Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

σχετικα με την ελληνικη συμμετοχη , το ελληνικο μερος ηταν καλο , το R'n'B δεν μου αρεσε. Ηταν μια καλη γενναια στροφη προς τον ελληνικο ηχο το ζειμπεικικο, το οποιο ομως ειναι δυσκολος ηχος και πολλοι δυτικοι λαοι δεν μπορουν καν τον κατονοησουν τον ρυθμο στα 9/8. Πιστευω αν καποια στιγμη παμε με ενα καθαρα παραδοσιακο κομματι με αυτο το concept πιθανον να σαρωναμε, και αν δεν σαρωναμε τουλαχιστον θα καναμε την καυλα μας και θα βγαιναμε με καθαρα ελληνικο στιχο (οπως κανει χρονια πετυχυμενα η Σερβια) και μουσικη
http://www.youtube.com/watch?v=nTzQijhmueg

οκ yperion καλα τα κομματια που εβαλες αλλα δεν εχουν καποια εθνικη ταυτοτητα, θα μπορουσε να ηταν απο οποιαδηποτε αγγλοφωνη χωρα της ευρωπης. Εγω μιλαω για κατι αλλο

Οταν πας στην Eurovison ειτε πας για την "Εθνικη ταυτοτητα" και πατωνεις ειτε πας με "Αγγλικο" ποπ τραγουδι και αν ειναι καλο κερδιζεις.

Πρεπει να αποφασιζουμε καποια στιγμη τι θελουμε απο τα δυο και να μην στελνουμε ζειμπεκικα με ραπ.

Οταν πας στην Eurovison ειτε πας για την "Εθνικη ταυτοτητα" και πατωνεις ειτε πας με "Αγγλικο" ποπ τραγουδι και αν ειναι καλο κερδιζεις.

Πρεπει να αποφασιζουμε καποια στιγμη τι θελουμε απο τα δυο και να μην στελνουμε ζειμπεκικα με ραπ.

τι στυλ τραγουδιου κατα την γνωμη μου πρεπει να στελνουμε το ειπα πριν-bye-

To μόνο τραγούδι που μου άρεσε, ήταν το Ιταλικό, είχε αληθινή μουσική.

Εννοείται μου άρεσε και η Γαλλική συμμετοχή που ήταν εκτός κλίματος eurovision, σοβαρή σεμνή και με ταλαντούχο ερμηνευτή κι αυτό στα Ιταλικά.

Όλα τα άλλα αδιάφορα, τώρα από γκομενάκια είχε καλά, ψηφίζω Σλοβενία.

Εννοείται μου άρεσε και η Γαλλική συμμετοχή που ήταν εκτός κλίματος eurovision, σοβαρή σεμνή και με ταλαντούχο ερμηνευτή κι αυτό στα Ιταλικά.

καλα τι σας αρεσε απο τον γαλλο ? επειδη ηταν ντεμεκ κουλτουρα? ελεος !!! το οτι ηταν θεοφαλτσος και δεν πατουσε στις νοτες το ειδε κανεις? το οτι δεν ηταν καν τενορος που μας λανσαριζοταν ? μην ακουμε "οπερατικη " και ψαρωνουμε. Προφανως φιλε μου θα πρεπει να εισαι φαν και του "τενορου" Φραγκουλη. Σωστα?

Η παρουσία μας ήταν Γ.Τ.Π. (Για Την Πίστα)

ΓΤΠΚ εννοείς.
Για την πίστα κατευθείαν :BDGBGDB55:
Παραλείψαμε να βγάλουμε και έναν καθαρόαιμο σκύλο να αλυχτάει μετά τον ελαφρολαϊκό νεανία, για να ολοκληρωθεί το κόνσεπτ.

Η Κυπρος ειχε πολυ πιο "Ελληνικο" τραγουδι απο το δικο μας.

Μάλλον εμείς πιο κυπριακό από το δικό τους. Αφού όλο Κυπρίους στέλνουμε.

καλα τι σας αρεσε απο τον γαλλο ? επειδη ηταν ντεμεκ κουλτουρα? ελεος !!! το οτι ηταν θεοφαλτσος και δεν πατουσε στις νοτες το ειδε κανεις? το οτι δεν ηταν καν τενορος που μας λανσαριζοταν ? μην ακουμε "οπερατικη " και ψαρωνουμε. Προφανως φιλε μου θα πρεπει να εισαι φαν και του "τενορου" Φραγκουλη. Σωστα?

Α γειά σου! Είμασταν χτες μέσα στο στούντιο και ολοι σκηνοθέτες παραγωγοί παρατρεχάμενοι λέγανε τι θεός και τι άσμα και αλλα τετοια. Σε μια στιγμή κοιταζόμαστε με τον ηχολήπτη και οι δύο είπαμε ταυτόχρονα ο ένας στον άλλο "φάλτσος δεν ήταν;"

ΓΤΠΚ εννοείς.
Για την πίστα κατευθείαν :BDGBGDB55:
Παραλείψαμε να βγάλουμε και έναν καθαρόαιμο σκύλο να αλυχτάει μετά τον ελαφρολαϊκό νεανία, για να ολοκληρωθεί το κόνσεπτ.

Σατανά...:ernaehrung004:

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Νταξει υπερ ευρωπαίοι όλοι, κουλάρετε λίγο.
Και Χατζιδακι να στέλναμε ,πάλι τα @@ τους θα μας δίνανε.

Το παλληκάρι πήγε μόνο του,χωρίς κανένα προμο,χωρίς ένα στοιχειώδες βιντεοκλίπ και με όλους εναντίων του και στάθηκε άξιος στην ερμηνεία του και στο στήσιμό του.
Εγώ γούσταρα και τους κίονες και τα γαλανά χρώματα.
Σιγά την ντροπή..

Το περσινό τσίρκουλο με το ΟΠΑ ή το Yassou Maria δεν σας είδα να τα σχολιάζετε δυσμενώς.Προφανώς ντρεπόμαστε για τους "λαϊκούς" χορούς μας.
Πολύ καλύτερη η συμμετοχή μας από πολλές άλλες χρονιές.
Α, Και μην ακούσω για συμμαχίες.
Μόνο η Κύπρος μας έδωσε δωδεκάρι μέσω γιουχαϊσμάτων,ενώ άλλες όμορες χώρες που αλληλοψηφίζονται,θεωρούνται νορμάλ.
Ούστ !!!
Αυτοί είναι χειρότεροι βλάχοι από εμάς,σε πολλά.

Το μήνυμα δε,ειδικά απ τις Μεγάλες χώρες ήταν σαφέστατο:
"Πού πάτε βρε ψωρύλοι,εδώ σας βάζουμε δεύτερο μνημόνιο και σας τα παίρνουμε χοντρά, μού θέλετε και διοργάνωση του χρόνου??"
Και εμείς σαν αιώνιοι γλείφτες,το 12άρι μας στη μαμά Γαλλία η οποία και μας έφτυσε κανονικά..

Η Ιταλία ευχάριστη έκπληξη αλλά με χάλασε που το μισό τραγούδι ήταν στα αγγλικά.Το Ιταλικό τραγούδι ,είναι.. Ιταλικό λόγω γλώσσας.
Δυστυχώς η παγκοσμιοποίηση έκανε την Γερμανία να μιλάει Αγγλικά,την Ιταλία το ίδιο, την Ελβετία (με τρείς άλλες γλώσσες) το ίδιο και πάει λέγοντας.
Σόρρυ επίσης αλλά καμμια σχέση η Λένα με την ΜΠιόρκ (κάπου ειπώθηκε).
Η Μπιόρκ έχει φωνή ενώ η Λένα μόνο πρόζα και πόζα.

Κατά τα λοιπά, μακράν η πιό βαρετή Eurovision ever.
Πρώτη φορά σκυλοβαρεθήκαμε όλοι στο σπίτι.
23 μ@λ@κίες, η μία μετά την άλλη (εξαιρώ το δικό μας και κανα δυό άλλα),σε σημείο να θές να τα ομολογήσεις όλα!
Και τσιρίδες,πολλές τσιρίδες βρε παιδιά.
Ολο ουρλιχτά ήταν ,ειδικά οι γυναίκες ξελαρυγγιάζονταν κανονικά !(με εξαίρεση την Λένα φυσικά που,αν και δεν την πάω,ωστόσο την παραδέχτηκα.)

Και το αποτέλεσμα είναι να βγεί πρώτο ένα κρυόκ@λο,ξενέρωτο ,βαρετό και μονότονο τραγουδάκι ,που αύριο το ξεχνάς, και που το γράψανε....Σουηδοί.:BDBDG54:

Καιρός να τα μαζέψουμε και να πάμε παρακάτω,όπως έκανε η Ιταλία τόσα χρόνια.

Α, και ναί: Την έχει η ψυχή μου την Φωτιά..

Βαράτε τώρα !

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Το περσινό τσίρκουλο με το ΟΠΑ ή το Yassou Maria δεν σας είδα να τα σχολιάζετε δυσμενώς.

