Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Αν και το έχω κόψει το "άθλημα" της Eurovision εδώ και αρκετά χρόνια, το Σάββατο λίγο μετά τις 12 είπα να ανοίξω ένα youtube να δω πως πήγαινε.

Το stream έπαιζε αλλά κάθε τόσο κοβόταν εντελώς ή έπεφτε η ποιότητα σε 480p και γενικότερα ήταν προβληματικό. Η γραμμή μου δεν έφταιγε.

Παρατήρησε κανείς κάτι παρόμοιο;

Αφου το εδειχνε σε HD η ΕΡΤ ρε συ.

Πάντως αυτό το νήμα είναι ο ορισμός του Έλληνα. Συμμετέχουν περισσότεροι που δεν είδαν Eurovision από αυτούς που είδαν!

Απάντηση: Re: Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Είχα ήδη προβολέα αναμμένο ο οποίος δεν έχει δέκτη.. και ήθελα να είμαι σίγουρος ότι θα γλιτώσω και από τον σχολιασμό.. :p

Και προχωρούσες τα 4497 ...

Είχα ήδη προβολέα αναμμένο ο οποίος δεν έχει δέκτη.. και ήθελα να είμαι σίγουρος ότι θα γλιτώσω και από τον σχολιασμό.. :p

Α εγω αν κατι απολαμβανω ειναι ο σχολιασμος του Καπουτζιδη.

Εντελως ταιριαστος με το event.

Αυτά το είδη μουσικής που είναι για 16άρηδες, ο υπερσυμπιεσμένος ήχος και expanders ήχου και maximizers και όλα αυτά να υπάρχει ασταμάτητα χωρίς millisecond παύση ή ήσυχο πέρασμα δηλαδή τέρμα ένταση συνεχώς ένα βουητό, είναι πάρα πολύ κουραστικά (για εμάς τους μεγαλύτερους) . Έχουν πέσει σε ένα loop οι ίδιοι και ίδιοι παραγωγοί μουσικής οι ίδιοι σκηνογράφοι, κιτς τρανσέξουαλ, θα πεις πολιτικό μήνυμα απαγορεύεται να έχει το τραγούδι, κοινωνικό είχαν οι Ισραηλινοί την υπέρβαρη, έδειξε και κάποια χώρα ένα κοριτσάκι 140 κιλά να κάνει μπαλέτο, αυτά είναι τα προβλήματα της σημερινής Ευρώπης και του κόσμου, η αποδοχή των τρανς η αποδοχή της ομοφυλοφιλίας και η αποδοχή των χοντρών.

Δυστυχως οι χοντροι ειναι (πια) πλειοψηφια στον δυτικο κοσμο (δεν ξερω αν ειναι και οι παχυσαρκοι !!!)
Αρα ΟΠΟΙΟΣ επενδυσει στο κανακεμα τους ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν θα χασει τα λεφτα του.
Εαν επενδυσει ΚΑΙ σε χοντρους ΚΑΙ σε φραγκοσυκιες ... μαλλον παει για τζακ-ποτ !

Το κερδος ... ΔΕΝ καταλαβαινει απο παρακμες !

Ρε μου θυμιζετε εναν σχολιαστη ποδοσφαιρου που ειχε (και εχει ; ) πολυ πλακα που εβλεπα στο ΥΤ για να διασκεδαζω (και μ'αρεσαν και τα σχολια).
Τον Γεωργιου. Ενα βιντεο που ειχε κανει ηδη για την Γιουροβιζιον παλιααα αυτο...
Πολυ γελιο οπως τα περιεγραφε. Τωρα πρεπει να ειναι ακομα χειροτερα απο κατι φωτο που ειδα.

Μαλλον περασαμε ανεπιστρεπτι στην εποχη που η μουσικη ειναι απλως η υποκρουση σε ενα statement ή τελοσπάντων "μηνυμα". Από την εποχη πχ των Abba ή του Λόγκαν που η μουσικη ήταν απλά και νετα-σκέτα το μηνυμα.

Πάντως ο νικητής ούτε χοντρός είναι ούτε ξεφώνημα.(απλά το τραγούδι είναι ξενέρωμα :))

Αρα τα τζακ ποτ είναι ριψοκίνδυνα..

Ευτυχως δεν τα παιρνω εγω (τα ρισκα) :laugh:
Παντος, δεν γνωριζω καν ποιος ειναι ο νικητης ... :rolleyes:
Περιρρεουσα ειναι η αισθηση απο τα οσα γραφετε εδω μεσα (και τιποτε αλλο). -bye-
Noμιζω τελευταιο Eurovision που παρακολουθησα ηταν αυτο με την Καλομοιρα.
Και οχι ολοκληρο (μονο την λολιτα μας :love:). Oυτε που θυμαμαι το τραγουδι.
Αντιθετα, θυμαμαι της Ελπιδας ... "Σωκρατη εσυ σουπερσταρ" ... (να, βλεπεις,
οι νευρωνικες συναψεις αν πελεκηθουν καμια εκατομμυριοστη φορες, δεν σβηνουν!)

Ευτυχως δεν τα παιρνω εγω (τα ρισκα) :laugh:
Παντος, δεν γνωριζω καν ποιος ειναι ο νικητης ... :rolleyes:
Περιρρεουσα ειναι η αισθηση απο τα οσα γραφετε εδω μεσα (και τιποτε αλλο). -bye-
Noμιζω τελευταιο Eurovision που παρακολουθησα ηταν αυτο με την Καλομοιρα.
Και οχι ολοκληρο (μονο την λολιτα μας :love:). Oυτε που θυμαμαι το τραγουδι.
Αντιθετα, θυμαμαι της Ελπιδας ... "Σωκρατη εσυ σουπερσταρ" ... (να, βλεπεις,
οι νευρωνικες συναψεις αν πελεκηθουν καμια εκατομμυριοστη φορες, δεν σβηνουν!)

Το Καλομοιράκι είχε το χάρισμα να μετατρέπεται από κοριτσάκι σε θεά στην σκηνή ,εξ ού και η τρίτη θέση που πήραμε (το τραγουδάκι ήταν μάπα).

Ο Σωκράτης ήταν πολύ ωραίο τραγούδι,το θυμάμαι ακόμα (καλά λειτουργούν οι νευρωνικές μου συνάψεις επίσης..:))

:a0210:

Παντως, οι χοντροι (υπερβαροι, οχι παχυσαρκοι), οι καπνιστες και oι .... λιγο θηλυπρεπεις
(οχι κατ'αναγκη gay) ειναι το αυριανο target group. Δεν χρειαζεται καμια βαρβατη ερευνα ....

Απάντηση: Re: Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

...

Επισημη συμμετοχη του Βελγιου φετος οι Hooverphonic !!!

Oτι και να κάνει η κοπελιά, Geike δεν θα γίνει ποτέ - ούτε να πλησιάσει δεν μπορεί... Αδιάφορο το τραγουδάκι τους για την γιουροβίζιον, αλλά θα πάρει πόντους απο το όνομα - έστω και χωρίς την Geike...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Επισημη συμμετοχη του Βελγιου φετος οι Hooverphonic !!!

Αγαπάμε Hooverphonic