Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή μου είχα δει ολόκληρο ποδοσφαιρικό αγώνα τότε στο μουντιάλ που μας είχα καταραστεί γιατί μου την είχαν δώσει οι δικοί μας που είχαν πάρει ψηλά τον αμανέ και μόνο που δεν το έλεγαν πως θα βγούμε πρώτοι. Η κατάρα μου έπιασε φυσικά όπως θυμάστε....

Σήμερα είδα για πρώτη φορά ολόκληρη γιουροβίζιον για τους ίδιους λόγους με τότε.
Μας πρήξανε όλοι, η κοπέλα μας είχε υφάκι, και την έχει πάρει και το μάτι μου παλιότερα σε κάτι που θα μπορούσες και να τα πεις μετά-έντεχνα (ότι με έντεχνο ξερνάω) οπότε μάλλον καλά θα πάμε στο τέλος....:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:(n)(n)(n)

11η θέση. Στο τσακ δεν επετεύχθη ο στόχος δηλαδή.

Για να δούμε τον νικητή τώρα...

Δηλαδή το Ισραήλ πήρε 30 δεκαρια;Κατι δεν μου βγαίνει στα νούμερα.Ποσες χώρες ψήφισαν;Πήραν οι Ισραηλινοί περισσότερους πόντους και από Ελβετία ;

• Angry
Reactions: cyclades
Και εκεί που φτάσαμε πολύ μας είναι...δεν αξιζαμε αυτή την θέση γιατί ειμασταν καλύτεροι...απλά οι υπόλοιποι από κάτω μας ήταν χειρότεροι....

Τρελή σαπίλα η ψηφοφορία των επιτροπών.
Ότι να ναι έχουν ψηφίσει.

Παραδοσιακά. Δικαιώνουν όσους απέχουν για τους λόγους αυτούς.

Είμαι περίεργος να δω πως ψήφισε το κοινό σκέτα σε σχέση με τις επιτροπές.

Ανεξάρτητα από αυτά, Πιστεύω ότι θα είχαμε καναδυοτρεις θέσεις πιο ψηλά αν δεν είχε γίνει ατυχής επιλογή στη σκηνοθεσία επί σκηνής. Μάλλον εμπιστευτήκαμε υπερβολικά τα «βαριά ονόματα».

Ανάμεικτα από τη θέση της Ελλάδας τα συναισθήματα, λίγο πιο πάνω από τη μέση στην τελική κατάταξη. Εντέκατοι από τους 26-1. Δηλαδή αν δεν ακυρώνανε τον Ολλανδό θα είμαστε 12οι.

Επίσης, μπράβο στην Ελβετία. Νομίζω ότι το άξιζε, κι ας ήθελα εγώ να κερδίσει η Κροατία.

Η τελική κατάταξη.

442435681_847897164050383_1357514154973955088_n.jpg

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καλα ειπα εγω 17η, αλλα το εσωσε η διασπορα.
ΥΓ μα καλα ποσες καταθεσεις εχουμε στην Ελβετια και εδωσε 12αρι?

Ε, ούτε με τις επιτροπές σκέτες δεν είμαστε 17οι καλέ. Η διασπορά δεν έσωσε την Κύπρο, άρα μην το δένεις σκοινί κορδόνι ότι ήταν αυτό.

Δεν ήταν οι καταθέσεις που έχουμε. Το κολλητηλίκι της Σάττι με τον νικητή είναι που είπε σήμερα ότι θέλει να έρθει Ελλάδα να κάνει τραγούδι με τη Σάττι μαζί.