Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

η Ισπανια ηταν-βγηκε με βρεγμενο μαλλι και-απ`οσο φαινοταν-οι σταγονες ηταν περιμετρικα στο πανελ πισω της.ετσι το καταλαβα εγω τουλαχιστον.
το ολο στησιμο παντως απο φωτα και εφε,ηταν πραγματι εκπληκτικο σε ολους τους διαγωνιζομενους.

Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Το Ισραηλ παντως που θυμιζω εχει παρει την πρωτια πριν απο 16 χρονια με την Dana εδωσε απλοχερα το 12αρι στην Αυστριακη διαδοχο της .

images

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

η Ισπανια ηταν-βγηκε με βρεγμενο μαλλι και-απ`οσο φαινοταν-οι σταγονες ηταν περιμετρικα στο πανελ πισω της.ετσι το καταλαβα εγω τουλαχιστον.
το ολο στησιμο παντως απο φωτα και εφε,ηταν πραγματι εκπληκτικο σε ολους τους διαγωνιζομενους.

Ετσι εγινε. δεν επεφταν πραγματικες σταγονες απο οσο καταλαβα εγω αλλα επεφταν στο πανελ πισω της και φαινοταν αυτη η ψευδαισθηση.. Και το πατωμα φυσικα εσκαγαν πλατσ πλουτσ επισης ωραια επιλογη εφφε.

Re: Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικ

Στην Ελλάδα δεν κάνουμε διαχωρισμούς, τα κοροϊδεύουμε και τα δυό το ίδιο.

Σοβαρά; Και που το είδες εσύ αυτό; Γιατί εγώ δεν είδα κανένα να κοροϊδεύει τον πατέρα μου που ήταν 8 χρόνια ημιπληγικός, ούτε κανένα ΑΜΕΑ.

Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Όποιος του γυρίζουν τα άντερα με την ακαλαισθησία, την κενότητα μηνύματος (το οποίο ήταν; Ντραγκ Κουίν που γουστάρει αξουρισιές; ) και το καρακιτσαριό, είναι ομοφοβικός.
Έχουμε καταφέρει να ταυτίζουμε την ομοφυλοφιλία με το Καρναβάλι του ΡιοΝτεΤζανέιρο, με αυτή την προσέγγισή της ως φολκλόρ. Στο τέλος αυτή η "καμπάνια" περί καταπολέμησης της ομοφοβικότητας θα γυρίσει μπούμεραγκ, και θα συναντούμε τύπους που ευθαρσώς θα δηλώνουν I am anti-gay and I'm proud

Απομονωσες μια ή μάλλον μισή φράση από όλο το άρθρο, για να δείξεις την δυσφορία σου απέναντι σε κάτι που είναι πραγματικότητα σε μια χώρα.
Είναι αλλο το να είσαι ομοφοβικος και άλλο το να αντιδράς σε ακραίες εμφανίσεις που μοναδικό σκοπό έχουν να προκαλέσουν (που τελικά το πετυχαίνουν).
Η όλη εμφάνιση της ήταν μαρκετιστικο τέχνασμα ασχέτως την γραμμή υπεράσπισης που ακολούθησαν. Τέτοιες εμφανίσεις είναι που ταυτίζουν την ομοφυλοφιλία με τα καρναβάλια.
Αυτός που προκαλεί, πρέπει να είναι έτοιμος και να δεχθεί την αντίδραση που εις γνώση του προκαλεί.

Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Δύο μουσάτοι μακρυμάληδες στην παρέα μου, απέκτησαν ξαφνικά πρόβλημα... Το Σαμαράς λουκ (του ποδοσφαιριστή), έγινε ξαφνικά Κοντσίτα λουκ... Αυτό δεν θα βγει σε καλό... Κάτι μου λέει οτι πολλά γένια θα τα φάει το σκοτάδι... :)))

Α πα πα εγώ δεν ξουρίζομαι, και δεν πα να με πουν και Κοντσίτα και Τσικουιτίτα

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Το Ισραηλ παντως που θυμιζω εχει παρει την πρωτια πριν απο 16 χρονια με την Dana εδωσε απλοχερα το 12αρι στην Αυστριακη διαδοχο της .

images

Ε όχι και διάδοχος. Μπροστά του η Ντάνα είναι ....γυναικάρα :flipout:

Α πα πα εγώ δεν ξουρίζομαι, και δεν πα να με πουν και Κοντσίτα και Τσικουιτίτα

Μετά απο αυτό, αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι πλέον θα σε φωνάζουμε κονσίτα, έτσι? :flipout:

Μετά απο αυτό, αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι πλέον θα σε φωνάζουμε κονσίτα, έτσι? :flipout:

Βρε δε πα να με φωνάζετε και Σούλα.... there's no such thing as bad publicity

Εμένα μου άρεσε που κέρδισε η Αυστρία. Προσωπικά μου άρεσε της Ισπανίας το τραγούδι στον τελικό. Ο τελικός θα είχε ενδιαφέρον αν πέρναγε το Ισραήλ και το Βέλγιο. Μετά το ενδέκατο τραγούδι (της νικήτριας χώρας δηλαδή) πήγαμε στο 19 (Ισπανία) για να ακούσουμε κάτι.

