Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Πάντως, από ότι έχω δει και ακούσει όλη την εβδομάδα, τα δικά μου γούστα βλέπουν ψηλά την Λιθουανία και Αγγλία.
Ειδικά για την φωνή του Engelbert - ακόμα και σ´ αυτήν την ηλικία - δεν έχω λόγια!!!

Vive la France

Η Απολυτη Θεα δεν το συζητω.

Τετοια σεξυ εμφανιση και συνδυασμο υπεροχου φορεματος και γυναικαρας ειχαμε καιρο να δουμε.

Ομως η Ιταλιδα μετα με τραγουδαρα και φωναρα την κονιορτοποιησε. Ειχε και πολυ ωραια φωτα και σκηνικη παρουσια η Ιταλια....αυτη ειναι η καλυτερη κατ'εμε εως τωρα τουλαχιστον.

υγ

Η Σουηδια περασε ρε σεις ? η βλεπετε και την εμπροσθοφυλακη ?

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Η Σουηδια ειναι πιο μετα,επισης η Δανια ,αν περασε,δεν ξερω,ειναι δυνατη....Επισης η Κυπρος,θα ειναι,δικαιως, πανω απο εμας.Σκανδιναβικη χωρα θα βγει,αφου και καλα ,τελος παντων :flipout:,τραγουδια εχουν και η μια θα ψηφισει την αλλη,εχουν και ενα καρο γειτονες...

Last edited:

Η Σουηδία είναι μέσα...έρχεται στο 17....και είναι αρκετά καλή παρουσια θα έλεγα.

π@υσταριό δεν βλέπω και ανησυχώ. κατι σε hard rock μεταλ από ποια χώρα είναι????

Ειχαμε και το Ισραήλ σε κάτι πιο χαριτωμένο αλλα δεν πέρασε στον τελικό, όπως και οι βαρυμέταλλοι Σλοβάκοι (νομίζω)

:flipout:Εμένα μ' άρεσε το "Κούλααα - Χαράλαμπε " :flipout: :flipout:

και χωρίς πλάκα: Ιταλία - Γερμανία - Αζεϊρμπαϊτζάν
τα χειρότερα μου : Ρουμανία - Γαλλία - Ιρλανδία - Σουηδία

:flipout:Εμένα μ' άρεσε το "Κούλααα - Χαράλαμπε " :flipout: :flipout:

καλά κορυφή δαγκωτή η ψήφος

κοουλαααα και ψώφαααααααααααααααααααα

Oυτε η Σουηδια μου ειπε τιποτα......κατι μεταξυ Μπγιορκ και Σελινε Ντιον πηγε να βγει η μελαχροινουλα. Ωραια γυναικα ομως .

Οπως ωραια ηταν και η αλλη Κυπρια που τραγουδαει για την Κυπρο η κοπια της Λιβ Ταιλερ.

Πολυ φρεσκια παρουσια το κοριτσι. Αν δεν ειχαμε κριση στην Ελλαδα θα εκανε καριερα στα σκυλαδικα ευκολα ασχετως αν ειναι ποπ.

Πολυ μακρυα απο τους αλλους παντως επιμενω οτι ειναι η Ιταλια. Τραγουδι και φωναρα οχι αστεια.

Η Απολυτη Θεα δεν το συζητω.

Τετοια σεξυ εμφανιση και συνδυασμο υπεροχου φορεματος και γυναικαρας ειχαμε καιρο να δουμε.

Oυτε η Σουηδια μου ειπε τιποτα......κατι μεταξυ Μπγιορκ και Σελινε Ντιον πηγε να βγει η μελαχροινουλα. Ωραια γυναικα ομως .

Θύμησε μου να βγούμε για ....καμάκι. Δεν θα μαλώσουμε ποτέ :flipout:

Το εβλεπες,το επαιξες ; :flipout:

Y.Γ Η πιο ωραια γυναικα με διαφορα,ηταν η σλοβακα που εδωσε τους ψηφους της χωρας της- :flowers:

Last edited:

Θύμησε μου να βγούμε για ....καμάκι. Δεν θα μαλώσουμε ποτέ :flipout:

Α δεν θα μαλωσουμε με τιποτα γιατι δεν κανω καμακι. Ειμαι παντρεμενος :D

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Για τους φίλους της Τechno & Trance πάντως, δικαίως το πήρε η Σουηδία.

Μπορώ άνετα να το ακούσω σε κλαμπακι του καλοκαίρι ή στο αυτοκίνητο

Δεν σημαίνει οτι ξετρελλάθηκα όμως ούτε οτι θα το ακούσω στο σπίτι μου

Οι γριες αν έβγαιναν με π και οξυγόνο ,σίγουρα θα κέρδιζαν..

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Μπορώ άνετα να το ακούσω σε κλαμπακι του καλοκαίρι ή στο αυτοκίνητο

Να δω τον κόσμο να χορεύει στα κλαμπάκια με φόρμες Tai Ji Quan και Wu Gong και τι στον κόσμο... :flipout:

Βρε λες να γίνει μόδα;

Καθε πέρσι και καλύτερα, δεν είδα την τελική κατάσταση με τις ψήφους κτλ, έμαθα για την "manga" Σουηδέζα, λέμε τώρα!!
Κρίμα, ούτε μια γυναίκα της προκοπής, εάν εξαιρέσουμε Γαλλία, Ιταλία, Κύπρο και Ελλάδα!!

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Να δω τον κόσμο να χορεύει στα κλαμπάκια με φόρμες Tai Ji Quan και Wu Gong και τι στον κόσμο... :flipout:

Βρε λες να γίνει μόδα;

Να´σαι, σίγουρος για αυτό!

Y.Γ Η πιο ωραια γυναικα με διαφορα,ηταν η σλοβακα που εδωσε τους ψηφους της χωρας της- :flowers:

Πρέπει να περάσεις από το νήμα paparazzi....:a0210:

Αναβαθμισμένος ο τελικός.
Λιγότερο καρακιτσαριό.....................

Πάλι καλά.

Η Σουηδία το ήθελε και το άξιζε. Το ήθελε λέω γιατί ήταν η μοναδική που ξόδεψε τόσο χρήμα, διαφήμιση και προβολή.
Άσε που ήταν το μεγαλύτερο φαβορί εδώ και χρόνια. Απ'ότι φάνηκε και στους πανηγυρισμός το περίμενε από την αρχή.

Οι δικές μας αξιοπρεπέστατες.

Ωραίο τραγούδι το Σουηδικό, το Ισπανικό αλλά και αρκετά άλλα.

ΥΓ Μετά έδειξε τη μουτσούνα Αντωνάκη - Βενιζέλου και ήρθα στα ίσα μου...:flipout: