Είναι δυνατόν να συγκριθεί το γάβγισμα της Φουρέιρα με την φωνάρα της σοπράνο τραγουδίστριας εκπροσώπου της Εσθονίας?Από εκεί μπάζει η εκδήλωση,και γι αυτό έχει απαξιωθεί από πολλούς και πολλές χώρες,που κάποια στιγμή έπαψαν να έχουν και άξια λόγου συμμετοχή.
Ας μου πει κάποιος αν άκουσε το νικητήριο τραγούδι της Πορτογαλίας κάπου,σε κάποιο Δημόσιο χώρο,ή σε ραδιόφωνο και πόσες φορές συνολικά ?
Είναι δυνατόν να συγκριθεί το γάβγισμα της Φουρέιρα με την φωνάρα της σοπράνο τραγουδίστριας εκπροσώπου της Εσθονίας?Από εκεί μπάζει η εκδήλωση,και γι αυτό έχει απαξιωθεί από πολλούς και πολλές χώρες,που κάποια στιγμή έπαψαν να έχουν και άξια λόγου συμμετοχή.
Ας μου πει κάποιος αν άκουσε το νικητήριο τραγούδι της Πορτογαλίας κάπου,σε κάποιο Δημόσιο χώρο,ή σε ραδιόφωνο και πόσες φορές συνολικά ?
Ανεξάρτητα από την φωνή το τραγούδι σας άρεσε γιατί προσωπικά το βρήκα αδιάφορο.
Μια σκέτη καλή φωνή δεν μπορεί να σώσει ένα κακό η ακόμα και μέτριο τραγούδι.
Tότε κατάλαβα οτι ήταν τουλάχιστον 10-15 κιλά παραπάνω απ'το ιδανικό...![]()
Αλλα πολύ χαλί η ηχοληψία. Τίποτα δεν ακούγεται.
Δεν έχω συνήθεια ησει να ακούω και μέσω arc βέβαια και δεν ξέρω μήπως κάτι παιζει εκεί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.