Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Ένα τεράστιο ψέμα είναι!

Πήγα πολλές φορές στην Αυστρία.

Πουθενά μα πουθενά δεν είδα καγκουρό.

Ούτε στα βουνά, ούτε στις πεδινές περιοχές, ούτε στις πόλεις

Παιδιά μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Απάντηση: Re: Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Ένα τεράστιο ψέμα είναι!

Πήγα πολλές φορές στην Αυστρία.

Πουθενά μα πουθενά δεν είδα καγκουρό.

Ούτε στα βουνά, ούτε στις πεδινές περιοχές, ούτε στις πόλεις

Παιδιά μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Εμ και εσύ στην Αυστρία πήγες για να δείς καγκουρό??:flipout:

Ναι ρε συ γιατί στην Αυστραλία πηγαίνει κανείς μόνο για σκι..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικ

Εμ και εσύ στην Αυστρία πήγες για να δείς καγκουρό??:flipout:

Ε μα εκεί δεν λένε ότι είναι η χώρα των Καγκουρό?

Αυστρία και Αυστρία, πρώην βρετανική αποικία και καλά.... ψέματα όλα!

Ούτε καγκουρό έχει, ούτε αγγλικά μιλάνε.

:Banane0:

To μεγάλο ΨΕΜΑ:

Australia-mappa_citta.jpg

Και η αλήθεια:

aD3nARG_700b.jpg

Ολα αυτα ειναι πλανεμενη γνωση :proud: .... oι χαρτες δεν ισχυουν ! :rolleyes:

Ρωτηστε τον ΕΝΑ και μοναδικο :proud: .... τον Αειγενετη και Σινταλκα Απολλωνα :flute:

LIAKOPOULOS.jpg

Μην μενετε στο σκοταδι που σας ταιζουν οι Νεφελιμ και τα τσιρακια τους :smash:

Πάντως ή Μαντόνα προκάλεσε σάλο μέ τό μήνυμα της κατά τά γραφόμενα...μπράβο της άπό μένα έστω καί στήν ηλικία της κατάφερε νά εντυπωσιάσει καί θά πουλήσει πολύ παρόλα τά φάλτσα τή μύηση της στήν Καμπάλα( ίσως γι'αυτό ξέφυγε από τήν επιτήρηση τών αρχών) καί τά κινητικά προβλήματα πού δέν μάς έχει συνηθίσει.

https://www.govastileto.gr/lifestyl...na-meta-to-salo-pou-prokalese-sti-eurovision/

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την EBU (ξέρετε, από τα ψηφιακά AES/EBU) οπότε αν είναι κάποια χώρα μέλος της EBU μπορεί να λάβει μέρος στην Eurovision. Εύχομαι να συμμετάσχει και ο Καναδάς!
Αυτό όμως που θέλω είναι να περνάνε λιγότεροι στον τελικό. 26 είναι πάρα πολλοί, να γίνουν 16 όπως στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο.

Οντως καλο θαταν να δουμε και τραγουδια απο το Περου και την ακτη Ελεφαντοστου καποια στιγμη μπας και ξεφυγουμε απο τα γνωστα καθε χρονο.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την EBU (ξέρετε, από τα ψηφιακά AES/EBU) οπότε αν είναι κάποια χώρα μέλος της EBU μπορεί να λάβει μέρος στην Eurovision. Εύχομαι να συμμετάσχει και ο Καναδάς!
Αυτό όμως που θέλω είναι να περνάνε λιγότεροι στον τελικό. 26 είναι πάρα πολλοί, να γίνουν 16 όπως στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο.

Ωραία ιδέα!

(το πάω και λίγο παραπέρα)
Και να παίζουν αντίπαλα ο ένας στον άλλο 2-2!

Οι χαμένοι να τρώνε και μια τούρτα στην μάπα!

Μιλάμε θα ψοφάγαμε για Eurovision!

Απο την στιγμη οπου εχουμε στην μεση τηλεθεασεις και televoting, μαλλον ειναι λογικο το να πηγαινουν στον τελικο οσο το δυνατον περισσοτερες χωρες.
animated-money-smiley-image-0007.gif

Kαι απο τις κριτικες επιτροπες εμπεδωσαμε και το νεο ονομα της χωρας που ακουει στο "βορεια μακεδονια".

Με όλες αυτές τις επεκτάσεις θα έπρεπε ν'αλλάξει και το όνομα:
Mundovision ή Globovision...:D

Εσύ το πήγες ακόμη καλύτερα!

Να παλεύανε και στην λάσπη την ώρα που τραγουδάγανε!

Τέλειο? :D

Αν και το έχω κόψει το "άθλημα" της Eurovision εδώ και αρκετά χρόνια, το Σάββατο λίγο μετά τις 12 είπα να ανοίξω ένα youtube να δω πως πήγαινε.

Το stream έπαιζε αλλά κάθε τόσο κοβόταν εντελώς ή έπεφτε η ποιότητα σε 480p και γενικότερα ήταν προβληματικό. Η γραμμή μου δεν έφταιγε.

Παρατήρησε κανείς κάτι παρόμοιο;

Εγώ μόλις βγήκε η τσικιτα με το μούσι και το εικασοποντο τακούνι την έκλεισα πήγα να ξερασω.:slapface:

Ωραία ιδέα!

(το πάω και λίγο παραπέρα)
Και να παίζουν αντίπαλα ο ένας στον άλλο 2-2!

Οι χαμένοι να τρώνε και μια τούρτα στην μάπα!

Μιλάμε θα ψοφάγαμε για Eurovision!

Μα εσυ... Εσυ... Εχεις κατι ιδεες...Ελπιζω να εβαλες υποψηφιοτητα για δημαρχος :flipout:

Αμα ειναι ετσι θα το δω και γω.

Οπως λεει και ο Τεντυ Ρινερ

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Εγώ μόλις βγήκε η τσικιτα με το μούσι και το εικασοποντο τακούνι την έκλεισα πήγα να ξερασω.:slapface:

μα δεν φταει ο Τσικιτα..αυτοι που το προβαλουν με επιμονη σε καθε ευκαρια φταινε..