Γιατί μου άρεσε που νίκησε η Αυστρία; Πολύ απλά γιατί η Κονσίτα είναι η Ελλάδα. Για να είμαστε στην Ευρώπη, μας έβαλαν να αλλάξουμε φύλλο, ενώ εμείς ούτε για την εγχείρηση έχουμε, ούτε καν για ξυραφάκια... . :flipout:

Μερικές παρατηρήσεις

1)Έχει πλάκα που όλοι εξαντλούν τις θεωρίες περί αισθητικής και καλλιτεχνίας στην Eurovision! Και μόλις αυτή τελειώσει το γυρίζουν αμέσως στην ποιότητα πηγαίνοντας μπουρνάζι και διασκεδάζοντας με Κιάμο…….:flipout:

2) Εδώ και πολλά χρόνια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων , το καλύτερο πράγμα στην Eurovision είναι οι μπύρες , οι πίτσες και τα σουβλάκια που καταναλώνεις κατά την διάρκεια …

3) Φέτος η σκηνή, τα εφέ και τα σκηνοθετικά ευρήματα ήταν επιπέδου παγκόσμιας περιοδείας Madonna! Άψογοι οι διοργανωτές

4) Η Dana με την Κονσίτα έχουν τόση σχέση μεταξύ τους όση ένα αχλάδι με ένα συρραπτικό. Η Ντάνα είναι τρανσεξουαλ και μάλιστα άσχημο. Η κονσίτα είναι απλά performance με στόχο να προκαλέσει άρα και επιτηδευμένα “άσχημο”. Επίσης ως performance δεν έχει κανένα υπονοούμενο για σεξουαλικό προσανατολισμό! Έμοιαζε περισσότερο με λαϊκή glam κιτς εκδοχή μιας ftreakshow περσόνας!

5) Ευτυχώς που κέρδισε η Κονσίτα και έτσι από εδώ και στο εξής θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές ερμηνευτών για μπαλάντες τύπου James Bond, από την αντιπαθητική και άφωνη Adelle

6) ο πραγματικός λόγος που κέρδισε η Αυστρία ήταν λόγο της τεράστιας αρνητικής ρωσικής διαφήμισης., αλλιώς θα ήταν κάπου μέσα στην δεκάδα στην καλύτερη των περιπτώσεων στα πέντε πρώτα!

7) Η Ουγγαρία μου άρεσε περισσότερο από όλα τα κομμάτια

Αυτά

5) Ευτυχώς που κέρδισε η Κονσίτα και έτσι από εδώ και στο εξής θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές ερμηνευτών για μπαλάντες τύπου James Bond, από την αντιπαθητική και άφωνη Adelle

Απαπα...
Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θεωρώ την Adelle άφωνη και αντιπαθητική!

Απαπα...
Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που θεωρώ την Adelle άφωνη και αντιπαθητική!

Πέστε τα επιτέλους!!!

Εντάξει είναι μία χαρισματική φωνή η Adelle αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα ευχάριστη στο αφτί.

Πιστεύω πως ο μόνος λόγος που την προωθούν τόσο πολύ είναι για να καλύψουν ανεπιτυχώς το τεράστιο κενό που δημιουργήθηκε ξαφνικά στην ποπ σκηνή από την στιγμή που έφυγε η αξεπέραστη φωνή της Amy Whinehouse.

Το σοβαρο κακο ειναι η εμφανης προωθηση της διαφορετικοτητας ως προτυπο ζωης & δρασης, αντι της αντιμετωπισης της ως προβλημα αξιο σεβασμου.
Βλεπω σε λιγα χρονια η διαφορετικοτητα να μετατρεπεται απο προβλημα σε αντικειμενο διεκδικησης ως μεσο προσωπικης προβολης & επιτυχιας ( η μοναδικοτητα της προσωπικοτητας αντικαθισταται απο την μοναδικοτητα στην εμφανιση).

Πέστε τα επιτέλους!!!

Εντάξει είναι μία χαρισματική φωνή η Adelle αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα ευχάριστη στο αφτί.

Πιστεύω πως ο μόνος λόγος που την προωθούν τόσο πολύ είναι για να καλύψουν ανεπιτυχώς το τεράστιο κενό που δημιουργήθηκε ξαφνικά στην ποπ σκηνή από την στιγμή που έφυγε η αξεπέραστη φωνή της Amy Whinehouse.

.Η τελευταία μεγάλη σταρ με τεράστια φωνή αν και όχι του γούστου μου ….
Η Adele είναι γατάκι μπροστά στην Amy

Το γελοίο κι η γελοιότητα,το κίτς,δεν έχουν να κάνουν με φύλα ή με την ομοφυλοφιλία.

Δηλαδή άποκλείεται όποιος είναι ομοφυλόφιλος να είναι και γελοίοςή αντιαισθητικός;

Δεν θα συμφωνήσω,ότι η αίσθηση του γελοίου ή του κακόγουστου είναι υποκειμενικό θέμα...

Το σοβαρο κακο ειναι η εμφανης προωθηση της διαφορετικοτητας ως προτυπο ζωης & δρασης, αντι της αντιμετωπισης της ως προβλημα αξιο σεβασμου.
Βλεπω σε λιγα χρονια η διαφορετικοτητα να μετατρεπεται απο προβλημα σε αντικειμενο διεκδικησης ως μεσο προσωπικης προβολης & επιτυχιας ( η μοναδικοτητα της προσωπικοτητας αντικαθισταται απο την μοναδικοτητα στην εμφανιση).

Δεν νομίζω ότι είναι έτσι.
Απλά η διαφορετικότητα στις μέρες μας διεκδικεί να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο με την νόρμα (νόρμα με την έννοια του συνηθισμένου).
Δεν πλασάρεται ως πρότυπο ζωής αλλά σαν αποδεκτός τρόπος ζωής.
Και γιατί όχι?
Όλοι ανεξαιρέτως έχουν μόνο μια ζωή, ποιος είμαι εγώ και με ποιό δικαίωμα θα τους πω πως να τη ζήσουν?

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Πολύ απλά γιατί η Κονσίτα είναι η Ελλάδα.

Έτσι. Λίγο από Τζένη Χειλουδάκη, λίγο από Λιονάιντας.