Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Ενώ εκείνες θα τον έφερναν στις θέσεις 1~3 ε;

εννοείται. Δυστυχώς το θηλυκό γένος δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι άλλο πράγμα οι κοιλιακοί σε φετες και το χοροπηδηχτό και άλλο το στοιχειωδώς καλό τραγούδι . Αν αυτό το τραγούδι το έλεγε άλλος όχι τόσο ωραίος , δεν θ' ασχολιόταν κανείς μαζί του . Κι αυτό φαίνεται από τις κουτσουμπολίστικες τηλεοπτικές εκπομπές όπου οι παρουσιάστριες είναι γυναίκες και οι οποίες μιλάνε λες και κέρδισε ο Σάκης χθες . Διθύραμβος και λιβάνι .

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Κι αυτό φαίνεται από τις κουτσουμπολίστικες τηλεοπτικές εκπομπές όπου οι παρουσιάστριες είναι γυναίκες και οι οποίες μιλάνε λες και κέρδισε ο Σάκης χθες . Διθύραμβος και λιβάνι .

Πάλι καλά. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις έρχεται το φτυάρι.

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Πάλι καλά. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις έρχεται το φτυάρι.

Δεν θα επικεντρωθούν στον Ρουβά, με αρχηγό την Μπόκωτα πάνε για να χτυπήσουν την ΕΡΤ ......-bye-

Δεν θα επικεντρωθούν στον Ρουβά, με αρχηγό την Μπόκωτα πάνε για να χτυπήσουν την ΕΡΤ ......-bye-

Α, καλά...

Γνωστή συνταγή!-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κ

Η Δάφνη θα διεκδικήσει πλέον να παρουσιάζει μαζί με τον Κώστα Βενετσάνο (:BDGBGDB55::BDGBGDB55:)Ρετρό Φεστιβάλ στά οποία θά πρωταγωνιστούν η Αννα Καλουτά,ο Τώνης Βαβάτσικος ,ο Δώρος Γεωργιάδης και ο Μιχάλης Βιολάρης...:AFADF0::AFADF0:
Αλλως τε η ´κοπέλλα´θεωρεί πώς ´διώχθηκε´πολιτικά..
Πληρωνόταν φυσικά μέ παχυλότατους μισθούς επί χρόνια ,μηνιαίως,μονον για τις 10 μέρες τής Βίζιον και για να παρουσιάζει εκείνο το παιχνίδι μέ τίς κουτρουβάλες.

Δάφνη μήν μασάς.
Πάρε την αφίσσα τού ΤΣΕ και βγέ στον δρόμο...
´Νόμος είναι τό δίκιο τού Εργάτη´.:grandpa::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πει

Η Δάφνη θα διεκδικήσει πλέον να παρουσιάζει μαζί με τον Κώστα Βενετσάνο (:BDGBGDB55:)Ρετρό Φεστιβάλ στά οποία θά πρωταγωνιστούν η Αννα Καλουτά,ο Τώνης Βαβάτσικος ,ο Δώρος Γεωργιάδης και ο Μιχάλης Βιολάρης...:AFADF0::AFADF0:
Αλλως τε η ´κοπέλλα´θεωρεί πώς ´διώχθηκε´πολιτικά..
Πληρωνόταν φυσικά μέ παχυλότατους μισθούς επί χρόνια ,μηνιαίως,μονον για τις 10 μέρες τής Βίζιον και για να παρουσιάζει εκείνο το παιχνίδι μέ τίς κουτρουβάλες.

Δάφνη μήν μασάς.
Πάρε την αφίσσα τού ΤΣΕ και βγέ στον δρόμο...
´Νόμος είναι τό δίκιο τού Εργάτη´.:grandpa::flipout::flipout:

Αυτό που δε θα χωνέψει ποτέ είναι ότι την έδιωξαν μετά από πολλά χρόνια και εμέσως μετά, πήραμε την πρωτιά....:flipout::flipout:

Της κόλλησαν και τη γκαντεμιά...:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Φέτος έβαλα 9 μηδενικά, τρείς άσσους κλπ κλπ .
Καλύτερα τραγούδια για τα δικά μου γούστα
Γαλλία
Ισλανδία
Εσθονία
Η Νορβηγία άρεσε σε γυναίκες γενικά και τον Υπέρηχα που ξέρουμε τι ακούει :flipout::flipout:
Πάντως κέρδισατο στοίχημα με την γυναίκα μου και την κόρη μου , αφού ο Σάκης ήταν στις θέσεις από 5-10 όπως υποστήριζα εγώ

Με εκπλήσσεις
ευχάριστα Ντοκ τελευταία..:grinning-smiley-043
Μήπως ξαφνικά κρυφακούς τα σιντί των Σουηδών μου ,όταν δεν σε βλέπει κανείς?:antlers:

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κ

Ναι,ναι άρχισε αυτό πάλι !!!:argue:

Με το που άνοιξα την τηλεόραση και έκανα ζάπι ,έπεσα στη Λαμπίρη (προφανώς ούτε Κυριακές αναπαύεται) που μαζί με το τημ της ,γλείφανε πατόκορφα την Μπόκοτα ως απόλυτα ειδική (και πόσο μας έλλειψες,και εσύ που τα ήξερες όλα και πότε θα αναλάβεις ξανά ,κλπ).
Και αυτή ως απόλυτα ειδική μιλούσε για το πως ήξερε και ξέρει να προσεγγίζει τις επιτροπές. !!!!
Γι αυτό τόσα χρόνια βαρεθήκαμε να κερδίζουμε..:flipout:

Βοήθειααα, κάποιος..

Φέτος έβαλα 9 μηδενικά, τρείς άσσους κλπ κλπ .
Καλύτερα τραγούδια για τα δικά μου γούστα
Γαλλία
Ισλανδία
Εσθονία
Η Νορβηγία άρεσε σε γυναίκες γενικά και τον Υπέρηχα που ξέρουμε τι ακούει :flipout::flipout:
Πάντως κέρδισατο στοίχημα με την γυναίκα μου και την κόρη μου , αφού ο Σάκης ήταν στις θέσεις από 5-10 όπως υποστήριζα εγώ

μήπως πρέπει να βρώ ένα δικηγόρο ?:grandpa::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πει

Ναι,ναι άρχισε αυτό πάλι !!!:argue:

Με το που άνοιξα την τηλεόραση και έκανα ζάπι ,έπεσα στη Λαμπίρη (προφανώς ούτε Κυριακές αναπαύεται) που μαζί με το τημ της ,γλείφανε πατόκορφα την Μπόκοτα ως απόλυτα ειδική (και πόσο μας έλλειψες,και εσύ που τα ήξερες όλα και πότε θα αναλάβεις ξανά ,κλπ).
Και αυτή ως απόλυτα ειδική μιλούσε για το πως ήξερε και ξέρει να προσεγγίζει τις επιτροπές. !!!!
Γι αυτό τόσα χρόνια βαρεθήκαμε να κερδίζουμε..:flipout:

Βοήθειααα, κάποιος..

Καλά, μη αρχίσω να λέω ιστορίες αγρίων με τη Μπόκοτα και την ΕΡΤ...... δεν το κάνω όμως γιατί θα φάμε καμιά μήνυση !!!!!:flipout::flipout:

Όπως είπε και ο Σπύρος πιο πάνω, το μόνο που έκανε ήταν να βγαίνει στο γυαλί, να πηγαίνει στα πάρτι και γενικώς να σουλατσάρει το πολύ για 15 μέρες.....

Άλλοι έκαναν και κάνουν όλη τη δουλειά, όλο το χρόνο, με την EBU και είναι αυτοί που δεν φαίνονται.....-bye-
-bye-

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Λοιπόν παίδες... για πρώτη φορά στη ζωή μου μάλλον... είδα ολόκληρο το διαγωνισμό :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Τα περισσότερα τραγούδια μου φάνηκαν.....τραγωδίες, με σημαία φυσικά το δικό μας, που ακόμη δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να επιλέχθηκε, έχοντας ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ως εναλλακτική (ακόμα και το βγήκαν τα γίδια στο μαντρί καλύτερο θα'ταν...)

Η Νορβηγία δε μ'άρεσε καθόλου, ακριβώς επειδή ήταν το κατ'εξοχήν "γιουροβιζιονικό", λίγο γλυκούλι, λίγο χαρούμενο, λίγο κάπως... ήταν προφανές ότι θα το'παιρνε...

Ο Σάκης μας... έχει γεράσει πια για να κάνει σαν παρτσακλό στη σκηνή.... και δεν του βγαίνει τόσο καλά όσο παλιότερα... Κρίμα γιατί έχει μια πολύ ωραία φωνή και αν πρόσεχε λίγο την καριέρα του θα μπορούσε να γίνει πολλά παραπάνω από είδωλο για 15χρονα κοριτσάκια...

Τελικά το μόνο που συγκράτησα απ'όλο το πανηγύρι, ήταν η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ Του Αζερμπαϊτζάν, ο Andrew Lloyd Weber να δίνει τον χειρότερο του εαυτό, γράφοντας ωστόσο ένα τραγούδι που αν και κακό, παρέμενε τραγούδι, με αρχή, μέση και τέλος... και το πανηλίθιο παίξιμο του Νορβηγού που κοιτούσε το βιολί του σαν να ήθελε για κάποιο λόγο να το σκοτώσει....

Και εις άλλα!!!!

Λεπον αφου ο Andrew Lloyd Weber και η Patricia δεν τα καταφεραν να κερδισουν (λογω ονοματος) ολα καλα. Ωραιο τραγουδι (και παρουσια βεβαιως βεβαιως) ηταν η Εστονια και η Δανια σαν το πιο "radio friendly". Δυστυχως θα μας πρηξουν το καλοκαιρι με το Αιζερμπαιτζαν.Οσο για την δικια μας υπερ επιτυχια θα μεινουν οι τσιχλες και τα παγωτα στο κιτρινο ψυγειο.

Οποταν τι μενει??? 11 μερες για τους ACDC
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !! Back In Black yeah

Λοιπόν, φαίνεται πως κατοικώ σε διαφορετικό πλανήτη από όλους σας.
Το εγγλέζικο τραγούδι το βρίσκω μακράν το καλλίτερο όλων και ούτε έναν δεν άκουσα να το σχολιάζει!

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Το εγγλέζικο τραγούδι το βρίσκω μακράν το καλλίτερο όλων και ούτε έναν δεν άκουσα να το σχολιάζει!

Κατοικείς, πάντως, πιο κοντά από μένα. Τι να πω και 'γω που μου άρεσε το Γερμανικό που ήρθε τελευταίο......:flipout::flipout:

Δεν πειράζει......και οι έσχατοι έσονται πρώτοι!!!-bye-

Τελικα ομως ολα εχουν την εξηγηση τους,ο Σακης θα κυκλοφορησει cd τη Ρωσια (καποια τραγουδια θα ειναι και στα Ρωσικα). Προφανως καποια υψηλη γνωριμια του θελει αν τον προικισει για τα καλα,ειναι και μπαμπας βλεπετε.

Την κ. Μποκοτα την ακουσα και εγω λιγο,ουτε λιγο ουτε πολυ υποστηριξε οτι οτι εκανε το εκανε για τη προβολη της Ελλαδας και θυσιαστηκε γι αυτο το σκοπο πληρωνοντας ακομα και το κινητο της οταν προωθουσε την Ελληνικη συμμετοχη.

Μα τι θρασος εχει η τυπισσσα? Νομιζει οτι δεν γνωριζουμε πως απο παρουσιαστρια του προγραμματος της ΕΡΤ βρεθηκε υπευθυνη για τη Γιουροβιζιον? Νομιζει δεν γνωριζουμε τις πολιτικες διασυνδεσεις της και ποιος ηταν αυτος που την "προωθουσε"?

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Ε όχι και ούτε έναν ...Για δες εδώ ...Αλλά φαίνεται ήταν πολύ κακό το σχόλιο για να το θυμάσαι :flipout::flipout::flipout: ( γούστα είναι αυτά , μην το πάρει προσωπικά)-bye-

Εγω ...μαλλον κατοικώ σε άλλο ηλιακό σύστημα, αφού μου άρεσε πολύ το ιρλανδέζικο που δεν πέρασε καν στον τελικό!
Απο αυτά που πέρασαν πάντως για πρωτη φορά στα χρονικά βρηκα δίκαιες τις 3 πρωτες θεσεις, αν και θα προτιμούσα την ισλανδέζα πρώτη!

Τελικα ομως ολα εχουν την εξηγηση τους,ο Σακης θα κυκλοφορησει cd τη Ρωσια (καποια τραγουδια θα ειναι και στα Ρωσικα). Προφανως καποια υψηλη γνωριμια του θελει αν τον προικισει για τα καλα,ειναι και μπαμπας βλεπετε.

Την κ. Μποκοτα την ακουσα και εγω λιγο,ουτε λιγο ουτε πολυ υποστηριξε οτι οτι εκανε το εκανε για τη προβολη της Ελλαδας και θυσιαστηκε γι αυτο το σκοπο πληρωνοντας ακομα και το κινητο της οταν προωθουσε την Ελληνικη συμμετοχη.

Μα τι θρασος εχει η τυπισσσα? Νομιζει οτι δεν γνωριζουμε πως απο παρουσιαστρια του προγραμματος της ΕΡΤ βρεθηκε υπευθυνη για τη Γιουροβιζιον? Νομιζει δεν γνωριζουμε τις πολιτικες διασυνδεσεις της και ποιος ηταν αυτος που την "προωθουσε"?

Δεν ήταν ποτέ "υπεύθυνη" για τη Eurovision, υπεύθυνη είναι η Δ/ντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ και είναι αυτή που μιλάει και συναντιέται όλο τον χρόνο με την EBU...
Η Μπόκοτα φορέθηκε με το έτσι θέλω και μόνο για 15 μέρες το χρόνο....