Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Πάντως για καλό και για κακό, οι δημοσιογράφοι που της παίρνουν συνέντευξη ας κάθονται με την πλάτη στον τοίχο... δεν βλάπτει...

Re: Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θε

Εγώ προτείνω να τους κάνουν αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού εξέταση ντόπινγκ. Μου φαίνεται ότι η νικήτρια σα να έπαιρνε τεστοστερόνη....

Δεν επαιρνε.....παραγωγος ειναι

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Ρε havoc, πήγα να πέσω από την καρέκλα μου πρωινιάτικα! :flipout:

Eπειδή πέρα από το κύριο μενού της EUROVISION , που είναι ο τζερτζελές με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις των αοιδών, υπάρχει και η άλλη όψη που ακούει στο όνομα οργάνωση-φωτισμός -ήχος, σε ότι αφορά την εικόνα και των φωτισμό που φέτος, αλλά εδώ και πολλά χρόνια αναλαμβάνει η BARCO, με τα συστήματά της.
Πιο συγκεκριμένα Ο ημιτελικός και ο τελικός του 52ου Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision μεταδόθηκε απευθείας σε 42 χώρες από την Φιλανδική YLE και οι διοργανωτές υποσχέθηκαν στους θεατές ότι θα απολαύσουν την πιο θεαματική σκηνή που έχει ποτέ σχεδιαστεί, υπόσχεση που τελικά πραγματοποιήθηκε. Στη σκηνή, που πραγματικά σου έκοβε την ανάσα, ο σχεδιαστής του show Mikki Kunttu τοποθέτησε περισσότερα από 200 τ.μ. του ολοκαίνουριου MiTRIX LED screen, 125 τ.μ. εξαιρετικής φωτεινότητας OLite 510 LED modules and τρία ψηφιακά προβολικά SLM R12+.

Η «Κόμπρα», αυτή ήταν η ονομασία της γιγαντιαίας καμπυλωτής οθόνης που βρίσκονταν ενσωματωμένη με το σκηνικά, υψώνονταν 9,5 μέτρα πίσω από την σκηνή και επεκτείνονταν έως και μέσα στο στις θέσεις των θεατών, δημιουργώντας έναν κινούμενο στενό διάδρομο που έδινε την αίσθηση ότι η σκηνή «ζωντάνευε ολόκληρη» μέσα από παλλόμενα video και καταιγιστικά εφφέ φωτισμού. Επιπλέον, περιμετρικά τοποθετημένος γύρω από την σκηνή, ήταν ο τοίχος LED backdrop μήκους 30 και ύψους 6,5 μέτρων, αποτελούμενος από περισσότερα από 200 τ.μ. MiTRIX, το νέο διάφανο σύστημα LED της Barco.

Τα MiTRIX LED screens επιλέχτηκαν από τους σχεδιαστές για το ελάχιστο βάρος τους, την ευκολία ανάρτησής τους και για το χαρακτηριστικό της διαφάνειας που διαθέτουν που επέτρεψε την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων xenon beams της Syncrolite που είχαν τοποθετηθεί από πίσω, μια μοναδική συνεργία που έδωσε σε όλο το σκηνικό απίστευτο βάθος. Μάλιστα μερικές φορές όταν τα MiTRIX LED screens δεν έπαιζαν περιεχόμενο, η σκηνή φάνταζε ως αόρατη δημιουργώντας ένα διαφορετικό σκηνικό. Επίσης το πρωτοποριακό ταίριασμα συστημάτων με χαμηλή και υψηλή ανάλυση επέτρεπαν την χρησιμοποίηση μεμονωμένων ‘video backdrops’ για κάθε τραγούδι δίνοντας μια ξεχωριστή και μοναδική οπτική ταυτότητα σε κάθε διαγωνιζόμενο, με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού.

Επιπρόσθετα στο show χρησιμοποιήθηκαν και τρία ψηφιακά προβολικά SLM R12+, ένα για την σκηνή και δύο που παρουσίαζαν κοντινά πλάνα στους θεατές.
Πηγή ενημέρωσης newsletter του Ελληνα εισαγωγέα στο e-mail μου.

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Ποτε εγινε ο διαγωνισμος;

Ποιος κερδισε;

:BDGBGDB55:

O Μπίσκαν μάλλον που θα μείνει:chinese:

Θα μεινει η παιχτούρα αυτη;;;!!!!

Τελος παντων αν θελουμε να μιλησουμε για τον διαγωνισμο, ειδα στον Λαζοπουλο ενα UFO με κατι κερατα να τραγουδαει, στα γερμανικα νομιζω... τι ειναι αυτα ρε; Ποιος ασχολειται με αυτα τα νούμερα;

Τελος παντων αν θελουμε να μιλησουμε για τον διαγωνισμο, ειδα στον Λαζοπουλο ενα UFO με κατι κερατα να τραγουδαει, στα γερμανικα νομιζω... τι ειναι αυτα ρε; Ποιος ασχολειται με αυτα τα νούμερα;

Οι έχοντες κατά νου ότι μουσική ακούς αποκλειστικά συνοδευτικά σαν πάρεργο όταν απλώνεις μπουγάδα, πλένεις πιατοπότηρα, χτενίζεις το σκυλί, διαβάζεις οδηγό αγοράς μαγιώ ή οδηγείς.

Η ιεροτελεστική διαδικασία ακρόασης, οι μουσικές που σε αναπτερώνουν σαν άνθρωπο, οι καλλιτέχνες/άνθρωποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στη δημιουργία, η λατρεία και η φροντίδα για μια αξιοπρεπή δισκοθήκη, αποφεύγονται σαν το διάβολο μη τυχόν και σοβαρέψει το πράμα, μας πάρουν στο ψιλό και μας πετάξουνε σπανάκια το βράδυ στα μπουζούκια αντί για τριαντάφυλλα... και δεν έχουμε μούτρα να αντικρύσουμε κανέναν "κανονικό"... Ό,τι αγοράσεις, τρώς λοιπόν.. και αναλόγως πλάθεσαι.

Προκύπτουν σωρηδόν μετά οι Παρασκευάδες (λες κι εγώ να μπορώ έτσι αβίαστα να κάνω το σουξέ???), οι A.T.I.A λούγκρες με τα αστέρια (ιδιαιτερότητα δίκην καλλιτεχνικής φύσης και γενικού ψαξίματος), οι πανηγυρτζήδες γενικά με επίσημες στολές αφιερωμένου στη Τέχνη ατόμου, τα παπαγαλάκια που ψέλνουν τους αυτιστικούς ύμνους βου-και α-ΒΑ!, η μαύρη μας η καγκουρίλα δηλαδή.

Πόσοι από αυτούς που βλέπουν με αγωνία Eurovision θα έβαζαν χερούλι από ψυγείο στη πόρτα ενός rx8 ας πούμε?
Λεβιέ ταχυτήτων με 15 κομπολόγια στο ΤΤ?
Κανένας! Στην αφεντιά τους όμως το κάνουν... Θεμιτό, αλλά όχι και status βρε παιδί μου!

Last edited:

Ωραια τα λες... ξαναπες τα μπας και τα ακουσει καποιος (εστω και ενας κερδος θα ειναι...)

Οι έχοντες κατά νου ότι μουσική ακούς αποκλειστικά συνοδευτικά σαν πάρεργο όταν απλώνεις μπουγάδα, πλένεις πιατοπότηρα, χτενίζεις το σκυλί, διαβάζεις οδηγό αγοράς μαγιώ ή οδηγείς.

Η ιεροτελεστική διαδικασία ακρόασης, οι μουσικές που σε αναπτερώνουν σαν άνθρωπο, οι καλλιτέχνες/άνθρωποι που αφιερώνουν τη ζωή τους στη δημιουργία, η λατρεία και η φροντίδα για μια αξιοπρεπή δισκοθήκη, αποφεύγονται σαν το διάβολο μη τυχόν και σοβαρέψει το πράμα, μας πάρουν στο ψιλό και μας πετάξουνε σπανάκια το βράδυ στα μπουζούκια αντί για τριαντάφυλλα... και δεν έχουμε μούτρα να αντικρύσουμε κανέναν "κανονικό"... Ό,τι αγοράσεις, τρώς λοιπόν.. και αναλόγως πλάθεσαι.

Προκύπτουν σωρηδόν μετά οι Παρασκευάδες (λες κι εγώ να μπορώ έτσι αβίαστα να κάνω το σουξέ???), οι A.T.I.A λούγκρες με τα αστέρια (ιδιαιτερότητα δίκην καλλιτεχνικής φύσης και γενικού ψαξίματος), οι πανηγυρτζήδες γενικά με επίσημες στολές αφιερωμένου στη Τέχνη ατόμου, τα παπαγαλάκια που ψέλνουν τους αυτιστικούς ύμνους βου-και α-ΒΑ!, η μαύρη μας η καγκουρίλα δηλαδή.

Πόσοι από αυτούς που βλέπουν με αγωνία Eurovision θα έβαζαν χερούλι από ψυγείο στη πόρτα ενός rx8 ας πούμε?
Κανένας! Στην αφεντιά τους όμως το κάνουν... Θεμιτό, αλλά όχι και status βρε παιδί μου!

Το επίπεδο της eurovision αυτό ήταν από την έναρξή της πριν 50+ χρόνια.
Απ' τη στιγμή που ζητούμενο είναι η 1η θέση αυτό που ενδιαφέρει τους άμεσα εμπλεκόμενους είναι να βρουν τη μαγική συνταγή και μέσα σε ένα τρίλεπτο να κάνουν τον κόσμο να χαρεί με αυτό που βλέπει και ακούει. Τέτοια τραγούδια δεν μπορεί να είναι ποιοτικά. Κι ούτε απευθύνονται σε αυτούς που θέλουν ποιότητα. Αυτοί μπορούν να παρακολουθήσουν κάποια συμφωνική ή κάτι τέλος πάντων που ευχαριστεί τα ώτα τους.
Και τι εστί ποιότητα στη μουσική; Αυτό κι αν είναι υποκειμενικό!
Εγώ πχ. θεωρώ ότι μπορώ να αναγνωρίσω ένα τραγούδι αν είναι ποιοτικό ή όχι. Το θέμα είναι ότι πολλές φορές το ποιοτικό δε μου αρέσει καθόλου. Σε αντίθεση με πολλά τραγούδια του διαγωνισμού - παλιά κυρίως - που αν κι έχουν περάσει χρόνια τα ακούω ακόμη πολύ-πολύ ευχάριστα.

Τέτοια τραγούδια δεν μπορεί να είναι ποιοτικά.

Δεν έχω πουθενά αναφέρει αυτή τη λέξη. Αλλά μάλλον δεν έχεις καταλάβει

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Απ'ότι φαίνεται μάλλον ναί!!!!:flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Καυστικός αλλά απολύτως εύστοχος!!
:grinning-smiley-043

Η όποια εκτίμηση στην ανδροπεπέστατη Σέρβα που είχα δειλά καταχωρήσει στο μυαλό μου γκρεμίστηκε εν ριπή οφθαλμού όταν άκουσα στις ειδήσεις οτι έρχεται στην Ελλάδα και το όνειρό της είναι να ..γνωρίσει από κοντά την Δέσποινα Βανδή !!!!:slapface:

Βρε ούστ ....:argue:

(Και μου το παιζες και ποιοτικιά !:violent-smiley-030: )

(Ξανά...)

Πάντως ωραίο τραγούδι το πολωνέζικο...

Η όποια εκτίμηση στην ανδροπεπέστατη Σέρβα που είχα δειλά καταχωρήσει στο μυαλό μου γκρεμίστηκε εν ριπή οφθαλμού όταν άκουσα στις ειδήσεις οτι έρχεται στην Ελλάδα και το όνειρό της είναι να ..γνωρίσει από κοντά την Δέσποινα Βανδή !!!!:slapface:

Γιατι ρε Δημητρη μου?

Ολοι εχουν δικαιωμα στον ερωτα......μπορει να την γουσταρει τρελλα τη Δεσποινα......

Ο κοντος ασχολειται με τον Ριβαλντο τωρα.......

Ποτε δεν ξερεις.......

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κ

Γιατι ρε Δημητρη μου?

Ολοι εχουν δικαιωμα στον ερωτα......μπορει να την γουσταρει τρελλα τη Δεσποινα......

Ο κοντος ασχολειται με τον Ριβαλντο τωρα.......

Ποτε δεν ξερεις.......

Μα απ όλες τις τραγουδίστριες που έχουμε,την Νικολαϊδαινα βρήκε να "χαρεί" ???:BDGBDGB53:

Μα το καλύτερο της ειναι να κατεβαινει Θεσσαλονίκη στα μπουζούκια!

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κ

Μα απ όλες τις τραγουδίστριες που έχουμε,την Νικολαϊδαινα βρήκε να "χαρεί" ???:BDGBDGB53:

Ειναι απ την Καβάλα γιαυτο!:flipout: