Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

πάντως η σκληράδα-ψηφιακίλα στον ήχο υπήρχε διάχυτη σε μένα. Δεν ξέρω αν ήταν κουσούρι της hdmi cec σύνδεσης ή θέμα μετάδοσης. Επίσης ο ήχος ήταν δικάναλος.

Σαν euro, συμμετείχαν οι χώρες, οπότε είμαστε ok.
Σαν -vision ήταν πάρα πολύ καλή.
Οπότε γιατί γκρινιάζετε; :p
Φέτος για πρώτη φορά, εκτός από το να την ακούω (από άλλο δωμάτιο θέλω δεν θέλω), είδα και αρκετά πράγματα γιατί ήταν ανοιχτή η τηλεόραση στο δωμάτιο που καθόμουν.
Στο mute άξιζε περισσότερο σαν διοργάνωση.
Αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιες στιγμές άκουσα πολύ καλύτερα τραγούδια από αυτό που βγήκε, από το οποίο θυμάμαι μόνο το μούσι.
Σε γενικό επίπεδο, αν ήταν έτσι η μουσική δεν θα είχα στερεοφωνικό.

Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

ακόμα να την καταργήσουν αυτήν την μαλακία..

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Είναι πάντως ενδιαφέρον το ότι οι Πολωνές χαρακτηρίστηκαν από πολλούς π@υτάν3ς, αν κάποιος έβγαινε στη σκηνή με το π@π@ρι απ' έξω και το κουνούσε θα χαρακτηριζόταν σεξιστής/φαλοκράτης, ενώ ο/η "Δεν ξέρω/Δεν απαντώ" αποθεώθηκε.

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή που ξεχωρίζει τα πράγματα. Η προσβολή του δημόσιου αισθήματος για σεξιστικά θέματα περιορίζεται στην δημόσια επίδειξη των γεννητικών οργάνων του πωπού και του γυναικείου στήθους.
Για την προσβολή της νοημοσύνης μας και την προκλητική διαφήμιση του τρίτου φίλου (καθόλα σεβαστού απο μένα, όταν δεν είναι κυρίαρχο στον αυτοπροσδιορισμό του ατόμου) δεν υπάρχει σχετική νομοθεσία - μη κοινωνική ανοχή.
για πολλούς είναι μάλιστα και αστείο το όλο θέμα...

Μου θυμίζει τις προ 30ετίας εκδηλώσεις φεμινισμού και ίδρυση συλλόγων για την προώθηση της ισότητας των φίλων,,,

+++
Ευτυχώς φέτος δεν είδα/άκουσα γουροβίσιον... αλλά τις φωτό της μουσάτης δεν τις γλίτωσα απο τα media...

Λογικό να χρησιμοποιούνται δημοφιλείς ήχοι από software synths, europop drummachines και τέτοια. Show είναι και πάλι καλά να λέμε. Στην ουσία είναι σαν να μαλώνω την 11χρονη κόρη μου γιατί ακούει την Beyonce ή Katty Perry. Έχει κανένα νόημα αυτό; Και εγώ μικρός madonna, samanta fox και pet shop boys άκουγα. Το μυαλό ενός σαραντάρη πρέπει να είναι ανοιχτό. Το θέμα είναι να παίζουμε με τα μικρά να τα μαθαίνουμε σιγά σιγά, τι είναι μπαλάντα, τι είναι dance, τι είναι country music, κάθε πράγμα έχει την αξία του, ακόμα και το eurovision contest, δεν κάνουμε τάχα πως δεν υπάρχει, και είναι τόσο μα τόσο χάσιμο χρόνου, για να το απαξιώνουμε λέγοντας άλλος το είδε και το άκουσε από άλλο δωμάτιο, άλλος ότι είδε την τάδε ταινία την ώρα που μεταδιδόταν το contest. Δηλαδή τι δείχνουν όλα αυτά;

Last edited:

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή που ξεχωρίζει τα πράγματα. Η προσβολή του δημόσιου αισθήματος για σεξιστικά θέματα περιορίζεται στην δημόσια επίδειξη των γεννητικών οργάνων του πωπού και του γυναικείου στήθους.

Δηλαδή το να τα δείχνουν σε διαφημίσεις, ειδήσεις, εκπομπές της πλάκας κλπ δεν υπάρχει θέμα.
Στη Eurovision χαρακτηρίζονται ως π@υτ@νες γιατί το ήθος εκεί είναι σε υψηλό επίπεδο. :p
Άλλωστε, όταν βλέπω τη δίμετρη με ανοιχτά τα πόδια να κάνει πεολειχία σε ένα παγωτό, τρέχω στο περίπτερο γιατί το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι είναι νόστιμο!

Το θέμα είναι να παίζουμε με τα μικρά να τα μαθαίνουμε σιγά σιγά, τι είναι μπαλάντα, τι είναι dance, τι είναι country music, κάθε πράγμα έχει την αξία του, ακόμα και το eurovision contest...

Άμα περιμένεις φίλε μου να μάθει το παιδί σου τι είναι η μουσική από τις 2-3 ώρες που διαρκεί η Eurovision μια φορά το χρόνο, το έχεις χάσει το παιχνίδι...

Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Δηλαδή τι δείχνουν όλα αυτά;

Ότι δεν είναι της αισθητικής μας ως θέαμα και ακουσμα όλο αυτό το πανηγυράκι.

Για μένα καλώς γίνεται, είναι μια εκδήλωση συνεύρεσης της νεολαίας.
Δεν μπορούν να μπουν κανόνες για το ποια τραγούδια/καλλιτέχνες θα στείλει κάθε χώρα.

Απο εκεί και πέρα είναι και επιλογή μας, όσων δεν θέλουν απλά να μην το παρακολουθούν, έτσι δεν είναι?

Last edited:
Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Δηλαδή το να τα δείχνουν σε διαφημίσεις, ειδήσεις, εκπομπές της πλάκας κλπ δεν υπάρχει θέμα.
Στη Eurovision χαρακτηρίζονται ως π@υτ@νες γιατί το ήθος εκεί είναι σε υψηλό επίπεδο. :p
Άλλωστε, όταν βλέπω τη δίμετρη με ανοιχτά τα πόδια να κάνει πεολειχία σε ένα παγωτό, τρέχω στο περίπτερο γιατί το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι είναι νόστιμο!

Φυσικά και στην τηλεόραση αυτά γίνονται και χειρότερα!
Άλλωστε απο την τηλεόραση περνάν πρώτα οι τάσεις και μετά σε όλα τα άλλα.
Φυσικά και η γουροβισιον τηλεόραση είναι, έτσι? Μη το ξεχνάμε αυτό.

+++
Αλίμονο στους γονείς, που όντας ελλιπούς παιδείας καλούμαστε να εξηγήσουμε στα παιδιά μας τι σημαίνουν όλα αυτά...

O Παύλος Η. Αγιαννίδης τα λέει όλα και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

"...Αυτό όμως είναι η Γιουροβίζιον. Ταμπλό βιβάν στο οποίο παίζονται πρώτα οικονομικά, έπειτα πολιτικά παιχνίδια, έχθρες και συμμαχίες και στη συνέχεια ένα θέατρο πρόκλησης εντυπώσεων, παρά μουσικό. Η συζήτηση για την Κοντσίτα δεν ανέβασε μόνο κατά σχεδόν 2.000.000 χτυπήματα τις θεάσεις του βιντεοκλίπ της στο YouTube μέσα σε μόλις μία ημέρα. Προκάλεσε και διαδηλώσεις ακραίων αντιομοφυλοφιλικών οργανώσεων στη Ρωσία - όπου ισχύει ο νέος ομοφοβικός νόμος που έχει βρει αντίθετη τη διεθνή κοινότητα - και στη «φίλη» της Λευκορωσία, που (τι παράξενο!) βρέθηκε στον τελικό και αντάλλαξε αβρότητες και μπόλικους βαθμούς με τη Ρωσία...."

Πηγή tanea.gr

Re: Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικ

Ότι δεν είναι της αισθητικής μας ως θέαμα και ακουσμα όλο αυτό το πανηγυράκι.

Ή ότι μέσα σε μία οικογένεια δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα... :p

Αλίμονο στους γονείς, που όντας ελλιπούς παιδείας καλούμαστε να εξηγήσουμε στα παιδιά μας τι σημαίνουν όλα αυτά...

Το κακό είναι ότι όλα αυτά (και δεν μιλάω μόνο για τη eurovision) δημιουργούν πρότυπα στα παιδιά.
Όταν όλοι οι "επιτυχημένοι" που λανσάρει η τηλεόραση έχουν συγκεκριμένο look, σωματότυπο, συμπεριφορά, τι περιμένεις να βάλει στο μυαλό του;

Το κακό είναι ότι όλα αυτά (και δεν μιλάω μόνο για τη eurovision) δημιουργούν πρότυπα στα παιδιά.
Όταν όλοι οι "επιτυχημένοι" που λανσάρει η τηλεόραση έχουν συγκεκριμένο look, σωματότυπο, συμπεριφορά, τι περιμένεις να βάλει στο μυαλό του;

Γι αυτό και είπα αλίμονο...

Προσωπικά δηλώνω ανίκανος να εξηγήσω στο παιδί μου, ή τουλάχιστον δεν νοιώθω σίγουρος γι αυτό που θέλω να του πω...

Φίλε Tzimisce απομόνωσες μια φράση λες και εγώ συντονίστηκα στην eurovision, για να μάθει το παιδί μουσική.....
Δεν θα του κλείσω την τηλεόραση κιόλας... Φυσικά και θα προσπαθώ να παίζω ποιοτικά τραγούδια στο αυτοκίνητο και στο σπίτι. Ποιοτικά εννοώ και PetShopBoys.....

Αλλά τι νόημα έχει να έρθει κάποιος στον νήμα της eurovision και να γράψει. Την είδα με το ζόρι από το άλλο δωμάτιο επειδή την έβλεπαν οι άλλοι.

Δεν την είδα και είδα την τάδε ταινία.

Δηλαδή γράφω εγώ. Φέτος είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί έφαγα ένα καταπληκτικό τιραμισού και δεν είδα την eurovision, ή την ώρα που έπαιζε εurovision είχα ευτυχώς κλειστή την τηλεόραση και έκανα καταπληκτικό sex.

Σαν να πας στο νήμα του άλλου που λέει τι ήχο είχε ο ενισχυτής; Α εγώ εκείνη την ώρα ήμουν έξω στο μπαλκόνι και διάβαζα ένα βιβλίο, αλλά άκουσα ότι είπαν οι άλλοι ότι είχε πολλές μεσαίες....

Πάντως είναι αστείο να λένε οι περισσότεροι εγώ δεν είδα eurovision, στο νήμα Eurovision, τι μας άρεσε;

Last edited:

GAY FRIENDLY ....

gay-friendly.gif

(τουλαχιστον, στο gifακι ειναι "ολοι" ξυρισμενοι :p)

Last edited:

Αλλά τι νόημα έχει να έρθει κάποιος στον νήμα της eurovision και να γράψει. Την είδα με το ζόρι από το άλλο δωμάτιο επειδή την έβλεπαν οι άλλοι.

Φίλε μου, απομονώνω συγκεκριμένη φράση για να απαντήσω σε αυτή.
Στις άλλες, ή θεωρώ ότι δεν απευθύνεται σε εμένα ή μπορεί και να συμφωνώ. :smile:
Επειδή εγώ έγραψα ότι συνήθως την ακούω από άλλο δωμάτιο αλλά φέτος είχα την τηλεόραση στο δωμάτιο που ήμουν, εξηγώ σε παραπάνω post ότι το οπτικό κομμάτι, τουλάχιστον φέτος, ήταν πάρα πολύ καλό.
Τα τραγούδια μέτρια εως αδιάφορα.
Άλλες χρονιές είχαν κατέβει καλύτερα τραγούδια αλλά το οπτικό κομμάτι με άφηνε αδιάφορο.

GAY FRIENDLY ....

gay-friendly.gif

(τουλαχιστον, στο gifακι ειναι "ολοι" ξυρισμενοι :p)

Δεν ξέρω αν είναι ξυρισμένοι...ακαλιμπράριστοι πάντως σίγουρα...ειδικά ο κίτρινος!!:D

Εγώ όπως είπα και σε προηγούμενο post, είδα την μετάδοση γιατί ήθελα να δω τα εφέ, το πως κινούνται οι κάμερες, τα steadycam, και όλη αυτή την τεχνολογία και τη σκηνοθεσία. Για την μουσική, είναι easylistening τραγούδια με απλές μελωδίες, και εύκολους ρυθμούς που προσπαθούν να φτιάξουν την διάθεση. Στην ουσία από μουσικής πλευράς μέτρια πράγματα, με μερικές εξαιρέσεις. Όπως πάντα δίνεται έμφαση στις αξιοπερίεργες εμφανίσεις.

Η μουσική είναι επιπέδου ενός εμπορικού ραδιοφώνου, ή μιας απλής καφετέριας, χωρίς πολλές αξιώσεις.

Μεγάλη εντύπωση μου έκανε πως σκηνοθετικά κατάφεραν σε όλο το show, να εξαφανίσουν από την μετάδοση τους γερανούς και τους χειριστές των steadycam. Aπλά κορυφαία σκηνοθεσία.

Σχετικα με τη διοργανωση: Χρονο με το χρονο, οδευει ολοταχως προς την απολυτη ξεφτιλα και το απολυτο κιτς!
Σχετικα με την Ελληνικη συμμετοχη: Ενα σαχλοτραγουδο, καταλληλο μονο για τη διασκεδαση νηπιων!
Χαρακτηριστικη η αποψη της ηλικιωμενης μητερας μου (με την οποια συντασσομαι 100%):
Πιδακι μ´, τραγουδ´ειν´αυτο ή τσιρκου?
Τι κλοτσαμπδαν´ ετσ´ αυτοι, σαν τα καλκαντζουρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:marchmellow:

Μεγάλη εντύπωση μου έκανε πως σκηνοθετικά κατάφεραν σε όλο το show, να εξαφανίσουν από την μετάδοση τους γερανούς και τους χειριστές των steadycam. Aπλά κορυφαία σκηνοθεσία.

Για τη σκηνοθεσία θα συμφωνήσω.
Για το επίπεδο θα έλεγα πιο κάτω...
Όχι σε ραδιόφωνο, αλλά ακόμη και σε Super Market ακούς καλύτερη μουσική.
Τα φετινά τραγούδια θυμίζαν μουσική υπόκρουση του Jumbo.

Πιδακι μ´, τραγουδ´ειν´αυτο ή τσιρκου?

Εμ... Είδε η γυναίκα και τη γυναίκα με το μούσι, θέλει πολύ για να το παρεξηγήσει;

την επομενη φορα οι τυποι με το ταμπολινο να κανουν τριπλη περιστροφη (αλα Λουγκανη)
μπας και μπουμε στην 10 αδα.....