Ε με αδικείς τώρα... Ολόκληρο καραγκιοζιλίκι σου είχα ανεβάσει, το ξέχασες;

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Εμενα μ αρεσε το Γερμανικο κομματι, το οποιο δεν ειχε καμια σχεση με την eurovision φυσικα.
Και η Λένα ήταν super. Το παιχνιδι με την κάμερα και οι σεξυ πόζες που έπαιρνε, χαιρόμουν να την βλεπω.
Της Ιταλιας δεν μ αρεσε γιατι δεν μ αρεσει η τζαζ.
Πιστευω οτι τους ψηφους τους πήρε επειδη ελειπε τοσο καιρο απο την Eurovision

Εμένα μου έκανε εντύπωση το γιουχαισμα που φάγαμε επειδή πήραμε το δωδεκαρι απο την Κύπρο, αλλα ακόμη και ένα 8αρακι απο την ΒΟυλγαρια αν θυμάμαι καλα και γενικά σε κάθε μεγάλο βαθμό που παίρναμε..
Η παρουσιάστρια σε κάποια στιγμή είπε ότι δεν πρεπει να τους άρεσε καθόλου το τραγούδι της Ελλάδας γιατί μας γιουχαρουν συνέχεια.

Κατα τ´αλλα όλες οι σκανδιαβικες χώρες που ψηφιζονται μεταξύ τους, οι πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, οι πρώην γιουγκο, οι βόρειες χώρες, μέχρι η Πορτογαλία την Ισπανία η πολωνια την λιθουανια και παει λέγωντας ...όλα καλα!
Έχει αρχίσει πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και υπάρχει τέτοιο μίσος;
Να πάρουμε τα όπλα;

Η πλάκα είναι ότι πήραμε και δωδεκαρι απο την Γερμανία και έπεσε μια σχετική ησυχία στο στάδιο...σου λέει να γιουχαρουμε τους εαυτούς μας τώρα...τι να κάνουμε..

Last edited:

Προσωπικά, το ότι δεν έχω σχολιάσει δυσμενώς κατά καιρούς τις διάφορες συμμετοχές μας οφείλεται σε ότι:

- γενικά δεν βλέπω Eurovision. Την θεωρώ αστεία σαν θεσμό και αδιάφορη μουσικά. Φέτος έτυχε και την είδα, μιας και έπαιζε σε HD και βρισκόμουν και με παρέα που γούσταρε να τη δει.

- έλλειψη χρόνου. Αν καθόμουν και γκρίνιαζα ξεχωριστά για κάθε κομμάτι που δεν μου άρεσε, δεν θα έκανα τίποτε άλλο.. :D

Όσο αφορά το αποτέλεσμα, με ξάφνιασε η άνοδος της Ιταλίας. Το κομμάτι τους ενώ δεν ήταν κακό, ήταν τόσο εκτός πνεύματος που δεν καταλαβαίνω γιατί το ψήφισε κόσμος. Άσε που η όλη ιδέα των Ιταλών να το κάνουν Νέα Ορλεάνη στη Eurovision μου κάθεται πολύ περίεργα.. Είστε Ιταλοί ρεεεεε! :D

Weirdest comeback ever.. :p

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Εμένα μου έκανε εντύπωση το γιουχαισμα που φάγαμε επειδή πήραμε το δωδεκαρι απο την Κύπρο, αλλα ακόμη και ένα 8αρακι απο την ΒΟυλγαρια αν θυμάμαι καλα και γενικά σε κάθε μεγάλο βαθμό που παίρναμε..
Η παρουσιάστρια σε κάποια στιγμή είπε ότι δεν πρεπει να τους άρεσε καθόλου το τραγούδι της Ελλάδας γιατί μας γιουχαρουν συνέχεια.

Κατα τ´αλλα όλες οι σκανδιαβικες χώρες που ψηφιζονται μεταξύ τους, οι πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, οι πρώην γιουγκο, οι βόρειες χώρες, μέχρι η Πορτογαλία την Ισπανία η πολωνια την λιθουανια και παει λέγωντας ...όλα καλα!
Έχει αρχίσει πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και υπάρχει τέτοιο μίσος;
Να πάρουμε τα όπλα;

Η πλάκα είναι ότι πήραμε και δωδεκαρι απο την Γερμανία και έπεσε μια σχετική ησυχία στο στάδιο...σου λέει να γιουχαρουμε τους εαυτούς μας τώρα...τι να κάνουμε..

Σόρρυ,10άρι μας έδωκαν.
Το μόνο 12 που πήραμε φέτος ήταν της Κύπρου.
Ούτε η Αλβανία,ούτε η Βουλγαρία.

Κατά τα λοιπά συμφωνώ.

Για τον πόλεμο Ελλάδας Γερμανίας, να σου θυμίσω το πώς μας θεωρούν εκεί και το τι ´´εχουν γράψει και πεί κατά καιρούς,τα δικά τους Media.
Μας θεωρούν σχεδόν υπαίτιους για όλα τα δεινά της Ευρώπης..:ADFADF1: