Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Οι διπλανοί μου μου λέγαν πως ενώ ο Λούκας ήταν καλός, η ραπιά τους χάλασε πολύ/QUOTE]
Και εμένα το ραπ κομμάτι δεν μου άρεσε καθόλου.
Ειδικά στον ημιτελικό δεν ακούγονταν.

Δεν περίμενα να πάμε καλύτερα.

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Το μόνο καλό ήταν ότι είναι όμορφο το παληκάρι. Τα άλλα τώρα σοβαρά τα αξιολογείτε; Το τραγούδι με τις διαρκείς κορώνες (αυτό είναι το σημερινό ελληνικό τραγούδι, να σου παίρνει τα αυτιά, μια διαρκής επίδειξη των τραγουδιστών "άξιζα που νίκησα το talent show), η ελληνική εκδοχή του ράπερ με ...ρεντιγκότα, οι κίονες στο παρασκήνιο... αυτά που οι άλλοι έχουν το θράσος και χιούμορ να τα προβάλλουν ως Kitsch, εμείς τα προβάλλουμε σοβαρά ως ...αισθητική πρόταση! Γκλαμουρόβλαχοι.

Χθες, δεν ειδα eurovision...Ηταν καλη?

Oι κιονες δεν ηταν δικη μας προταση...

Μας το προτειναν οι διοργανωτες Γερμανοι (επειδη μαλλον δεν ειχαμε ...προταση ) και το δεχτηκαμε !!

Πως δεν εβαλαν την αφροδιτη με το κωλοδαχτυλο απο εκεινο το εξωφυλλο δηλαδη...

Ο Γαλλος τενορος ηταν εξαιρετικος.
Ηταν και φαβορι, αλλα καταποντιστηκε (καθολου περιεργο για φεστιβαλικη διοργανωση).
Ο Λουκας εκανε την (περιεργη) επληξη αφου στα γκαλοπς (δικαιως) ητανε ουραγος.
Περιμενα να εχουν καλυτερη τυχη Σουηδια, Δανια, Βοσνια, Μ. Βρετανια, Ρουμανια, Σλοβενια (ως αμιγως φεστιβαλικα τραγουδια)
Με εξαιρεση την Ουγγαρεζα τραγουδιστρια που ειχε κατι ποδια σαν του Γαλακτερου (και 37 χρονακια στη πλατη της), τα κοριτσια της διοργανωσης ηταν πολυ ωραια.
Αζερμπαιτζαν, Σλοβενια, Γερμανια, Ισπανια, Λιθουανια,Ουκρανια κουκλες ολες, και συγγνωμη αν ξεχασα καμια.

Oι κιονες δεν ηταν δικη μας προταση...

Μας το προτειναν οι διοργανωτες Γερμανοι (επειδη μαλλον δεν ειχαμε ...προταση ) και το δεχτηκαμε !!

Πως δεν εβαλαν την αφροδιτη με το κωλοδαχτυλο απο εκεινο το εξωφυλλο δηλαδη...

Καλά πλάκα κάνουμε;

Κανονικά εάν είχαμε @@ και χιούμορ έπρεπε να βρούμε τραγούδι και θεματικό σκηνικό από debtor's prison :fahne90:

http://www.youtube.com/watch?v=Id6BuMslI8g

Η καλύτερη σκηνική παρουσία μακράν κατά τη γνώμη μου. Αν βάζανε και κανενα μινι κούπερ στο πλατώ (από τα ορίτζιναλ, όχι τα γερμανικά της BMW) θα μιλάγαμε για κανονική time capsule...

Τελικα ποιος βγηκε πρωτος?

Α και πολλά μπράβο στον Γερμανό σκηνοθέτη της Σερβικής παρουσίασης. Τα καδραρισματα και οι κινήσεις σούπερ τέλειες!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Id6BuMslI8g

Η καλύτερη σκηνική παρουσία μακράν κατά τη γνώμη μου. Αν βάζανε και κανενα μινι κούπερ στο πλατώ (από τα ορίτζιναλ, όχι τα γερμανικά της BMW) θα μιλάγαμε για κανονική time capsule...

+1000

Μου άρεσε το η lena meyer και το τραγούδι της. Ίσως, πάντα κατά την άποψή μου, το πιο σοβαρό στην χθεσινή εκδήλωση.
Με απογπήτευσε δε η Ιταλία που μετά από τόσα χρόνια εμφανίστηκεε τέτοιο αίσχος.....

Ενα πολύ καλό ποπάκι από τη χώρα της Αζίζα Μουσταφά Ζαντέ...

Α,πολυ ωραιο τραγουδακι οντως.Πολυ συμπαθητικο και ομορφο.

Μου άρεσε το η lena meyer και το τραγούδι της. Ίσως, πάντα κατά την άποψή μου, το πιο σοβαρό στην χθεσινή εκδήλωση.
Με απογπήτευσε δε η Ιταλία που μετά από τόσα χρόνια εμφανίστηκεε τέτοιο αίσχος.....

Ε όχι και αίσχος. ΟΚ το τι μας αρέσει προσωπικά ειναι και θέμα στυλ, αλλά γι αυτό που ήθελε να είναι το Ιταλικό ήταν μια χαρά, έως και σπουδαίο μη σου πω...

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Πάντως ρε Φώτη, μας τα έκανες ΝΑ (:D) με το Σέρβικο. Νταξ, καλό ήταν.
Για μια φορά ακόμα, το κοινό αποφάσισε σωστά και έβγαλε νικητή το καλύτερο τραγούδι με βάση το τι είναι και που απευθύνεται ο διαγωνισμός.

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Πάντως ρε Φώτη, μας τα έκανες ΝΑ (:D) με το Σέρβικο. Νταξ, καλό ήταν.
Για μια φορά ακόμα, το κοινό αποφάσισε σωστά και έβγαλε νικητή το καλύτερο τραγούδι με βάση το τι είναι και που απευθύνεται ο διαγωνισμός.

Καιρό έχει να με ενθουσιάσει τόσο ενα τραγούδι (η performance μαλλον) στη Eurovision. Από το 2004 και τους Athena με το For real το οποίο ακόμα ομολογώ πως έχω σε cd στο αμάξι.

Συμφωνώ όμως απόλυτα στο σχόλιο που κάνεις για το νικητή.

Τελικά...υποκλίθηκα στον υιό χτες! Του έστειλα με εμαιηλ να ακούσει το γαλλικό που μου ειχε αρέσει και το έδιναν για φαβορί τα πρακτορεία στοιχημάτων και μου ανταπάντησε με λινκ για το Αζερμπατζιανό, λέγοντας απλά "εγω αυτό βλέπω να κερδίζει"! Ο κουμπάρος που ειναι φανατικός του στοιχήματος ωρύεται γιατι το παιδί δεν παίζει στοίχημα!

Ο Γαλλος τενορος ηταν εξαιρετικος.

διαφωνω , ο "τενορος" ηταν χαλια, δεν παταγε σε καιμια νοτα , ηταν φαλτσος, και δεν ηταν καν τενορος αν μπορεις να ξεχωρισεις τις φωνες . Ενας "βρωμικος" βαρυτονος ηταν. Μην παρασυρομαστε απο τα media ο "τενορος" και Η φωναρα!!!

Τελικά...υποκλίθηκα στον υιό χτες! Του έστειλα με εμαιηλ να ακούσει το γαλλικό που μου ειχε αρέσει και το έδιναν για φαβορί τα πρακτορεία στοιχημάτων ...

στοιχιματικη απατη ηταν το γαλλικο