Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κ

Ειναι απ την Καβάλα γιαυτο!:flipout:

Καλέ σεις....:BDGBGDB55:
κι εμείς είμαστε απο την Καβάλα αλλά δεν κάνουμε έτσι....:flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Οι χαβαλέδες ουκρανοί και τα Ρωσιδάκια :))

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κ

Γιατι ρε Δημητρη μου?

Ολοι εχουν δικαιωμα στον ερωτα......μπορει να την γουσταρει τρελλα τη Δεσποινα......

Ο κοντος ασχολειται με τον Ριβαλντο τωρα.......

Ποτε δεν ξερεις.......

Τη Δέσποινα τη ρωτήσατε όμως;
Άμα θέλει να βρει γκόμενα υπάρχουν πολύ καλύτερες στην πιάτσα από τη Μαρία την άσχημη.
Ακόμα κι ο Ντέμης πιο ωραίος είναι...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πει

Τη Δέσποινα τη ρωτήσατε όμως;
Άμα θέλει να βρει γκόμενα υπάρχουν πολύ καλύτερες στην πιάτσα από τη Μαρία την άσχημη.
Ακόμα κι ο Ντέμης πιο ωραίος είναι...

Ναι αλλα δεν ειναι ποιοτικος τραγουδιστης..........

η Σερβα θα της κανει ιδιαιτερα μαθηματα......στο μικρ.....οφωνο

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Η όποια εκτίμηση στην ανδροπεπέστατη Σέρβα που είχα δειλά καταχωρήσει στο μυαλό μου γκρεμίστηκε εν ριπή οφθαλμού όταν άκουσα στις ειδήσεις οτι έρχεται στην Ελλάδα και το όνειρό της είναι να ..γνωρίσει από κοντά την Δέσποινα Βανδή !!!!:slapface:

Βρε ούστ ....:argue:

(Και μου το παιζες και ποιοτικιά !:violent-smiley-030: )

Θεε μου οι προσευχές μου εισακούστηκαν!!!Ioannou is coming back again.!!!!:flipout:

Ειδες μια μικρή κρίση ήταν ...το ξεπέρασες.Ολα για τους ανθρώπους είναι.Μπράβο Δημήτρη.Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται!!!

ΡΕ ΗΑVOC που πήγε ο boogie space man?Καλό και το καινούργιο αλλά το άλλο ήταν μεγάλη "έμπνευση".
.

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Η όποια εκτίμηση στην ανδροπεπέστατη Σέρβα που είχα δειλά καταχωρήσει στο μυαλό μου γκρεμίστηκε εν ριπή οφθαλμού όταν άκουσα στις ειδήσεις οτι έρχεται στην Ελλάδα και το όνειρό της είναι να ..γνωρίσει από κοντά την Δέσποινα Βανδή !!!!:slapface:

Βρε ούστ ....:argue:

(Και μου το παιζες και ποιοτικιά !:violent-smiley-030: )

Kala ki esu... stis eidhseis o,ti vlepeis to pairneis tois metrhtois?
Eishseis ellhnikes einai, oxi kanena sovaro deltio!.. Koita me ti asxolountai...

Θεε μου οι προσευχές μου εισακούστηκαν!!!Ioannou is coming back again.!!!!:flipout:

Ειδες μια μικρή κρίση ήταν ...το ξεπέρασες.Ολα για τους ανθρώπους είναι.Μπράβο Δημήτρη.Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται!!!

ΡΕ ΗΑVOC που πήγε ο boogie space man?Καλό και το καινούργιο αλλά το άλλο ήταν μεγάλη "έμπνευση".
.

Ioannou was always here..-bye-

Πότε έλλειψα βρε Γιώργη ?

Οσο για τον havoc απλά αποφάσισε να βάλει σαν αβατάρ τον κλώνο του επιτέλους !!!:firstprize: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πει

Ioannou was always here..-bye-

Πότε έλλειψα βρε Γιώργη ?

Οσο για τον havoc απλά αποφάσισε να βάλει σαν αβατάρ τον κλώνο του επιτέλους !!!:firstprize: :flipout: :flipout:

Μηρυκαζω αυτη την εποχη γι'αυτο

Last edited:

διαλλειμα απο τα αληθινα προβληματα αποψε με την χαζομοιρα να εκπροσωπει την αληθινη κουλτουρα του λαου μας....

κανα καλο τραγουδι υπαρχει κανεις που ξερει???

Περσι με αρεσαν οι Ουκρανοι περφομερς....

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Υπήρχε ένα από την Ζάμπια,αλλά αποκλείστηκε..:flipout::flipout::flipout:

εγω αυτο δεν το καταλαβαινω...αφου παιρνουν μερος οι Ισραηλινοι και οι Τουρκοι γιατι οχι και ολη η Αραβικη χερσονησος??

να δουμε και κανα γνησιο τσιφτετελι....:flipout:

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Πορτογαλία,Σερβία στέλνουν δυνατά κομμάτια,στην κουλτούρα τους και στην γλώσσα τους..:2thumb22sup:

Η πορτογαλία είχε χρόνια να "δείξει" την παράδοσή της και φέτος κάνει τρομερό comeback με τραγούδι βασισμένο σε fandos ,τρομερή φωνή/ερμηνεία (και ασκήμια αλλά δεν είναι καλλιστεία) και ωραία σκηνική παρουσίαση..

Η τουρκία στέλνει επίσης ένα ενδιαφέρον ροκ γκρούπ/κλώνο των Placebo & Muse.Πολύ καλό.
Αν θα βγεί στα αγγλικά θα παίζει στο repeat.

Αυτά τα πρόχειρα από μουσικές.
Τα υπόλοιπα είναι "παρουσίες","φωνάρες",ξέκωλες κλπ..

Ραντεβού το βράδυ μετά τον τελικό για σχόλια και κουστσομπολιά,κακίες και κατινιές !!:Banane0:

Εγώ είδα μιά φωτογραφία τής τραγουδιάρας απο Αρμενία....
Φωνάρα.............................

normal.jpg

να τος να τος !!!!
ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ !!!

Πορτογαλία,Σερβία στέλνουν δυνατά κομμάτια,στην κουλτούρα τους και στην γλώσσα τους..:2thumb22sup:

Η πορτογαλία είχε χρόνια να "δείξει" την παράδοσή της και φέτος κάνει τρομερό comeback με τραγούδι βασισμένο σε fandos ,τρομερή φωνή/ερμηνεία (και ασκήμια αλλά δεν είναι καλλιστεία) και ωραία σκηνική παρουσίαση..

Η τουρκία στέλνει επίσης ένα ενδιαφέρον ροκ γκρούπ/κλώνο των Placebo & Muse.Πολύ καλό.
Αν θα βγεί στα αγγλικά θα παίζει στο repeat.

Αυτά τα πρόχειρα από μουσικές.
Τα υπόλοιπα είναι "παρουσίες","φωνάρες",ξέκωλες κλπ..

Ραντεβού το βράδυ μετά τον τελικό για σχόλια και κουστσομπολιά,κακίες και κατινιές !!:Banane0:

Δημητρη ακου αυτο,

Δυστυχως δεν προκριθηκε περυσι στον σερβικο διαγωνισμο
και πηγε η Marija
για μενα ειναι το καλυτερο που εχει ακουστει ποτε στην eurovision

Εγώ πάντως ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω το For Real των Athena... Τουρκικό SKA που ...@μούσε και έδερνε...

Εγώ πάντως ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω το For Real των Athena... Τουρκικό SKA που ...@μούσε και έδερνε...

Ναι!!! ακομα το ακουω και δε το εχω βαρεθει

θα ανοιξω ενα θεμα να βαλουμε τα καλυτερα γιουροβιζιονικα τραγουδια ολων των εποχων :firstprize: