Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Πάντως όσο βλέπω Χαντισέ σε HD, τόσο μου αρέσει...

Αυτή τη κοπέλα θέλεις να τη τσιμπήσεις...:BDGBGDB55:

Που το βλέπεις βρε σε HD ???

Θέλω κι εγώ τσιτσί..:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θε

Που το βλέπεις βρε σε HD ???

Θέλω κι εγώ τσιτσί..:grandpa:

Αντε ξεσκονισε την mark II εσυ που θες τσιτσι βραδυατικα.

Αυριο να βγεις για φωτο θα εχει καλον καιρο.

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Επειδή ήρθαν κάποια πμ, να τονίσω πως τα HD κλιπάκια της Eurovision μου τα έδωσαν σε usb φλασάκι, και δεν γνωρίζω που μπορεί να τα βρει κάποιος...-bye-

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Πανευρωπαικός ξεσηκωμός γιά τό σκάνδαλο τής Eurovision..
Aκυρώθηκε ό νικητής καί επαναλαμβάνεται ό τελικός μετά τίς αποκαλύψεις γιά τίς μεθοδεύσεις τής EBU..
Διπλωματικό επεισόδιο μέ τήν Chiara νά κρατείται σέ αστυνομικό τμήμα τής Μόσχας μετά τήν συμπλοκή στό Green room.

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Διπλωματικό επεισόδιο μέ τήν Chiara νά κρατείται σέ αστυνομικό τμήμα τής Μόσχας μετά τήν συμπλοκή στό Green room.

Πήγε να τους φάει το φαί τους.......................:BDGBGDB55:

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Πανευρωπαικός ξεσηκωμός γιά τό σκάνδαλο τής Eurovision..
Aκυρώθηκε ό νικητής καί επαναλαμβάνεται ό τελικός μετά τίς αποκαλύψεις γιά τίς μεθοδεύσεις τής EBU..

Αφησε τίποτα όρθιο ??:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ει

Tρελλή Ηττα γιά τούς μπούκ σήμερα.
Πρέπει νάχασαν μεγάλα ποσά.

Μα πάρα πολλά λεφτα...

Αν και αν θυμαμαι τον Νορβηγό δεν εδιναν πρωτο φαβορι?

Anyway ηττα του Sakis που ακολουθει από τρελή μιζερια, αναλυση εκ βάθους για τα αιτια της κτλ

Απαράδεκτο που στο κλιπάκι με τους απαράδεκτους έβαλαν μόνο τον πρώτο στίχο του Μαντουβάλα στα κορακίστικα και έκοψαν το υπόλοιπο.
Ολα τα λεφτά ήταν στο "Να σε δω κι ας πεθάνω καλή μου" --νι σι δι κι ις πιθίνι κιλίμι-- και τον Σπύρο να λέει κάτι για κιλίμια.
Απαράδεκτο!

Μερικα τραγουδακια ψιλοκαλα , τα περισσοτερα κιτς και μαπα ως συνηθως...

Μου αρεσε το Αζερμπαιτζαν (για προφανεις λογους...:flipout:), συμπαθητικος ο Νορβηγος , απαραδεκτη η Σουηδεζα που εμοιαζε με τραβεστι Μποντιμπυλντερ...

Η Χαντισε μαλλον το εριξε στο φαι τελευταια , πρεπει να ειχε παρει 10 κιλα απο τοτε που ειχε ερθει στην Αθηνα...:flipout:

Η εικόνα της ΝΕΤ ήταν ΑΨΟΓΗ.
Ο ήχος όμως ακόμα μονοφωνικός! Εν έτη 2009!!! Ελεος!
Αμφιβάλω αν υπάρχει έστω και ένα κανάλι (πλην της ΕΡΤ) σε ανατολική Ευρώπης (γιατί για δυτική δεν το συζητάμε) που να αναμεταδίδει ακόμα μονοφωνικά.....

Φέτος έβαλα 9 μηδενικά, τρείς άσσους κλπ κλπ .
Καλύτερα τραγούδια για τα δικά μου γούστα
Γαλλία
Ισλανδία
Εσθονία
Η Νορβηγία άρεσε σε γυναίκες γενικά και τον Υπέρηχα που ξέρουμε τι ακούει :flipout::flipout:
Πάντως κέρδισατο στοίχημα με την γυναίκα μου και την κόρη μου , αφού ο Σάκης ήταν στις θέσεις από 5-10 όπως υποστήριζα εγώ

Με καθαρά ποιοτικά κριτήρια, οι δικές μου ψήφοι μοιράστικαν ως εξής:
1 ψήφος στη MILF από τη Σουηδία.
1 ψήφος στη Barely Legal από την Ισλανδία.
1 ψήφος στην Οριεντάλ από το Βέλγιο... σορρυ Τουρκία ήθελα να πω.
1 ψήφος στο pin up girl από τη Γερμανία.
και
3 ψήφοι στο Ουκρανάϊζερ γιατι τα κάνει ολα και συμφέρει.
Αυτά για φέτος, άντε και του χρόνου να είμαστε καλά.

Πάντως κέρδισατο στοίχημα με την γυναίκα μου και την κόρη μου , αφού ο Σάκης ήταν στις θέσεις από 5-10 όπως υποστήριζα εγώ

Ενώ εκείνες θα τον έφερναν στις θέσεις 1~3 ε;

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Ξεχασα να πω οτι μου αρεσε και η Ισπανιδα...ε συγνωμη το Ισπανικο τραγουδι ηθελα να πω...και παντα με καθαρα ποιοτικα κριτηρια...:2thumb22sup:

Last edited:

Παντως η συμμετοχη των επιτροπων στην ψηφοφορια δεν αλαξε και πολυ τα πραγματα.Οι γειτονιες παλι αλληλοψηφιστηκαν και τελικα τα πραγματα για την Ελλαδα σε αυτον το διαγωνισμο ειναι πολυ δυσκολα.Μονο με ενα πολυ καλο και πολυ διαφορετικο τραγουδι θα κανουμε ξανα κατι.Ειλικρινα ομως εχει νοημα η νικη? Σημασια εχει το νταβαντουρι πριν τον διαγωνισμο και σε αυτο το τομεα φετος τα πηγαμε πολυ καλα.
Κατι που σιγουρα τσαντισε τους Ευρωπαιους ηταν η Ελληνικη σημαια στο τελος της εμφανισης του Σακη,ηταν κατι που θα μπορουσε να ερμηνευθει με διαφορους τροπους.Προσωπικα μου αρεσε αλλα δεν ξερω πως θα το καταλαβαν οι "αποεθνικ" Ευρωπαίοι και κυριως οι "εχθροι" της χωρα μας σε ανατολη-βορρα-δυση (νοτο δεν εχουμε εκτος απο τα ψαρια).

Last edited by a moderator: