εποχές! 1968.
2 χρόνια μετά, η Σκουάντρα Ατζούρα προκρίθηκε στον τελικό με τους καφετζήδες. Φάγαμε 4 κι άρχησε ένας ισόβιος έρωτας: όσο με παιδεύεις, τόσο πιο πολύ με φτιάχνεις

Gianni_Rivera.jpg

χρειάζεται να πώ γιατί ήμουνα με τους Ατζούρι στον Τελικό του '70;
γιατί όλο το πόπολο γύρω μου, ήταν με τους καφετζήδες: με τον Πελέ...τον παλιοσκερβελέ :D

...τι εποχές! 1968.
2 χρόνια μετά, η Σκουάντρα Ατζούρα προκρίθηκε στον τελικό με τους καφετζήδες. Φάγαμε 4 κι άρχησε ένας ισόβιος έρωτας: όσο με παιδεύεις, τόσο πιο πολύ με φτιάχνεις

Gianni_Rivera.jpg

έχετε έναν απίστευτο τρόπο....
γιουροβίζιον, τραγουδάκια, Ιταλία, τσουπ...ατζούρι....:argue:

γιατί όλο το πόπολο γύρω μου, ήταν με τους καφετζήδες: με τον Πελέ...τον παλιοσκερβελέ :D

Έκαστος στο είδος του και ο Λύμπε στην κοσμάρα του !!!!!!!:flipout::flipout:

-bye-

Δε καταλάβαινα πολλά (λόγω ηλικίας) αλλά για τον ίδιο λόγο και εγώ το '82!

Καλημέρες!-bye-

πού και νάβλεπες τον καφετζή το 1964 κατά της Αγγλίας στη μοναδική α/μ τιβί και με χιόνια....

Εκεί δεν σας παίζουμε Δημήτριε, τα έχετε τα χρονάκια σας !!!!!!!!!!!!:aetsch:

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Μπραζιού και τό Μαύρο Διαμάντι.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Οταν αργότερα άρχισε να διαφημίζει τήν Mastercard κόντεψε να γίνει σάν τον Μάϊκλ Τζάκσον από τά ´λευκαντικά´.:flipout::flipout:

Καλά, μέχρι και υπουργός έγινε.

Σώθηκαν οι φαβέλες.:slapface:

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Δε καταλάβαινα πολλά (λόγω ηλικίας) αλλά για τον ίδιο λόγο και εγώ το '82!

Καλημέρες!-bye-

Γι´αυτό είσαι καλό παιδί εσύ.:grandpa::a0210::flipout:
Αλλά τούς έχεις και κοντά σου τούς Ιταλούς ρέ.Αυτό σού έλειπε.
Αστον τον Afam να λέει..Πάντα μέ το Κατεστημένο.
Αμα ήταν Πρόεδρος στην ΑΕΚ θα την είχε μόνιμη Πρωταθλήτρια.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

εννοείς εκεί που τους λυπήθηκαν και τους άφησαν να χάσουν μόνο με 4-1 ; :flipout:

( σε νιώθω πάρα πολύ καλά ...κι εγώ αντιδραστικός είμαι , αλλά πάντα υπάρχει ένα όριο -τουλάχιστον σε μένα- που από κει και μετά υποκλίνομαι )

Re: Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θε

Γι´αυτό είσαι καλό παιδί εσύ.:grandpa::a0210::flipout:
Αλλά τούς έχεις και κοντά σου τούς Ιταλούς ρέ.Αυτό σού έλειπε.
Αστον τον Afam να λέει..Πάντα μέ το Κατεστημένο.
Αμα ήταν Πρόεδρος στην ΑΕΚ θα την είχε μόνιμη Πρωταθλήτρια.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Κοίτα, μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα και τραβάω στεναχώρια όταν χάνει όπως το '94 με το βλαμμένο το βούδα...

Από συλλόγους βέβαια κανένας δε με συγκινεί.

Κατά σειρά Ιταλία-Γιουναιτεντ-Ρεάλ. Κάπου ενδιάμεσα είναι και η ΑΕΚ, αλλά, επειδή μπορεί να μην είναι πρώτη το αφήνω έτσι...-bye-

εννοείς εκεί που τους λυπήθηκαν και τους άφησαν να χάσουν μόνο με 4-1 ; :flipout:

( σε νιώθω πάρα πολύ καλά ...κι εγώ αντιδραστικός είμαι , αλλά πάντα υπάρχει ένα όριο -τουλάχιστον σε μένα- που από κει και μετά υποκλίνομαι )

Ε αφού έγραψες πόστ πού αφορά Αθλητικά έστω και στην Eurovision μπορώ να αναπαυθώ ησύχως.:flipout::flipout::flipout:

Ε αφού έγραψες πόστ πού αφορά Αθλητικά έστω και στην Eurovision μπορώ να αναπαυθώ ησύχως.:flipout::flipout::flipout:

εμ...70´ς ...όπως και στη μουσική έτσι και στο ποδόσφαιρο τότε έγιναν όλα και τότε είχε νόημα να βλέπεις μπάλα . Οταν η Ιταλία με παίκτες όπως Ματσόλα , Ρίβα , Μπονισένια έχανε με 4-1. Μεγαλείο.